Velkommen til Gran Torino

Sagen er pizza på Gran Torino, hvor den specialimporterede Valoriani-stenovn sørger for en perfekt afbagning. Vores pizzaer er inspireret af den napolitanske tradition, hvor selve pizzabunden har en sprød skorpe men en lidt blødere og sejere midte. Sammensæt din egen 3-retters menu med pizza som hovedret fra kun 200 kr., og nyd udsigten over søerne eller til de travle kokke gennem det store fabriksvindue, der adskiller spisesalen fra køkkenet. Gran Torino flyttede i starten af februar 2017 til nye lokaler, og frister nu foodies og forbipasserende på Sortedam Dossering nummer 5.

Seneste nyt fra Madklubben Gran Torino:


Frokostsæsonen ved søerne er startet på Gran Torino

Frokostsæsonen ved søerne er startet på Gran Torino

Kastanjetræerne langs søkanten står saftige og grønne, unge livsnydere tyller øl sprøde beats på Dronning Louises Bro og Gran Torinos rødternede borde står atter klar til at danne centrum om skønne sommerfrokoster i den friske luft.

Vi serverer frokost på vores italienske Nørrebro-favorit fredage lørdage og søndage mellem kl. 12:00 og 15:30, og menuen er i den grad til at forstå: Alle retter koster 75 kr.

Vælg mellem 5 forskellige pizzaer, som er sat betragteligt ned i pris i forhold til om aftenen. Prøv for eksempel en ”D.O.P” med lufttørret skinke i rigelige mængder, eller hvad med en vegetarisk ”Roger Nelson” med kartoffel og gedeost?

Ud over de lækre frokostpizzaer tryller vores italienske pizzaiolo, Francesco, og hans dygtige team også 5 forskellige slags ”Mezzaluna” frem. Denne napolitanske ”pizza-wrap” er blød i midten og sprød udenpå pg fyldes med herlige sager som bøffelmozzarella, syltede artiskokker, tuncreme, mortadella eller trøffelpesto.

Tjek en lille video af vores mezzaluna ud herunder, og gå på opdagelse i hele Gran Torinos sommerlækre frokostkort her.

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

I slutningen af august fyrer Copenhagen Cooking & Food Festival atter op under københavns restauranter og madaktører med 10 overraskende, indbydende og velsmagende festivaldage. Årets hovedtema handler om måder, hvorpå vi kan tænke innovativt og bryde med den klassiske måde at spise på. Hos Madklubben er vi klar med hele tre forskellige events, der passer perfekt på beskrivelsen.

A Taste of Virtual Reality:

Sammen Virtual Reality-eksperterne fra Khora, som driver verdens første kombinerede VR-butik og kreative ”hub” i Kødbyen, inviterer Madklubben Vesterbro mandag den 21. og tirsdag den 22. august til en snack-oplevelse, hvor dine sanser får noget at tygge på. Fire forskellige små anretninger serveres i selskab med fire forskelige Virtual Reality-scenarier. For hvad sker der egentlig, når maden, du smager på, befinder sig i én virkelighed, mens resten af dine sanser befinder sig i en kunstig virkelighed?

Food Crawl i Indre By og på Nørrebro:

So many good restaurants – so little time! Inspireret af den klassiske pub crawl giver vi dig en unik chance for at spise på hele 3 forskellige restauranter på én og samme aften. Foruden 3 retter serveret 3 forskellige steder inkluderer billetten også et glas velkomstbobler. Søndag den 20. august står den på Food Crawl i Indre By med deltagelse af Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe. Ugen efter, søndag den 27. august, er det Madklubben Nørrebro, Gran Torino og Alabama Social, der byder indenfor langs Sortedam Dossering ved søerne.

Billetsalget til Copenhagen Cooking & Food Festival er netop skudt i gang. Skal du nå med til et eller flere af vores events? Så skal du nok ikke vente alt for længe, da der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Lad dig friste af denne fine stemningsvideo fra sidste års Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor du også kan spotte en række små klip fra vores allerførste Food Crawl på Nørrebro:

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk.

”En god madoplevelse behøver ikke at koste en herregård. Over alt i byen frister spisesteder med mageløse måltider til små penge. Hvilket spisested topper listen, når maven knurrer, men budgettet strammer?”

Sådan lyder beskrivelsen af prisen, som Madklubben Nørrebro kæmper om at opnå i hård konkurrence med en lille håndfuld andre gode spisesteder i København. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Hvis du har haft en god oplevelse på restauranten eller blot synes, at en Madklubben-restaurant uden tvivl bør snuppe trofæet for at servere dejlig mad til yderst sympatiske priser, så smid din stemme allerede nu. Du stemmer ved at klikke på dette link – alt du skal gøre er at vælge Madklubben Nørrebro, indtaste din email-adresse og trykke ”Stem”.

Vi takker på forhånd for alle stemmer med virtuelle kys og kram. De kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du svinger forbi Madklubben Nørrebro på Sortedam Dossering 7 i nærmeste fremtid.

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved:

Interview: Nørrebros dobbelte restaurantchef forskrækker og forener tropperne

Interview: Nørrebros dobbelte restaurantchef forskrækker og forener tropperne

I 5 år har Kim Lopes været en del af Madklubben-familien – først som tjener og sidenhen som leder på flere af vores restauranter. I januar 2017 indtog han rollen som restaurantchef på Madklubben Nørrebro, og kort tid efter kom også det italienske nabospisested, Gran Torino, (igen) under Kims vinger. Vi fangede den karismatiske dobbeltchef til en sludder om at tænde på nye udfordringer, om at være sit ansvar bevist og om glæden ved at skræmme livet af sine medarbejdere. 

Lad os starte fra bunden. Hvem er Kim?

”Skal jeg seriøst omtale mig selv i tredjeperson? Godt så. Kim er først og fremmest halvt dansker og halvt portugiser, han er født i Frankrig, vokset op i Lyngby og bor på Frederiksberg med sin kæreste. Kim er 28 år gammel og har været forelsket i restaurationsbranchen lige siden sit første opvaskerjob.”

Er der ikke noget med, at du har været hos Madklubben i en evighed?

”Haha, jo, jeg startede på Madklubben Vesterbro som tjener efter at have været bestyrer et andet sted i København. Jeg havde brug for at arbejde et sted, hvor der var struktur og hvor jeg kunne blive sat lidt på plads igen. Der arbejdede jeg i 4 måneder, hvorefter jeg var med til at åbne Tony’s Vesterbro lige inde ved siden af Madklubben Vesterbro i efteråret 2012. Den findes ikke længere.”

Kim løfter kasketten fra hovedet og klør sig lidt i de sorte proptrækkerkrøller, som om han lige skal prøve at huske på, hvordan det hang sammen med stillingshistorikken derefter. Kasketten ryger tilbage på hovedet med skyggen i nakken:

”Så var det en ren omgang ping pong, for jeg røg tilbage som inspektør på Madklubben Vesterbro (Madklubbens betegnelse for en souschef, red.) og derefter ned på den oprindelige Tony’s i Havnegade som restaurantchef. Da Madklubbens store projekt på Nørrebro var under opsejling i 2014, blev jeg tilbudt en stilling på Gran Torino. Det høje tempo kombineret med den pulserende atmosfære var lige mig.”

Hvad har fået dig til at at holde fast i Madklubben i stedet for at søge nye udfordringer?

”Jamen jeg har netop fået en evig strøm af nye udfordringer lige her. In house. Når man har været i Madklubben længe og har taget ansvar, så får man også tilbudt de sjove opgaver. Jeg er vild med, at man får lov til at udvikle sig løbende. Den tillid, der bliver givet til mig, den er et drive.”

Hvad har du sidst taget et billede af på din telefon?

”Det er…” Kim bryder ud i sin karakteristiske latter, der har en snert af Disney-skurk over sig,  ”…det er en video af vores tjener Noah, der bliver skræmt fra vid og sans.”

Ja, der går rygter om, at du elsker at gemme dig og forskrække dine medarbejdere på video. Hvad går det lige ud på?

”Jamen det går i bund og grund ud på, at jeg gerne vil have det sjovt. Jeg vil også gerne have, at mine medarbejdere har det sjovt. Nogle gange sker det på bekostning af en enkelt af dem. Men alle er med på legen, der nærmest er blevet en trend herude på Madklubbens Nørrebro-restauranter. Vi har det sjovt og elsker at drille hinanden. Tro mig, jeg er også blevet skræmt halvt til døde af nogle af de andre. Det er bare sjov og ballede med et kærligt glimt i øjet.”

Worst case scenario: Du kommer til at skræmme en medarbejder til døde. Hvad skulle dit sidste måltid på dødsgangen så være?

”Cacio e pepe. Helt simpelt. Bare en lækker pastaret med ost og sort peber.”

Nu nævnte du selv den særlige stemning på vores Nørrebro-restauranter. Hvad betyder bydelen for dig?

”Nørrebro har faktisk aldrig været et sted, hvor jeg har brugt forfærdeligt meget tid, da jeg var yngre. Jeg lærte først bydelen for alvor at kende, da jeg begyndte at arbejde herude. Men jeg elsker den urbane stemning, og at bydelen har kant. Det er ikke så poleret. Det var også grunden til, at jeg forelskede mig i lokalerne, hvor Madklubben Nørrebro ligger nu. Det er Irmas gamle lagerbygninger, og der er gjort meget ud af at bevare de originale, industrielle detaljer. Vigtigst af alt er dog, at vi har både Madklubben Nørrebro, Gran Torino, Alabama Social og Bar Next Door, som alle ligger lige ved siden af hinanden. Det betyder, at man har 80 gode kollegaer i stedet for 20. Nørrebro er for mig blevet lig med det sociale sammenhold og de mennesker, der arbejder herude.”

Hvordan jonglerer man det med at være restaurantchef for to restauranter på én gang?

”Ud af dem i vores koncern, der er chef for to steder, er min tjans nok den nemmeste. Jeg kender Gran Torinos koncept ind og ud fra den gang restauranten lå i de lokaler, der nu huser Madklubben Nørrebro. Nu er Gran Torino flyttet lige over på den anden side af gården ud mod søerne, så stederne ligger lige ved siden af hinanden. Det betyder, at jeg kan arbejde dynamisk med to personalegrupper på kryds og tværs, så det nærmere bliver én stor familie. Jeg har selv oplært inspektørerne, og de hjælper med at tage det tunge læs, så jeg kan fokusere på de lidt større linjer. Jeg kunne aldrig gøre det uden dem.” 

Hvilken stemning prøver du at skabe på de to steder?

”Egentlig har jeg samme tilgang til begge restauranter: Jeg prøver at ramme en afslappet stemning. Mine medarbejdere skal vide, hvor de har mig et langt stykke hen ad vejen. Det får dem til at præstere bedst. For gæsten bestræber vi os også på, at oplevelsen skal være afslappet, rar og ukompliceret – uanset om vedkommende er her på en rolig hverdag eller til en festlig weekendmiddag. Begge restauranter er på sin vis helt nye, så vi er stadig i gang med lige at finde vores ståsted.” 

Hvad er det bedste råd, du har fået med hjemmefra?

”At du altid skal være sig selv, at du altid skal kunne stå inde for dine handlinger og at kun du kan stå til ansvar for det, du gør.”

Vil du opleve Kim i aktion? Så kan du læse meget mere om Madklubben Nørrebro her, samt om Gran Torino her. Vi ses til en fremragende madoplevelse til sympatiske priser på Stenbroen!

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!

Søndag aften samles vi på Gran Torino

Søndag aften samles vi på Gran Torino

Ugens sidste dag indbyder til hyggemad med familie og gode venner. Det oplever vi især hos vores italienske pizzapusher ved søerne, Gran Torino, hvor der hver søndag opstår en spontan pizzafest omkring bordene. Stemningen er uforlignelig, og nu vil vi gerne gøre endnu mere for at styrke søndagssuccesen på Gran Torino.

Derfor holder nabo- og søsterrestauranterne langs Sortedam Dossering, amerikanske Alabama Social og hotspottet Madklubben Nørrebro, nu lukket søndag aften. På den måde kan vi fokusere al vores energi på at servere skøn italiensk søndagsmad enten to stay eller to go på Gran Torino.

Alabama Social holder fortsat åbent til brunch søndage mellem kl. 10 og 15, og du kan læse meget mere om de sydstatsinspirerede formiddagsfristelser på restaurantens menuoversigt. Madklubben Nørrebro holder fremadrettet åbent fra mandag til og med lørdag aften.

Vi ses på Nørrebro!

Bar Next Door: Hver dag har nu sin egen cocktail til kun 50 kr.

Bar Next Door: Hver dag har nu sin egen cocktail til kun 50 kr.

Siden vi markant sænkede priserne på cocktailkortet hos Bar Next Door i starten af året, har der været masser af gang i vores stemningsfulde drinkshule lige ved Dronning Louises Bro.

Men vi er slet ikke færdige: Nu introducerer Bar Next Door nemlig en ugentlig cocktailkalender, hvor du hver dag fra tirsdag til og med lørdag kan score en ny flydende fristelse til kun 50 kr. Jeps, du læste rigtigt: Kun 50 kr! Glæd dig til følgende mærkedage, der gentages uge efter uge:

  • Espresso Martini Tuesdays
  • Bramble Wednesdays
  • Negroni Thursdays
  • Dark ’n’ Stormy Fridays
  • Cool Mule Saturdays

Med mindre du er typen, der sagtens kan drikke flere af den samme slags cocktail i træk, kan du med fordel gå på opdagelse i det faste barkort, som naturligvis også kører sideløbende med de billige ugedagscocktails. Vi ses på Bar Next Door på Sortedam Dossering 3.

Kæmpe konkurrence: Bliv testkanin, og besøg fire af vores steder på én aften

Kæmpe konkurrence: Bliv testkanin, og besøg fire af vores steder på én aften

I august 2016 valfartede gæsterne til Madklubbens tre restauranter og ene cocktailbar langs Sortedam Dossering på Nørrebro i forbindelse med en helt særlig ”Food Crawl”. Et koncept, som gjorde det muligt at sippe en velkomstdrink på Bar Next Door efterfulgt af forret på asiatiske Hanzō, hovedret på italienske Gran Torino og dessert på amerikanske Alabama Social.

Vi overvejer kraftigt at gentage succesen her i 2017. Siden sidste år har vi dog flyttet rundt på restauranterne og koncepterne på Nørrebro, og derfor leder vi efter testkaniner, der kan overkomme at besøge fire steder på én aften på vores regning og efterfølgende give lidt feedback. Det drejer sig om Bar Next Door, Gran Torino, Madklubben Nørrebro og den nye Gran Torino.

Du har mulighed for at nominere dig selv og tre valgfrie ledsagere til jobbet ovre på Facebook:

Du og dine venner har med andre ord hele fire vinderchancer i løbet af de kommende dage. Skynd dig at hoppe ind på de forskellige Facebooksider ovenfor og smid et like, så du ikke ”misser out”, når hver af de fire lodtrækninger sparkes i gang.

Vi ses (måske) til Food Crawl på Nørrebro!