Endelig er tiden kommet. Vi har gået og glædet lige siden sidste år, og nu er vi her! Distortion-toget ruller igen, og hos Gran Torino på Sortedam Dossering tager vi naturligvis del i festivallens festivitas. For hvad er vigtigst i varmen fra menneskemængden, musikstorm og dansemoves? Som mor ville sige det: ”Uden mad og drikke, duer helten ikke.” Vi sørger for brændstof til brostensdans og ølbowling med en formidabel festivalmenu med Gran Torinos ekspertise i hovedsædet: Pizza!

Kig forbi Gran Torino, uanset om du og vennerne vil varme op til festen eller hvile de trætte danseben. Vores toptunede medarbejderstab står som altid klar til at forkæle jer med cocktails, napolitanske nydelser og skulle du være mere til lasagne, kan dine cravings også opfyldes heraf.  Skulle frygten for at gå sukkerkold kicke ind, foreslår vi, at du lader husets desserter til at sende dig sikkert videre.

Vil du ikke gå glip af et øjebliks gadefest? Så kan du med Gran Torinos takeaway nyde din middag midt i det hele. Grundet menneskemængden lukker vi ned for levering, men kig ind forbi vores pizzapusher på Sortedam Dossering 5, og snup din mad med to go til det fri, til fortorvet og til festlighederne. Vi ses på Gran Torino!