Velkommen til Gran Torino

Sagen er pizza på Gran Torino, hvor den specialimporterede Valoriani-stenovn sørger for en perfekt afbagning. Vores pizzaer er inspireret af den napolitanske tradition, hvor selve pizzabunden har en sprød skorpe men en lidt blødere og sejere midte. Snup en hurtig pizza med “to go”, eller slå dig ned i restauranten og sammensæt en middag komplet med antipasti, dessert og vin. Nyd udsigten over søerne eller til de travle kokke gennem det store fabriksvindue, der adskiller spisesalen fra køkkenet. Gran Torino flyttede i starten af februar 2017 til nye lokaler, og frister nu foodies og forbipasserende på Sortedam Dossering nummer 5.

Smiley: Se Gran Torinos seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Take away hos Gran Torino: Nu præsenterer vi menuen

Take away hos Gran Torino: Nu præsenterer vi menuen

Velkommen til take away fra Gran Torino i et helt nyt format. Nu kan du gå på opdagelse i vores antipasti for blot 35 kr. og 45 kr. stk., eller vælge vores 4 favoritter til en samlet pris à 100 kr. Smag på lufttørret okseinderlår bedre kendt som ”bresaola”, cremet økologisk mozzarella, der også går under navnet ”burrata” eller ”carpaccio” af tyndskåret okseinderlår med trøffelolie og pinjekerner on top. Og det er naturligvis blot et beskedent udsnit af vores smagfulde udvalg.

Hovedrollen spilles af vores delikate pizzaer med alt fra de helt klassiske kreationer til mere kreative påfund. Alle er bagt og tilberedt efter napolitanske traditioner, naturligvis, og kan blive dine for priser mellem 75 og 125 kr. Alternativt kan du bestille vores lasagne – vi tilbyder både en klassisk med braiseret oksekød, tomat og mozzarella eller en vegetarisk, hvid lasagne med grillet grønt, cremet bechamel og mozzarella (selvfølgelig!). Begge til den simple pris à 115 kr. Er selvforkælelse i højsædet? Top da din bestilling af med enten en syndig dessert eller noget dejligt at drikke til favorable priser. På menuen finder du et udvalg af både sodavand, øl og vin, så der stensikkert er noget for enhver smag.

Du finder vores fulde take away-menu lige her. Ønsker du at bestille mad? Så skal du blot følge linket her. Buon appetito!

 

Spise her, med hjem? Snart kan du få leveret take away fra 3 populære Madklubben-restauranter

Spise her, med hjem? Snart kan du få leveret take away fra 3 populære Madklubben-restauranter

Overvejelserne har været mange, testforløbene har været velsmagende og det endelige resultat er blevet lige i øjet. I hvert fald hvis vi selv skal sige det. Efter mange års sultne forespørgsler fra vores gæster, lancerer vi onsdag den 18. april muligheden for at hente eller få leveret take away fra flere af Madklubbens spisesteder.

I første omgang springer vores amerikanske sydstatsspiseri, Alabama Social, vores napolitanske pizzapusher, Gran Torino, og vores grøntfokuserede tag-selv-bord, FOOD CLUB, ud i tilværelsen som to-go-restauranter ved siden af den normale restaurantdrift.

Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via restauranternes hjemmeside, via en mobil-app og ikke mindst direkte fra vores dygtige samarbejdspartneres hjemmesider. Det bliver de garvede folk fra Takeout og de nye drenge i klassen fra Wolt, som kommer til at stå for levering af mad fra hver af de tre populære restauranter.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om menuudvalget ”to go” fra Alabama Social, Gran Torino og FOOD CLUB. Indtil da kan du godt begynde at oparbejde en solid sult, så du er helt klar, når vi går i luften med ærlig og smagspakket take away fra onsdag den 18. april.

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Påskelukket: Vi er ægge hjemme 1. og 2. påskedag

Påskelukket: Vi er ægge hjemme 1. og 2. påskedag

Påsken venter lige om hjørnet, og vi er så klar på alt det som helligdagene bringer med sig. Afslapning, hyggestunder, godt selskab og selvfølgelig: Masser af mad!

Det hele og mere til glæder vi os til at servere dig påsken ud på vores mange restauranter spredt ud i hele København. Dog holder enkelte af vores filialer påskefri i denne omgang, hvorfor Gran Torino, Alabama Social, FOOD CLUB og Madklubben Bistro-de-Luxe holder lukket søndag d. 1. og mandag d. 2. april.

Savnet efter vores søde gæster melder sig dog hurtigt, så fra tirsdag d. 3. er vi naturligvis allerede klar til at slå dørene op til en ny uge spækket med (forhåbentligt) en masse forårssol og post-påske fornøjelser.

I humør til at besøge en vores restaurant, der har åbent hele påsken? Få det fulde overblik lige her.

 

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

I mere end 10 år har Madklubben serveret fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser i pæne omgivelser. Snart præsenterer restaurantfamilien et nyt og radikalt anderledes koncept: FOOD CLUB. Her står den på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke.

”Nogle vil kalde det en buffetrestaurant, men vi kalder det selv bare for ukompliceret aftensmad”, fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard Jensen og uddyber:

”Madklubben udsprang af en lyst til at skære ind til benet af den traditionelle restaurantoplevelse, men hvor det stadig skulle være et klassisk 3-retters ’sit down’-koncept. FOOD CLUB er derimod et destillat af københavnerens behov for god aftensmad i 2018: Et rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris.”

Udspringer af en dialog med gæsterne:

I forbindelse med Madklubbens 10-års fødselsdag i foråret 2017 blev der afholdt en række ”fødselsdagsmiddage”, hvor gæsterne kunne teste forskellige idéer og tanker i forhold til fremtidens madklub. Her kom elementer som plantemad, socialt samvær og deleretter på banen:

”Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på FOOD CLUB: Her henter man sin egen mad og sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,” understreger Anders Aagaard.

Grønt, godt og priser fra 0 til 300 kr. pr. person:

Hos FOOD CLUB vil prisskiltet lyde på 250 kr. fra mandag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed, og gæsterne kan få både grønt, kød og søde sager.

”Det må ikke blive en sovepude rent kvalitetsmæssigt, og det her koncept er i grunden en kæmpe udfordring, vi stiller os selv. Vi VIL have, at maden er i top,” siger Anders Aagaard, og slutter:

”Vi skal ramme plet i forhold til der, hvor samfundet er på vej hen: Bedre råvarer, mindre madspild og mere sammenhold, når vi spiser ude. Det er et koncept, vi tror på, kan blive rigtig stort.”

FOOD CLUB åbner 22. januar:

FOOD CLUB åbner mandag den 22. januar på Sortedam Dossering 7C i lokalerne, der tidligere har huset Madklubben Nørrebro. Vi er klar til at tage imod bestillinger i uge 3.

Følg med i udviklingen af FOOD CLUB på Facebook ved at klikke her, og besøg vores hjemmeside på food-club.dk.

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Åh, du kære julemåned, hvor bliver du af? Tiden flyver, snart viser kalenderen d. 24. december og før at vi ved af det, står vi endnu en gang og skal tage hul på et nyt og spændende år.

Men ved du endnu ikke, hvordan du skal runde 2017 af samt byde 2018 velkommen? Så foreslår vi, at du tager et smut forbi Madklubbens webshop, hvor du kort tid endnu kan finde ledige billetter til en raffineret nytårsmiddag på en af vores restauranter. Men skynd dig – præcis som nytårsfyrværkeri har billetsalget været en eksplosiv affære indtil nu, og flere spisesteder har allerede meldt udsolgt!

Få det fulde overblik over vores restauranter og billetsalget på Madklubbens webshop lige her.

Tag med os på en smagsrejse til Napoli med nytårsmiddag på Gran Torino

Tag med os på en smagsrejse til Napoli med nytårsmiddag på Gran Torino

Det tætteste I kommer på fejre nytår i Napoli uden at forlade kongens København. Gran Torino disker op med en overdådig menu på årets sidste aften, og som gæst kan I glæde dig til antipasti med 8 forskellige småretter, skøn carpaccio, pizzatasting i luksusformat og en syndig chokoladedessert.

Gran Torino skal nok sørge for, at jeres nytår bliver både skørt, skønt og sjovt! I vores fabelagtige lokaler ved Sortedam Dossering på Nørrebro finder du et univers med spraglede klinker, karruselheste og vilde farver på væggene. Vi leverer højt humør og italiensk madkærlighed.

I blandt de udsøgte antipasti finder I velsmagende san daniele skinke og artiskok, samt Breasaola og ricotta. Hvordan lyder salsiccia, svampe og hasselnødder? Eller prosciutto cotto og sort trøffel? Vi kan afsløre, at det er blot nogle af de italienske råvarer, vores pizzatasting vil byde på! Slut 2017 af med et brag af en dessert i form af vores chokoladeterrin med portvin, mandler og blodappelsin, inden bragene fortsætter udenfor ved midnatstid.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for kun 500 kr. pr. person ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!