På første parket ved søerne finder du vores italienske pizzapusher, Gran Torino, som blander baggårdsstemning fra Napoli med strømlinet dansk design. Tag et break fra den klassiske, danske julemad og rejs til Italien i stedet.

Tag hinanden under armen og rejs til det smukke, skønne og sydlige Napoli til en julefrokost helt uden sødt, surt og sylte. Blandt de levende lys, ternede duge og grønne vægge bager vi julen ind i vores Valoriani-stenovn, men i stedet for pebernødder og vaniljekranse er det her pizza vi langer over disken. Julen fejres verden over, og er I nysgerrige på hvordan italienerne fejrer højtiden? – Let us show you!

Til forret får I smag på det bedste fra Italien i et væld af småretter med ost, skinke, fisk og andre italienske råvarer. Kokken får friløb til hovedret og serverer hans fortolkning af jul på en surdejsbund med et miks fra menuen tilsat nye overraskelser og ideer. Slutteligt serverer vi jer Gran Torinos tiramisu med espresso, ameretto, vaniljelikør og marsala, og får jer til at overveje, om ris à la manden juleaften bør tages op til revurdering.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.

PS. Husk at I har mulighed for at fortsætte festlighederne på Madklubbens cocktailbar Bar Next Door efter julemiddagen.