I lidt over en måned har pizzaglade københavnere måtte undvære Gran Torino, men nu er vores Nørrebroitaliener atter klar til at byde inden for, og denne gang i nye lokaler. Gran Torino er flyttet fra sin tidligere baggårdsplacering ved Sortedam Dossering 7C og ud ved første parket ved søerne på Sortedam Dossering 5.

Fredag den 3. februar har Gran Torino version 2.0 premiere. Det betyder også nyt menukort, ny indretning og et nyt, forbedret koncept. Se flere billeder fra den nye restaurant nederst på siden!

På madfronten kan gæsterne glæde sig til at sammensætte en 3-retters menu fra kun 200 kr. med en af de valgfrie gourmetpizzaer som hovedret. Vil man have særligt eksklusive ingredienser på sin pizza, kan det ordnes via små tilkøb undervejs. På forrets- og dessertfronten finder man klassikere som vitello tonnato, bøffelmozzarella, parmaskinke og tiramisu. Helt simpelt, og helt vildt godt – det er vores mission.

De nye lokaler byder på en opdateret Gran Torino med mosgrønne vægge, lamper fra franske La Gras i en matchende tone, polkaprikkede GUBI-lamper og sågar et par pensionerede karruselheste direkte fra tivoliet. Gennem et stort fabriksvindue kan man følge med i kokkenes arbejde ved pizzaovnen, og har du bestilt din mad to go, kan du vente ved det lækre højbord lige inden for døren.

Gran Torino på Sortedam Dossering 5 har plads til over 100 gæster ad gangen, men vi anbefaler alligevel, at du booker bord i forvejen ved at klikke lige her. Tjek det fulde menukort, og kom forbi vores genfødte restaurant, når pizzasulten melder sig.

Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza