Uanset om den står på pizzaparty med vennerne, familien eller kollegaerne, eller du ganske enkeæt bare vil forkæle dig selv med en kvalitetspizza foran fjerneren, så er vi klar med gode nyheder: Madklubbens populære pizzapusher på Nørrebro, Gran Torino, har nemlig sænket priserne på take-away.

Grundprisen på en gourmetpizza fra Gran Torinos italienske kokke er 100 kr., når du spiser i restauranten på Sortedam Dossering 7. Enkelte af kreationer har derudover tillæg på 25-50 kr., da deres ingredienser ligger i en liga for sig: F.eks. ”D.O.P” med lufttørret skinke, ”Crispy Glover” med svinekæbe og ”Jean Boeuf” med bresaola og trøffelpesto.

Bestiller du pizza to go, er ekstraomkostningerne til gengæld elimineret, og prisen er præcis den samme over hele linjen: Kun 75 kr. pr. stk. Indtil for nylig kostede Gran Torinos take-away-pizzaer faktisk 85 kr. stykket, men i forbindelse med relanceringen af restauranten på en ny adresse, laver vi også lidt ekstra larm omkring vores lækre to-go-muligheder.

Du kan se hele udvalget af pizzaer på Gran Torinos take-away-menue lige her. Ring og bestil i restaurantens åbningstid på tlf. 38 41 41 65, oghHusk at trykke 3 for at blive stillet igennem til bestilling af take-away. Du er også velkommen til at svinge forbi restauranten for afgive din bestilling, og uanset om du ringer i forvejen eller blot dropper ind, kan du vente på din mad ved højbordene i det hyggelige, nybyggede loungeområde.