Der har været rift om siddepladserne til aftensmad i den smukke, gamle togstation på Solbjerg Plads, lige siden vi slog dørene op til Madklubben Frederiksberg i maj 2017. Med inspiration fra en klassisk herskabslejlighed komplet med tykke gulvtæpper, Wegner-spisestole og kunst på væggene, har restauranten udviklet sig til en gedigen succes. Nu er vi klar på mere!

Fra tirsdag den 10. oktober udvider vi åbningstiderne, så du også kan indtage morgenmaden og frokosten på Madklubben Frederiksberg. Fra mandag til fredag står den på morgenmad fra kl. 8 til 11:30 og frokost fra 11:30 til 16:30. Lørdage og søndage forkæler vi både formiddagssultne syvsovere og frokostglade A-mennesker med en kombineret ”weekendmenu”, som mixer det bedste fra morgen- og frokostmenuen på en såkaldt ”all day menu” fra kl. 9 helt til kl. 16.

Glæd dig til morgenlækkerier som croque madame, chiagrød, sprød bacon, engelsk muffin, røget færøsk laks og avocado med ristet sesam. Eller gå ombord i frokostretter som cæsarsalat, moules frites, tatar, hummer hot dog eller den helt særlige ”Frederiksbergburger”, der også fås som take-away for kun 75 kr. inkl. en sodavand.

Lad dig inspirere af hele den nye morgenmadsmenu og frokostmenu, samt weekendmenuen ved at klikke her. Du booker nemt og hurtigt bord online her. Vi glæder os til at byde dig velkommen til endnu flere velsmagende oplevelser til små priser på Madklubben Frederiksberg.