Vi har en dejlig nyhed jer: Brasserie Royal er åbnet op for frokost på Regnbuepladsen! Vi har allerede fået en fantastisk modtagelse, og vi ser frem til en lang og varm sommer med dig som gæst.

Solen brager derudaf og det var da kun oplagt at åbne op for frokost, med alt den sol, som vi får på Regnbuepladsen. Det er dog også muligt at skygge-hygge, under nogle af vores mange parasoller. Lad os satse på mange flere solrige dage endnu, og selvfølgelig sammen med en frokost på Steak Royal.

Vores frokostkort

Vores frokostkort er for alle – så om du bare skal snacke lidt, eller om du har den store appetit med dig, så sørger vi for dig. Nyd en snack af enten asian cashews, tomatsalat med blød buratta, San Daniele skinke fra Norditalien eller franske østers. Vi har naturligvis vin på køl, så du kan holde væskebalancen ved lige i det varme vejr.

Om du har den store eller lille sult med dig, så byder vores frokostkort på nogle famøse og klassiske retter. Som altid prøver vi at gøre retterne til vores egne, og det er bestemt ikke en undtagelse på Brasserie Royal. Prøv vores fish & chips med pankopaneret torskeryg, og krydret med eddikesalt. Dertil får du varme, sprøde pommes frites, brændt citron og tatarsauce.
Vi har også vores egen grillede Club Sandwich Royal, som vi især er stolte af. Sandwichen er med baguette, karrystegt kyllingebryst, frissésalat, sprødt kyllingeskind, bacon, tomat, aspargescreme og syltede løg.

menuen finder du vores fulde udvalg af både snacks, side orders, frokostfavoritter, samt dejlige desserter udgjort af både vores Coupe Royal eller sommerskøn rødgrød med fløde á la Brasserie Royal. Vores frokost er allerede igang, og serveres på alle åbningsdage i tidsrummet 12.00 til 15.30.

Så uanset hvad du er til, så håber vi, at den nye menu, falder i god jord hos jer. Book dit frokostbord på Regnbuepladsen lige her! Vi ses!