Har de seneste to uger været én lang kold pizzatyrker? Så kan du godt ånde lettet op. Madklubbens storbylækre italiener, Gran Torino, er nemlig vendt tilbage fra sommerferie og står klar til at fyre op under gryderne fra i dag, mandag den 11. juli kl. 17:30.

Det fejres naturligvis med et nyt og opdateret menukort, som bugner af sydlandsk velsmag. Perfekt, uanset om du er typen, der allerede længes efter smagen af den netop overståede ferie, eller du bare søger tilflugt for sommerregnen med en smagsrejse til Støvlelandet.

Glæd dig til pasta med rejer og friske tomater, risotto med artiskok og røget kammusling, silkeblød mozarella, lufttørret skinke, carpaccio og antipasti i lange baner. Selvfølgelig kan du også tage et hovedspring ned i pizzamenuen, som byder på hele 7 forskellige frækkerter, med mindre du da hellere lader dig friste af en saftig rib eye med gnocchi eller dagens fisk med grillet sommergrønt. Vi går selvfølgelig heller ikke ned på desserterne, men til gengæld kan det blive svært at vælge mellem GT’s tiramisu, kold rabarbersuppe med jordbærsorbet eller cremet vaniljeis med et skud espresso på toppen.

Gået hen og blevet sulten? Så gå på opdagelse i hele Gran Torinos sommermenu her. Glem ikke at booke bord på forhånd – der kan nemlig godt være rift om pladserne på vores baggårds-trattoria ved Søerne.