Velkommen til Madklubben Frederiksberg                                             

I slutningen af maj 2017 rykkede Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandlede de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler er konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til velsmagende livretter, der både hylder de hverdagsagtige og mere luksuriøse af slagsen.

Madklubben Frederiksberg serverer både frokost og aftensmad alle ugens dage. Gå på opdagelse i det lækre udvalg fra menuerne herunder.


Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Ny sæson = ny menu: Friske forårsfornøjelser på Madklubben Frederiksberg

Ny sæson = ny menu: Friske forårsfornøjelser på Madklubben Frederiksberg

Lyse aftener. Grønne omgivelser. Sol i øjnene. Friske vindpust. Nu kan vi ikke vente mere. – Selvom vejret halter efter, er der skruet helt op for solskin, smag og sommerfornemmelser i vores nye menukortMadklubben Frederiksberg. Glæd dig til farver, finesse og friske fornøjelser, når vi præsenterer sæsonens bedste råvarer i nye forårsfortolkninger. Bedst af alt? Du kan smage på det hele allerede fra dags dato.

Start middagen ud med en forret af varmrøget lakserillette med creme fraiche, citron, radise og urter. Hvis ikke du kan vælge imellem kød eller fisk, kan du nyde begge herligheder i vores vitello tonnato – traditionel italiensk antipasti af tyndskåret kalveinderlår serveret med tunsovs, syltet citron, olivenolie og basilikum. Den friske smag af citron går igen i vores vegetariske hovedret med spidskål i hovedrollen – her serveret med olivenolieblanquette, saltet citron, karse og citron-”broken gel”. Fik du ikke nok fisk til start? Så kan du snildt nå det i anden omgang bestående af sprødstegt torsk serveret med karotter, gulerodspuré og sauce nage. Og hvor de seneste månedernes desserter har båret præg af vintermånedernes tungere elementer, lader vi nu fornøjelige forkælelser shine i dessertudvalget med smag af frisk frugt, søde vaniljenoter og den danske storfavorit: Rarbarber.

Kig nærmere på vores fulde menukort her samt på et udvalg af vores nye retter i billeder nedenfor. Har indlægget her resulteret i en øjeblikkelig sult? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Frederiksberg.


Varmrøget lakserillette med creme fraiche, citron, radise og urter


Vitello tonnato – kalveinderlår med tunsovs, kapers, syltet citron, olivenolie og basilikum


Stegt torsk serveret med karotter, gulerodspuré og sauce nage


Vaniljefromage serveret med syltet ananas og smørkage

International omtale: Madklubben Frederiksberg optræder i ny ”The Times”-guide

International omtale: Madklubben Frederiksberg optræder i ny ”The Times”-guide

 ”Madklubben-koncernen var en pioner for overkommelig mad i København, og en af de seneste tilføjelser til sin stab er på chichi Frederiksberg.”

Det er ikke hver dag, at vi modtager international hæder for vores restauranter her i dejlige Danmark. Så da en gæst for nyligt gjorde os opmærksom på, at Madklubben Frederiksberg er blevet udnævnt som the place to eat i den britiske avis The Times’s nyeste Københavnerguide, kunne vi ikke næsten ikke holde den rødmende kulør i kinderne nede.

I guiden fremhæver The Times-journalisten vores hyggelige station-lokaler, vores vibrant kunstværker samt hendes positive spiseoplevelse udgjort af vores kartoffel- & porresuppe serveret med creme fraiche, syltede løg og sprød kartoffel efterfulgt af vores stegte torsk assisteret af grillet blomkål, luftig sennepssauce, persille, vesterhavsost og saltet citron.

Vi er super stolte af den positive artikel, som fremhæver netop det, vi ønsker at servere til dig som gæst: God mad serveret i skønne omgivelser til overkommelige priser. Er du interesseret i kigge nærmere på The Times’ guide til København, kan du læse med lige her, og hvis sulten har sat ind, kan du reservere bord til din næste spiseoplevelse på Madklubben Frederiksberg lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på vores chichi Frederiksberg restaurant!

 

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati.  Med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge. Pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt. Om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad, serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert. Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Nyd bearnaise til morgen og bacon til frokost på Madklubben Frederiksberg

Nyd bearnaise til morgen og bacon til frokost på Madklubben Frederiksberg

Bøf béarnaise kl. 10? Crossaint kl. 15? Måske en burger morgen, middag OG aften? Hvorfor ikke?

Vi har vist alle prøvet det en enkelt gang (eller ti). Vågnet op med en tærende trang til salt, surt og sukker ovenpå en mindeværdig aften – i hvert fald det du husker af den. Men på sådanne aftener hænder det ofte, at klokken slår langt over sengetid, og at du sover fra både brunch og bacon den efterfølgende morgen. Men syvsoversorgerne hører nu fortiden til!

Madklubben Frederiksberg kommer søndagssnoozeren og morgenmennesket aldrig hverken for sent eller for tidligt til en sand omgang selvforkælelse. Med vores nye all day menu kan du nyde morgenmad kl. 9 eller 14. En tidlig frokost kl. 11 eller en sen kl. 15. Måske du bare vil blande det bedste fra begge verdener og parre din Croque Madame med morgenkaffen, frederiksbergburgeren med en friskpresset juice eller chiagrøden med et glas champagne? Husk at kun kreativiteten sætter grænser!

Kig ind på Madklubben Frederiksberg og nyd godt af vores all day menu alle ugens dage i tidsrummet 9 – 16. Sulten? Book et bord nemt og hurtig online lige her.

Ugens craving: Chiagrød på Madklubben Frederiksberg

Ugens craving: Chiagrød på Madklubben Frederiksberg

Madklubben Frederiksbergs nye all day menu har noget for en hver smag. Er du til det lækre? Det lune? Det kolde? Det kreative? Det syndige? Det sunde? Her serveres alt fra Croque Madame til Frederiksbergburger til avocadomadder til bœf béarnaise. Hele dagen lang. Men lad os holde os ved det sunde et øjeblik. Det behøver nemlig bestemt ikke være en kedelig affære!

Madklubben Frederiksberg finder du vores chiagrød, der formår at binde bro mellem både det søde, syndige og sunde. Spækket med antioxidanter, vitaminer, mineraler, for ej at glemme kostfibre og omega-3-fedtsyrer, virker den geniale grød næsten for god til at være sand. But no need to worry. Helseherligheden rører vi op med en økologisk skyr og polynesisk vanilje for sødme. På toppen pynter en bærkompot af solbær og brombær samt sprød granola af mandler, sesam, gryn og et skvæt akaciehonning. Resultatet: En farverig favorit rig på smag og sommerfornemmelser.

Kig forbi Madklubben Frederiksberg og nyd vores chiagrød uanset om du er i morgenhopla eller søndags-slappe-stemning. Med vores all day menu serverer vi morgen- og frokostretter hele dagen i tidsrummet kl. 09.00 – 16.00. Sulten? Book et bord online nemt og hurtigt lige her.

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

De famøse vinterferieuger, uge 7 og 8, er over os med skolefri, kælkedrømme og det evigt tilbagevendende spørgsmål: Hvad kan jeg give ungerne af oplevelser, som ikke koster det store?

Madklubbens nye spisekoncept ved søerne, FOOD CLUB, står klar med svaret: Her kan børn under 12 år nemlig spise gratis i vinterferieugerne. Uge 7 forløb som en rivende succes med god stemning, højt humør og gennemført vinterferiehygge på programmet, og vi glæder os til at fortsætte vinterferiefejringen i denne uge. FOOD CLUB er et familievenligt tag-selv-bord med fokus på kvalitetsråvarer, økologi, grøntsager og frilandskød. Med andre ord et oplagt spisested for familien, der gerne vil slå mave med god samvittighed. Fik vi nævnt, at alle drikkevarer og den økologiske soft ice også altid er inkluderet?

Normalt er det kun gratis at spise på FOOD CLUB for børn under 6 år. Men i uge 7 og 8 udvider vi tilbuddet, så børn til og med 11 år kan gå om bord i herlighederne og de store smagsoplevelser helt kvit og frit i selskab med en eller flere betalende voksne.

Læs mere om FOOD CLUB og book bord på www.food-club.dk

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent