Velkommen til Gran Torino

Sagen er pizza på Gran Torino, hvor den specialimporterede Valoriani-stenovn sørger for en perfekt afbagning. Vores pizzaer er inspireret af den napolitanske tradition, hvor selve pizzabunden har en sprød skorpe men en lidt blødere og sejere midte. Snup en hurtig pizza med “to go”, eller slå dig ned i restauranten og sammensæt en middag komplet med antipasti, dessert og vin. Nyd udsigten over søerne eller til de travle kokke gennem det store fabriksvindue, der adskiller spisesalen fra køkkenet. Gran Torino flyttede i starten af februar 2017 til nye lokaler, og frister nu foodies og forbipasserende på Sortedam Dossering nummer 5.

Smiley: Se Gran Torinos seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Kalder alle Beyoncé fans: Vores Nørrebro-restauranter åbner kl. 16.30 d. 23. juni

Kalder alle Beyoncé fans: Vores Nørrebro-restauranter åbner kl. 16.30 d. 23. juni

Lørdag d. 23. juni går det løs i København, når Beyoncé – dronningen af popmusik og girl-power – spiller op i Parken med selskab fra hendes talentfulde mand, Jay Z. Hvis der er noget, vi ved, så er det, at en koncertoplevelse fyldt med dans, skrål og sang ikke er det samme på tom mave – noget som du heldigvis heller ikke behøver at bekymre dig om!

Alt melder udsolgt på vores restauranter på Østerbro, men det et intet problem! For glem ikke, at vi liner op med både FOOD CLUB, Alabama Social eller Gran Torino på Sortedam Dossering – blot 15 minutters gang fra Parken. Her kan du frit vælge mellem sydstatslig comfort food, et farvespækket tag-selv-bord eller napolitanske pizzatraditioner. Og bedst af alt? Vi slår dørene op allerede kl. 16.30, så du ikke skal stresse med middagen!

Skynd dig at booke et bord via. vores hjemmeside, så vi kan ses til en stemningsfyldt opvarmningsmiddag inden dansefest i Parken. Vi ses!

Find dine skorpers soulmate(s) med ”crustdippers” på Gran Torino

Find dine skorpers soulmate(s) med ”crustdippers” på Gran Torino

Gran Torino er vi pizzalovers med stort P. Om du er til den ukomplicerede med tomat, basilikum og mozzarella, eller om du går all in med italienske pølser, udvalgte oste og frisk grønt, så har vi noget for dig. Kan du identificere dig med følgende? 1. Jeg elsker pizza. 2. En god dej og afbagning betyder meget for en pizza. 3. Pizzatoppings trumfer skorperne. Ja? Så vil du kunne lide, hvad vi har at sige!

Noget som er ens for alle pizzaer, er de skønne surdejsskorper, der omkranser den bløde midte af din napolitanske nydelse (i hvert fald på Gran Torino!). Det er her, at det evige kompleks opstår. For når al fyld er forsvundet ned i maven, er den dejlige pizzadej ikke helt det samme uden noget til at gøre den selskab – indtil nu. På Gran Torino har vi leget matchmakers og indført et genialt koncept, hvis vi selv skal sige det – og det skal vi jo!

Lad os præsentere: ”Crustdippers”. Åh ja. Chilimascarpone. Hvidløgsmascarpone. Pisctachiecreme. Lyder det ikke som noget, du ville nyde at dyppe dine overskudsskorper i? Vi lover dig – don’t judge it until you’ve tried it. Den geniale dip bliver din for blot 15 kr, og du bestemmer naturligvis selv, hvilke og hvor mange soulmates du ønsker at teste af til dine skorper.

Ses vi til en dip-date på Gran Torino? Du kan booke et bord nemt og hurtigt online lige her.

Too Good To Go: Nu kan du score skøn overskudsvin til en 50’er på FOOD CLUB

Too Good To Go: Nu kan du score skøn overskudsvin til en 50’er på FOOD CLUB

FOOD CLUB går vi meget op i at passe godt på vores miljø – specielt med fokus på at mindske unødigt madspild. Netop derfor er vi så glade for vores tætte samarbejde med Too Good To Go. Men der er også en anden ting, der står vores hjerter nært: Godt naboskab. Derfor har vi valgt at hjælpe vores kære nabovenner, Alabama Social og Gran Torino, så deres overskudsvin ikke skal gå til spilde, når aftenen går på hæld.

Men vi skal selvfølgelig ikke drikke resterne selv, nej! Sidder du med vennerne ved søerne? Mangler hyggeaftenen på sofaen lige det sidste touch. Eller er du ramt af en pludselig vintørst? Vi ser ingen grund til at vores overskudsvin (der på ingen måde fejler noget!) skal gå til spilde, hvorfor vi nu har fundet den helt rette løsning: Læg din vej forbi FOOD CLUB på alle åbningsaftener kl. 21.30, og få minimum en halv flaske vin med under armen for blot 50 kr. via. Too Good To Go – hvis du er 18 år eller derover, vel og mærke!

Er du nysgerrig på at lære mere om FOOD CLUBs kamp mod madspild og vores samarbejde med Too Good To Go? Så kan du læse med i vores tidligere indlæg her og her. Ud over vin til 50 kr. – lad os lige understrege: Kun. En. Flad. 50’er(!). – kan du få en tilkøbe en madboks spækket med sund, bæredygtig og økologisk overskudsmad for samme favorable pris. Alternativt kan du også vælge vores veganske udgave til kun 40 kr.! Tune ind på Too Good To Go’s app, smut ind forbi i aften, i morgen aften eller alle andre åbningsaftener, og glæd dig til at nyde et måltid med ekstra god samvittighed!

Du finder FOOD CLUB i baggården på Sortedam Dossering 7c.

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Hos Madklubben sætter vi ikke en alder på – alle er nemlig velkommen hos os! Så om du er oppe i den ældre klasse, i 40’erne, teenager eller helt nede i klapstolen, så svinger du bare forbi os.

Vi elsker vores blandede publikum, og ser også at nogle af vores steder tiltrækker flere børn end andre. Det er for eksempel Tony’s Østerbro, Madklubben Østerbro, samt FOOD CLUB på Nørrebro, som især trækker det yngre publikum. Vi er ret sikre på, at det skyldes vores børnemenu som vi har på Østerbro, samt tag-selv-bordet på FOOD CLUB, som også har små legomænd på buffeten.

Så gider du ikke rigtig stå med opvasken idag – så skal du være hjertelig velkommen til at svinge forbi os. Måske i trænger til lidt ekstra luksus, i en hverdag fyldt med skoleafhentning, beskidt vasketøj og hvad der ellers hører med, i hverdagen med børn. Vi vi i hvert fald bestræbe os på at i får en lækker aften, samt kokkerere & vaske op for jer!

Du kan se de forskellige børnemenuer, samt vores tag-selv-bord lige herunder; 

Tony’s Østerbro – Børnemenu

På Tony’s Østerbro kan ungerne vælge en hovedret til 75 kr., eller en hovedret + dessert til 100 kr. Menuen byder på klassisk italiensk smovse mad, og noget vi er sikre på, vil falde i god jord hos dem, og også jer som forældre! Der er blandt andet saftige meatballs, risotto, samt en pasta med smør & urter. Og hvis der også skal lidt dessert til, så er der både Tony’s  is, cheesecake og tiramisu på menuen.

Læs hele menuen lige her

Madklubben Østerbro – Børnemenu

På Madklubben Østerbro er vores koncept simpel: 1-3 retter fra 125 – 225 kr. Her får børn, til og med 11 år, halve retter til 1/2 pris (markeret med en stjerne på menukortet). De kan vælge alt fra 1/2 kylling, til oksecuvette, blåmuslinger og meget mere! Der er jo også desserter på kortet, som vi især ved er populære hos de små. Her kunne det være en lækker hindbærsnitte, eller hvad med en klassisk Østerbro Sundae?

Dette var blot nogle retterne, og du kan læse hele menuen lige her

FOOD CLUB – Tag selv bordet

FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med god mad og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris. Tag-selv-bordet byder på retter, med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Ønsker du at tage ungerne med til blandet tag-selv-bord, så er der selvfølgelig et nedslag i prisen for dem. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. uanset ugedag og tidslængde.

Læs hele menuen her – menuen kan variere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ MADKLUBBEN!

Spis hos os inden Beyoncé og Jay-Z indtager Parken d. 23. juni

Spis hos os inden Beyoncé og Jay-Z indtager Parken d. 23. juni

Lørdag d. 23. juni går det løs i København, når dronningen af popmusik og girl-power spiller op i Parken med selskab fra hendes talentfulde mand, Jay Z. Hvis der er noget vi ved, så er det, at en koncertoplevelse fyldt med dans, skrål og sang ikke er det samme på tom mave – noget som du heldigvis heller ikke behøver at bekymre dig om! For hos Tony’s Østerbro siger vi ikke nej til fornøjelsen af at huse spændte, sultne og sangklar gæster til middag, inden showet skydes i gang. Men for at kunne nå både en skål, at synke maden samt den korte gåtur fra Østerbrogade 79 til Parken inden kl. 19.00, åbner Tony’s Østerbro i dagens anledning allerede kl. 16.00. Så er der masser af tid til at lægge en god bund af pasta, parmesan, tiramisu og andre italienske favoritter!

Befinder du dig derimod på Nørrebros kanter i eftermiddagstimerne, foreslår vi, at du nyder en middag på en af vores tre restauranter på Sortedam Dossering: FOOD CLUB, Alabama Social eller Gran Torino. Her kan du frit vælge mellem sydstatslig comfort food, et farvespækket tag-selv-bord eller napolitanske pizzatraditioner. Her slår vi dørene op fra kl. 16.30, så du ligeledes kan nå en hyggelig middag og den smukke spadseretur til Parken blot 15 minutter væk.

Skynd dig at booke et bord via. vores hjemmeside, så vi kan ses til en stemningsfyldt opvarmningsmiddag inden dansefest i Parken. Vi glæder os allerede!

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Tidens vækst sætter større krav. Krav til at tilfredsstille vores gæster. Tilbyde gode forhold for vores medarbejder. Håndtere vores betydning for turismen. Og være obs. på den danske eksport. Krav vi naturligvis nyder at imødekomme og opfylde, men vores ambitioner rækker videre ud. For som du jo nok allerede ved, er samfundet ikke en ”one way street”, og selvom du på arbejdsmarkedet tilhører én branche eller virksomhed, er vi alle bundet op til vores allesammens fællesnævner: Samfundet. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Så det har vi gjort.

Madklubben er en ud af 15 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Ideen bag REGA udspringer fra FN’s såkaldte Global Compact-initiativ, der medfører, at vi fremover (i højere grad end vi allerede gør) vil værne om menneskerettighederne ift. vores medarbejdere og leverandører. Om vores allesammens fælles jordklode. Og rent økonomisk at drive en fair forretning for alle parter.

Læs mere i Berlingske Business: “Det er ikke kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde.”

REGA er et helt nyt projekt, som kun akkurat er startet, og som skal munde ud i en konkret politik for ansvarlig virksomhedsledelse i 2020. Derfor skal initiativet i skrivende stund ikke opfattes som en færdig løsning, men en gylden mulighed for Madklubben til at udnytte tiden frem mod 2020 til at kigge indad og se, hvor vi kan forbedre og forny os. Samtidig forpligter vi os til at forsøge at få øje på den negative impact på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, der muligvis og ubevidst er at grave frem i virksomheden. Ligesom at vi åbner op for input fra vores medarbejdere og folk, som mener, at de kan hjælpe os med at udpege denne negative impact, der i så fald skal rettes op på. Og hvordan sikrer vi os, at vi er på rette vej? Ved uden undtagelser at måle og analysere på indsatsen ”every step of the way”.

Det er vigtigt for os, at du forstår, at vi ikke opfatter REGA som et sæt af regler, men derimod et værdisæt, som vi nyder at være med til at skabe. Et værdisæt der skal sikre os gladere medarbejdere, bedre samarbejder og endnu mere tilfredse gæster på vores restauranter. Er du nysgerrig på at dykke dybere ned i REGAs visioner om at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar? Så kan du besøge REGAS hjemmeside på: www.regadk.dk

Gran Torino er klar med super skarp pizzamenu til årets Distortion-festival

Gran Torino er klar med super skarp pizzamenu til årets Distortion-festival

Endelig er tiden kommet. Vi har gået og glædet lige siden sidste år, og nu er vi her! Distortion-toget ruller igen, og hos Gran Torino på Sortedam Dossering tager vi naturligvis del i festivallens festivitas. For hvad er vigtigst i varmen fra menneskemængden, musikstorm og dansemoves? Som mor ville sige det: ”Uden mad og drikke, duer helten ikke.” Vi sørger for brændstof til brostensdans og ølbowling med en formidabel festivalmenu med Gran Torinos ekspertise i hovedsædet: Pizza!

Kig forbi Gran Torino, uanset om du og vennerne vil varme op til festen eller hvile de trætte danseben. Vores toptunede medarbejderstab står som altid klar til at forkæle jer med cocktails, napolitanske nydelser og skulle du være mere til lasagne, kan dine cravings også opfyldes heraf.  Skulle frygten for at gå sukkerkold kicke ind, foreslår vi, at du lader husets desserter til at sende dig sikkert videre.

Vil du ikke gå glip af et øjebliks gadefest? Så kan du med Gran Torinos takeaway nyde din middag midt i det hele. Grundet menneskemængden lukker vi ned for levering, men kig ind forbi vores pizzapusher på Sortedam Dossering 5, og snup din mad med to go til det fri, til fortorvet og til festlighederne. Vi ses på Gran Torino!

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Nyhed: Nem aftensmad derhjemme med Gran Torinos Pizza Kit

Nyhed: Nem aftensmad derhjemme med Gran Torinos Pizza Kit

Tirsdag eftermiddag. Du har endelig fri fra arbejde, studie, salsatime eller også er du slet ikke kommet i gang med dagen endnu. Måske er der børn, der skal hentes. Måske du gerne vil nå en lur, inden du skal være ude af døren igen kl. 20. Vasketøjskurven flyder over med tøj. Dit køleskabs inventar (eller mangel på samme) skal vi slet ikke snakke om. Og så er der jo også lige noget aftensmad, der skal klares. Men er udsigten til køen i supermarkedet og kreative påfund i køkkenet lidt uoverskuelig? Så kan du, familien, vennerne og måske naboen gøre det nemt for jer selv, og lege pizzapusher derhjemme med vores nye middagskoncept: Gran Torinos Pizza Kit.

Konceptet er en ukompliceret, hurtigt og smagfuld fornøjelse. Sættet indeholder 2 x dej, krydret tomatsauce, cremet mozzarella samt både San Danielle skinke, Ventricina-pølse, grillede peberfrugter og frisk rucula til at toppe din pizza af med. Du vælger selv, om du ønsker at afhente dit pizza kit i restauranten, eller om vi skal levere det lige til døren. Derfra er det blot at samles og lege pizza-pakke-station på køkkenbordet med de simple step: Rul dejen ud, pynt med ønskede toppings, bag i ovn i max 10 minutter og voilá – aftensmaden er serveret!

Pizza kittet kan blive dit for blot 175 kr., og med følger naturligvis en vejledning, der fortæller, hvordan du laver dine perfekte Gran Torino pizzaer. Skal du kaste dig ud i din nye karrie som “pizzaiolo” derhjemme? Så kan du bestille Gran Torinos Pizza Kit som take away allerede nu ved at klikke lige her. Rigtig god fornøjelse og “buon appetito”.

Guide: Sådan bestiller du take away fra Madklubben

Guide: Sådan bestiller du take away fra Madklubben

Hotwings under dynen? Pizza i det fri? En sund salat og en tår god vin? Et udvalg af antipasti til deling? Tre af vores populære Madklubbenrestauranter tilbyder nu ærlig og velsmagende take away til afhentning eller levering i København, og flere restauranter er på vej. Har vi vækket appetitten? Så er du blot få klik væk fra en smagfuld spiseoplevelse, lige hvor du ønsker den! Bare følg vores simple step-by-step lige her:

 

Bestil take away fra Madklubben via vores hjemmeside

 1. Følg linket til Madklubbens takeout-profiler ved at klikke på linket her
 2. Indtast herefter den adresse, din mad skal leveres til. Ønsker du selv at hente din mad? Så skal du blot klikke på ”PICK UP” knappen
 3. Vælg nu, hvilken Madklubben-restaurant du gerne vil bestille mad fra
 4. I menuen kan du gå på opdagelse i restaurantens udvalg af diverse forretter, hovedretter, side orders, tilkøb, desserter og drikkevarer. Vælg lige, hvad du har lyst til – her er ingen regler eller begrænsninger!
 5. Når din virtuelle indkøbskurv er fyldt op med dine foodcravings, er du klar til at gennemføre din bestilling! Blot klik på ”BESTIL”-knappen, du finder i højre side.
 6. Har du ikke en profil på takeout? Intet problem! Du kan nemt og hurtigt synkronisere din Google+- eller Facebookprofil med Takeout, så betalingen kan overstås hurtigt og smertefrit. Alternativt kan du oprette en profil med din e-mailadresse
 7. Når din bestilling er gået igennem, modtager du en besked med dit estimerede leverings – eller afhentningstidspunkt.
 8. Nu er der altså ikke andet for, end at glæde dig til at modtage din mad!

 

Bestil take away fra Madklubben via din Takeout.dk app

 1. Åben din takeout.dk-app
 2. Indtast herefter den adresse, din mad skal leveres til
 3. Søg nu på ”Madklubben”, og du vil finde en liste over de af vores restauranter, der tilbyder take away
 4. Klik på din ønskede restaurantprofil, og vælg herefter de retter, du ønsker at bestille. (Du bestemmer selv, om du vil bestille en fuld tre-retters middag, et par forretter til deling, en enkelt hovedret eller hvad du ellers kan finde på)
 5. Når din virtuelle indkøbskurv er fyldt op med dine foodcravings, er du klar til at gennemføre din bestilling! Blot klik på indkøbkurven, du finder nederst i højre hjørne
 6. Har du ikke en profil på takeout? Intet problem! Du kan nemt og hurtigt synkronisere din Google+- eller Facebookprofil med Takeout, så betalingen kan overstås hurtigt og smertefrit direkte i app’en. Alternativt kan du oprette en profil med din e-mailadresse.
 7. Ønsker du selv at hente din mad? Så skal du blot klikke på ”PICK UP” knappen
 8. Når din bestilling er gået igennem, modtager du en besked med estimerede leverings- eller afhentningstidspunkt.
 9. Nu er der altså ikke andet for, end at glæde dig til at modtage din mad!

 

Er du nysgerrig på at læse mere, eller kan du ikke vente med at bestille dit næste måltid “to go”? Så skal du blot følge linket lige her. Velbekomme!