Selskabsmenu for madklubben Frederiksberg – Vinter 2019


  • For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 8. januar til 26. marts 2019.
  • Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

  • Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 


Svært ved at vælge?
Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter til en særlig god pris.


Menuen skal vælges af hele selskabet
Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

 

FREDERIKSBERG SÆTTET  | 3 retter | 500 kr.

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V)
Marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce
– – Du skærer selv stegen ved bordet –

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær & chokoladesauce

+

VINTJENERENS VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

 


VIN TIL MIDDAGEN?


Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

  • “Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
    All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
    inkluder øl + 50 kr. 
    madklubben
  • “Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
    All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
    inkluder øl + 50 kr. 
    madklubben
  • VINTJENERENS VINMENU | 300 kr.
    Et glas nøje udvalgt hvidvin, rødvin og dessertvin + kaffe

madklubben


SAMMENSÆT SELV:


Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

 

FORRET

TATAR
Rørt tatar af okseinderlår med trøffelmayo, solbær, sprødt brød & Vesterhavsost

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V)
Marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

LAKS FRA KVARØY | + 25 kr.
Røget laks med peberrodscreme, citron, glaskål & smørristet rugbrød

SLAGTERBRÆT MED SURDEJSBRØD
Serranoskinke, chorizo, små slagterpølser, Havgus-ost, oliven & grov sennepsmayo

HOVEDRET

CREMET BYGOTTO (V)
Stegte kejserhatte, bøgehatte og champignon, mascarpone, parmesan og karse

GRILLEDE KYLLINGEOVERLÅR MED SPRØD BACON I RØDVINSSAUCE
Smørstegte babygulerødder, konfiterede bøgehatte, syltede og brændte løg med estragonolie og selleripuré

OKSECUVETTE | + 100 kr.
Mør oksecuvette, salat, gyldne fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

RIB EYE | + 125 kr.
300 gram ribeye fra Uruguay, cremet béarnaise & gyldne fritter

 

TILBEHØR
Lidt ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

KNUSTE KARTOFLER MED MASCARPONE, CITRONSKAL & KRYDDERURTER | 35 kr
GYLDNE FRITTER | 35 kr
PADRONS MED SORT PEBER, MILD HVIDLØG & VESTERHAVSOST | 35 kr
SPRØDE SALATER MED FETA, SYLTET PÆRE, HINDBÆRVINAIGRETTE & VALNØDDER | 35 kr
CREMET BÉARNAISE SAUCE | 35 kr
RØDVINSSAUCE | 35 kr
CHILIMAYO | 35 kr

 

DESSERT

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær & chokoladesauce

GÂTEAU MARCEL
Fransk klassisk chokoladekage med saltet karamelis, syltede bær & citronmelisse

LUN ÆBLETÆRTE
Danske æbler, marcipan, kanel & creme fraiche

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.