Kvalitet er noget vi har kært, og mens vi glæder os til, hvad fiskebordet byder på til de kommende dages påskefrokoster, varmer vi op på FOOD CLUB med formidable fiskefornøjelser fra Fiskerikajen. Fiskerikajen har leveret fisk til FOOD CLUB, siden at vi slog dørene op i januar, og dette samarbejde er noget, vi værner om af nogle helt særlige grunde.

Hvad der startede som en beskeden fiskeforretning lokaliseret i bagenden af en Toyota Hiace, er i dag en fabelagtig fiskeleverandør, der altid leverer det friskeste mulige produkt til sine kunder. Hvad vi særligt klapper i hænderne over på FOOD CLUB er, hvordan Fiskerikajen sætter personlighed og kvalitet i højsædet. – Præcis som vi ynder at gøre det ved vores sociale spisekoncept på Sortedam Dossering.

På tag-selv-bordet finder du bl.a. vores saltede og marinerede laks tilberedt med agurk og lime. Men laks er ikke bare laks. Vores laks er opdrættet i Kvarøy, og er fuldkommen antibiotika- og GMO-fri. – Altså fodret med en kost fuldkommen fri for genmodificerede elementer. Og herlighederne stopper ikke her. I vores madudvalg finder du også vores smagfulde fiskefrikadeller lavet på Fiskerikajens fars fremstillet af dansk torsk.

Skal du smage? Så kan du booke bord lige her, og dykke ned i vores mange retter, der udover fisk også byder på et væld af frilandskød, økologi, skønne salater og et væld af både vegetariske og veganske retter. Se nærmere på vores fulde spisekort ved at følge linket her.