Uanset om sulten måtte melde sig til frokost eller aften, står Madklubben Frederiksberg klar med et bord og hertilhørende fristelser. Lad os begynde med et bud på frokosten!

Er du til en sand klassiker, så kig på vores biksemad med stegte kartofler, oksecuvette, bløde løg, rødbeder, spejlæg & bearnaise. Er du mere til det ferske kød, har vi også en rørt tatar af okseinderlår med trøffelmayo, solbær, sprødt brød & Vesterhavsost, mens de grøntsagsglade kan vælge en lækker, cremet jordskokkesuppe med marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker.

Og hov. Vores Frederiksbergburger af mørt og saftigt oksekød med sprøde fritter og en Cola / Cola Zero på siden er oplagt til dig, der er studerende med et gyldigt studiekort, da studieprisen lyder på 75 kroner fra søndag til torsdag.

Og så blev det aften…

Når mørket sænker sig, melder aftenkortet sin ankomst, og her kan du blandt andet se frem til laks fra Kvarøy med peberrodscreme, citron, glaskål & smørristet rugbrød. Til hovedret? Hvad med en omgang dagens friske fangst fra Fiskerikajen, som serveres med saltbagt selleri, sauteret vinterkål & hasselnøddesauce. Men der er mere at komme efter – det lyse, lette kød i form af grillede kyllingoverlår med sprød bacon i rødvinssauce, smørstegte babygulerødder, konfiterede bøgehatte, syltede og brændte løg med estragonolie og selleripuré. Velbekomme!

Menukortet rummer flere fristelser med både forretter, side orders og desserter – og børnene spiser selvsagt med: Alle hovedretter fåes til børn (op til og med 11 år) til halv pris.

PS: Vidste du, at Madsklubben Frederiksberg har til huse i den gamle stationsbygning? Vi har omdannet de historiske rammer, så lokalerne fremstår som en herskabslejlighed, men det kan du selv opleve.

Se de komplette menuer og et book et bord her.

Frederiksberg Frederiksberg Frederiksberg