På vores storslåede restaurant på Vesterbro har vi altid været kendte for vores smagfulde udvalg af vegetariske retter og grønne tilvalg. I takt med at plantebølgen ruller frem, tolker vi ikke længere den nye kost-praksis som en trend, men derimod som en realitet af vores tid, hvorfor vi naturligvis gør vores for at følge trop med udviklingen. Og hvad skal det så betyde, tænker du måske? Jo. Vi melder nu stolt ud, at vi fra denne uge introducerer en komplet vegansk menu på Madklubben Vesterbro. De grønne genialiteter er en naturlig del af vores brede menukort, hvor du kan nyde en, to eller tre planteretter på egen hånd eller i et smagfuldt mix af vores andre lækkerier.

Til forret serverer vi chèvre chaud. Her opgraderer vi fra den gratinerede gedeost til en grillet portobellosvamp, og serverer den franske specialitet med sprøde salater, passionsfrugtsvinaigrette, friske hindbær, ristede valnødder og croutoner. Den friske forårssalat er efterfulgt af vores cremede hvedekernerisotto lavet på kokosmælk og anrettet i selskab med franske, spæde gulerødder, sauteret palmekål og persilleolie. Som en frisk forkælelse til slut kan du smage på vores økologiske hindbærsorbet fra den danske isleverandør, Jacob & Jakob. Den sommerskønne sorbet serveres med vegansk 60 % Valrhona-chokolade og lidt sprødt til at sætte knas på kalorierne.

Tag et kig på vores seneste sæsonmenu, der byder på et væld af velbehag, veganisme og sommervarme lige her. Sulten? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord online til din næste (grønne) spiseoplevelse på Madklubben Vesterbro lige her.