Det er en lille måned siden, vi relancerede Madklubbens italienske pizzapusher, Gran Torino, i nyrenoverede lokaler på Sortedam Dossering 5. På første parket ud mod søerne står den nu på olivengrønne vægge, pensionerede karruselheste og direkte kig til den glohede stenovn i køkkenet.

Selv om vi har haft en klar idé med Gran Torino version 2.0, så ved vi også, at idéer intet et værd, hvis vores gæster ikke også elsker dem.

I forbindelse med relanceringen af restauranten overgik Gran Torinos menukort til det klassiske Madklubben-koncept, hvor man sammensætter sin egen menu med minimum 3 retter til en startpris på kun 200 kr. Men mange stamgæster savnede muligheden for blot at spise deres favoritpizza eller måske liiige at starte ud med en forret eller følge op med en delikat dessert.

I har talt – vi har lyttet. Derfor er Gran Torinos menukoncept nu lavet om, sådan at man kan bestille 1 ret fra 100 kr. og 2 retter fra 150 kr., mens en 3-retters byg-selv-menu stadig starter på 200 kr.

Når vi skriver ”fra” og ”starter på”, hentyder det til, at selv om langt de fleste retter på kortet gør det muligt at holde sig til de faste priser på 100, 150 og 200 kr., så har vi også indlagt enkelte, lidt mere eksklusive retter, som kan tilkøbes for en lille merpris. Valget er dit – præcis som det altid har været på Madklubbens restauranter.

PS. Glem ikke, at alle Gran Torinos pizzaer også fås som take away. Vi har netop sænket priserne til 75 kr. pr. stk. uanset hvilken variant, du vil snuppe med hjem. Læs meget mere om vores take away her.