Vidste du, at Madklubben Grill deltager i dette års Gastro Week, som finder sted hen over den famøse uge 7? I stedet for ski og løjper opgraderer vi vinterferieugen med velsmag og godt selskab! Gastro Week løber nemlig af stablen og over menukortet fra den 7. til 16. februar og er – kort fortalt – en flot mulighed for at opleve lokale restauranter til en fornuftig pris. Hos Madklubben Grill ser Gastro Week-menuen ud som herunder.

Forret: 
Røget laks fra Bakkafrost, saltet agurk, røget friskost og sprøde croutoner

Hovedret: 
Oksecuvette- 300 g, langtidsstegt, dansk, græsfodret, “skær-selv-steg” inkl. gyldne fritter med havsalt og rødvinssauce

Dessert:
Kæmpeeskimo Sundae- Vores fortolkning af den klassiske kæmpeeskimo med vaniljeis, solbær og chokolade

Prisen er på rørende 260 kroner for ovenstående menu – du har i øvrigt bordet med din(e) medspisende i hele to timer. Du booker din billet ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!