Velkommen til Gran Torino

Sagen er pizza på Gran Torino, hvor den specialimporterede Valoriani-stenovn sørger for en perfekt afbagning. Vores pizzaer er inspireret af den napolitanske tradition, hvor selve pizzabunden har en sprød skorpe men en lidt blødere og sejere midte. Sammensæt din egen 3-retters menu med pizza som hovedret fra kun 200 kr., og nyd udsigten over søerne eller til de travle kokke gennem det store fabriksvindue, der adskiller spisesalen fra køkkenet. Gran Torino flyttede i starten af februar 2017 til nye lokaler, og frister nu foodies og forbipasserende på Sortedam Dossering nummer 5.

Seneste nyt fra Madklubben Gran Torino:


Fra Sardinien til Nørrebro: Mød Gran Torinos italienske pizzaboss

Fra Sardinien til Nørrebro: Mød Gran Torinos italienske pizzaboss

Når Valoriani-stenonven buldrer derudaf i Gran Torinos nye lokaler ved søerne, er det 57-årige Francesco Rozzo, der holder hånd i hanke med kvaliteten af hver eneste pizza. Vi tog en en snak med Nørrebro-køkkenchefen om italienske madtraditioner, den komplekse enkelthed i gode råvarer og hvorfor danskere skal stoppe med at komme ananas på deres pizza.

Lad os starte fra bunden. Hvor stammer du fra?

”Jamen jeg hedder Franceso, og jeg kommer oprindeligt fra byen Sassari på det nordlige Sardinien. Det er en stor ø, som ligger vest for den italienske ”støvle” midt i det Tyrrhenske hav i den vestlige del af Middelhavet.”

Hvordan endte du så lige i København?

”Min sardinske kæreste er læge, og hun flyttede til København i 2008 for at forske i bioteknologi. I løbet af det første år var jeg i Danmark flere gange for at besøge hende, og der gik ikke lang tid, før jeg forelskede mig i byen. I 2009 tog jeg springet og flyttede hertil.”

Én ting er at være forelsket i et andet land, men hvordan fik du fodfæste i Danmark?

”Jeg vidste fra starten, at danskere elsker italiensk mad. Derfor opstod drømmen om at bringe en bid af støvlelandet til København ret hurtigt. Mit første job var på et pizzeria i Rungsted, og derefter var jeg med til at starte restaurant Mazzoli’s i Tivoli. Det var dengang, Madklubben også havde en restaurant i Tivoli, og jeg tror, at I kunne lide mine pizzaer,” griner Francesco. ”I hvert fald ringede I og tilbød mig et job, da Gran Torino skulle åbne i 2014.”

Hvad skal der i din optik til, for at en pizza bliver rigtig god?

”Grundstenen er en god dej. Derefter handler det om at finde gode råvarer. Én bestemt type tomat smager bedst sammen med én type mozzarella. En anden type tomat smager bedre med en anden type mozzarella. Det er på mange måder en hel smagsvidenskab, og det er essensen af det italienske køkken: Det virker så simpelt og enkelt, men der ligger en masse tanker, energi og kærlighed bag slutresultatet. På en god pizza skal man tydeligt kunne smage alle ingredienserne og fornemme teksturerne fra den sprøde kant til den bløde midte.”

IMG_6626

Nu nævner du selv ordet ”blød”, men skal en pizzabund ikke være helt sprød?

”Nej, ikke når man laver napolitansk pizza, som vi gør på Gran Torino. Her bager man pizzaen i kort tid ved en temperatur på 380 grader. Det giver en sprød kant og en mere sej og blød midte. Skal man spise pizzaen helt klassisk, skærer man den i kvarte og folder hvert stykke som en klapsammenmad og spiser det med fingrene.”

Så det, du siger, er, at der findes mange forskellige typer af pizza?

”I den grad! Der bor mere end 60 millioner mennesker i Italien, og landet er over 1.000 km langt. Traditioner og køkkener ændrer sig radikalt fra region til region, og dermed også opfattelsen af, hvad en pizza skal være. I Norditalien skal den være helt tynd og sprød. På Sardinien skal ingredienserne være kraftigt smagende, og du får ofte muslinger, fisk, spicy pølse og bottarga (lufttørret og revet fiskerogn, red.) på din pizza. Selvom jeg kommer fra Sardinien, så ved jeg, at Italiens pizzahjerte banker i Napoli. Det er her, du får den allerbedste slags.”

Danskere elsker pizza. Er der noget, du synes, at vi bør vide om pizza her i landet?

”Ja, de skal i hvert fald stoppe med at komme ananas på deres pizza!” Francesco griner hjertevarmt et stykke tid og sipper til sin dobbelte espresso, inden han fortsætter: ”Nej, jeg skal ikke bestemme over folk. Men jeg synes ,at de skal vide mere om hvor meget arbejde, der bliver lagt i noget så simpelt som en god pizza. Tag vores surdej på Gran Torino som eksempel: Den æltes og hviler af flere omgange over 48 til 60 timer, inden den bages. Vi passer dejen som et lille barn, og så ligger den bare meget lettere i maven, fordi der ikke er gær i, som ellers kan gøre dig oppustet.”

Gran Torino er lige flyttet fra baggården ved Sortedam Dossering 7 ud til gaden ved nummer 5 i stedet. Hvordan er det?

”Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har flere gang sagt til Anders (Aagaard, Madklubbens indehaver, red.), at pizza er et gadefænomen. Nu er vi endelig kommet ud at ligge et sted, hvor folk går forbi, bliver fristet af menukortet og lige dropper ind for at spise. Jeg glæder mig til sommer, hvor gæsterne kan spise ude på fortovet med gode pizzaer med udsigt over søerne.”

Nu siger man, at man ikke kan gøre forskel på sine ”børn”, men er der alligevel én pizza, du vil anbefale fra menukortet på Gran Torino?

”Så bliver det vores Crispy Glover. En pizza inspireret af Brooklyn-restauranten Roberta’s i New York med tynde skiver af svinekæbe, tallegio-ost, løg og brødkrummer vendt i chiliolie. Jeg er vild med den italienske madkultur i USA, der har bredt sig via alle de immigranter, som rejste derover i 18- og 1900-tallet. Jeg tog selv en ’pilgrimsrejse’ for nogle år siden for at spise mig gennem den amerikanske pizzakultur. Den inspiration går også igen på Gran Torinos menukort.”

Tjek hele pizzaudvalget på Gran Torinos menukort her.
Interviewet er oversat fra engelsk til dansk.

 

Ugens craving: En ”Crispy Glover”-pizza fra Gran Torino

Ugens craving: En ”Crispy Glover”-pizza fra Gran Torino

I små to uger har Gran Torinos stenovn nu b(r)agt uimodståelige pizzaer til verden fra den nye adresse på Sortedam Dossering 5. Det fornyede koncept med en ”byg-selv-3-retters-menu” fra 200 kr. er blevet taget godt imod, og mens der er forskellige genrer af forretter og desserter at vælge mellem, er én ting sikkert: Du skal have pizza til hovedret!

Men hvilken pizza? Gran Torinos menukort byder på hele 10 forskellige af slagesen, og lige for tiden er der én i særdeleshed, som vi er HELT pjattede med: Crispy Glover.

Pizzaen er inspireret af det ikoniske spisested, Roberta’s, som ligger i Brooklyn i New York. Det populære og verdenskendte ”neighborhood pizzeria” har gået sin sejrsgang siden åbningen i 2008. En af de mest hypede pizzaer er netop  deres ”Crispy Glover”, som – foruden den lækre og lidt seje surdejsbund – består af tallegio-ost, svinekæbe skåret i tynde skiver, brødkrummer og løg.

Der er tale om en vaskeægte smagsbombe, som man nemt kan gå hen og blive afhængig af. Så er du advaret! Bliv klogere på Crispy Glover og alle hans venner på Gran Torinos menukort lige her.

PS. Hvis du ikke er helt sulten nok til at spise 3 retter eller bare trænger til noget pizzakærlighed på middagsbordet derhjemme, så kan alle restaurantens pizzaer fås som take away til 85 kr. pr. stk. Ring 38 41 41 65 og tryk 3 for at bestille.

Nu genåbner Gran Torino med pizza, karruselheste og prisvenligt koncept

Nu genåbner Gran Torino med pizza, karruselheste og prisvenligt koncept

I lidt over en måned har pizzaglade københavnere måtte undvære Gran Torino, men nu er vores Nørrebroitaliener atter klar til at byde inden for, og denne gang i nye lokaler. Gran Torino er flyttet fra sin tidligere baggårdsplacering ved Sortedam Dossering 7C og ud ved første parket ved søerne på Sortedam Dossering 5.

Fredag den 3. februar har Gran Torino version 2.0 premiere. Det betyder også nyt menukort, ny indretning og et nyt, forbedret koncept. Se flere billeder fra den nye restaurant nederst på siden!

På madfronten kan gæsterne glæde sig til at sammensætte en 3-retters menu fra kun 200 kr. med en af de valgfrie gourmetpizzaer som hovedret. Vil man have særligt eksklusive ingredienser på sin pizza, kan det ordnes via små tilkøb undervejs. På forrets- og dessertfronten finder man klassikere som vitello tonnato, bøffelmozzarella, parmaskinke og tiramisu. Helt simpelt, og helt vildt godt – det er vores mission.

De nye lokaler byder på en opdateret Gran Torino med mosgrønne vægge, lamper fra franske La Gras i en matchende tone, polkaprikkede GUBI-lamper og sågar et par pensionerede karruselheste direkte fra tivoliet. Gennem et stort fabriksvindue kan man følge med i kokkenes arbejde ved pizzaovnen, og har du bestilt din mad to go, kan du vente ved det lækre højbord lige inden for døren.

Gran Torino på Sortedam Dossering 5 har plads til over 100 gæster ad gangen, men vi anbefaler alligevel, at du booker bord i forvejen ved at klikke lige her. Tjek det fulde menukort, og kom forbi vores genfødte restaurant, når pizzasulten melder sig.

Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza Gran Torino Pizza

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her

Special delivery: Gran Torinos pizzaovn er rykket ind i sit nye hjem

Special delivery: Gran Torinos pizzaovn er rykket ind i sit nye hjem

Det er under en måned siden, at vi annoncerede de store flytteplaner for Madklubbens restauranter på Nørrebro. Ikke desto mindre er vi allerede langt henne i processen, og mens vi finpudser Madklubben Nørrebro op til åbningen mandag den 6. februar, er en anden milepæl også nået: Den kæmpemæssige Valoriani-stenovn er officielt rykket fra Gran Torinos tidligere lokaler på Sortedam Dossering 7C til den nye adresse på Sortedam Dossering 5.

Det lyder måske ikke af det store at flytte en ovn et par husnumre længere ned ad gaden, men når man er en vaskeægte italiensk pizzaovn på flere hundrede kilo, kræver det alligevel en smule forberedelse. Som du kan se på billederne, fik vi hælp af både tre flyttemænd, en lastbil og en gaffeltruck, og vi var nødt til at afmontere gulv-til-loft-vinduerne ud mod søerne for at få plads til den uundværlige køkkenkrabat.

Gran Torino version 2.0 åbner fredag den 3. februar med et fornyet fokus på gode pizzaer. Konceptet er også fintunet, således at du nu kan skræddersy din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr. Så kan der ikke herske tvivl om, at restauranten er en del af Madklubben-familien.

Se hele menukortet på den nye Gran Torino her, og book dit bord nemt og hurtigt her. På Gensyn på Sortedam Dossering 5 fra den 3. februar.

IMG_0408 IMG_0410

Datooversigt: Her er planerne for flytningen af Gran Torino og Hanzō

Datooversigt: Her er planerne for flytningen af Gran Torino og Hanzō

Efter den store nyhed er landet om, at vi snart byder velkommen til Madklubben Nørrebro og samtidig flytter Gran Torino og Hanzō til nye lokaler, er de mere praktiske spørgsmål begyndt at rulle ind på vores kontor: Kan vi nå at spise Hanzō, inden den lukker? Hvornår åbner Madklubben Nørrebro? Er Gran Torino snart klar i de nye lokaler?

Vi ved af erfaring, at tidsplaner for store byggeprojekter som disse, har det med at ændre sig lidt undervejs. Vi forbeholder os derfor retten til at ændre i nedenstående uden varsel. Men indtil videre regner vi med, at disse datoer holder stik:

  • Madklubben Nørrebro: Åbner på Sortedam Dossering 7C den 6. februar 2017.
  • Gran Torino: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 7C den 31. december 2016 og genåbner på Sortedam Dossering 5 den 3. februar 2017.
  • Hanzō: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 5 den 21. januar og genåbner på et endnu ukendt sted i Indre By i foråret 2017.

Se den vilde video: Drone filmede nytårsfyrværkeriet over vores restauranter

Se den vilde video: Drone filmede nytårsfyrværkeriet over vores restauranter

2017 blev budt velkommen med et brag på Nørrebro, hvor tusindvis af mennesker var samlet på Dronning Louises Bro og langs søerne for at se nytårsfyrværkeriet lyse nattehimlen op. For gæster, der havde indtaget den sidste middag i 2016 på Alabama Social, Gran Torino, Hanzō eller Bar Next Door var der dermed førsteklasses udsyn til ildkugler og regnbuebuketter lige foran restauranterne.

Topdygtige Kenneth Nguyen, der er blevet kendt for sine smukke Instagram-billeder af København, kastede sig ud i at teste sin nye drone, netop som 2016 blev til 2017 ved midnat. Det er der kommet en vanvittig smuk video ud af.

Se den på Youtube her:

Disclaimer:  Vi gør opmærksom på, at Madklubben på ingen måde har arbejdet sammen med Kenneth Nguyen omkring tilblivelsen af videoen. Den deles udelukkende grundet vores begejstring over de smukke billeder, og fordi vores restauranter ved et tilfælde kan ses på videoen.

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro + Gran Torino og Hanzō flytter

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro + Gran Torino og Hanzō flytter

Mens julefreden indfinder sig rundt omkring i det danske land, summer aktivitetsniveauet langt over normalen her i Madklubben. Vi går nemlig og gør klar til en kombineret restaurantåbning og –flytning af enorme dimensioner.

Velkommen til Madklubben Nørrebro:

Den 31. december 2016 holder vores italienske restaurant Gran Torino åbent for sidste gang på sin nuværende placering i baggården ved Sortedam Dossering 7C. Herefter rykker håndværkerne ind for at skabe Madklubben Nørrebro: En kombination af alle de bedste ting fra de eksisterende Madklubber mixet med den fede stemning, man kender fra Madklubben Vesterbro.

”Siden åbningen i 2012, har Madklubben Vesterbro udviklet sig til en kæmpe succes. Det tror vi skyldes, at maden, indretningen og stemningen spejler det urbane og kulturelle mix, der kendetegner bydelen,” fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard og uddyber planerne for Madklubben Nørrebro:

”Nørrebro indbyder til en restaurant af samme kaliber: Et neighborhood spot, hvor der er gang i den på en tirsdag såvel som en lørdag, og hvor menukortet sender en venlig hilsen til de mellemøstlige strømninger, der løber gennem stenbroen. Naturligvis med de sympatiske priser, der kendetegner Madklubbens koncept.”

Store flyttedag for Gran Torino og Hanzō:

I forbindelse med åbningen af Madklubben Nørrebro, rykker Gran Torino ind i vores asiatiske restaurant Hanzō’s nuværende lokaler på Sortedam Dossering 5, mens Hanzō får sig et nyt hjem i hjertet af København. Placeringen holder vi hemmelig lidt endnu.

”Både Gran Torino og Hanzō er succeskoncepter, men vi tror på, at de hver især kan udvikle sig bedre på andre adresser end de nuværende. Gran Torino får mere intime rammer med et fornyet fokus på gode pizzaer kombineret med udeservering ved søerne. Hanzō får derimod lov til at opfylde sit potentiale som en småhemmelig asiatisk gastrobastard i hjertet af indre København,” fortæller Anders Aagaard.

Vi ved af erfaring, at tidsplaner for store byggeprojekter som disse, har det med at ændre sig lidt undervejs. Men indtil videre regner vi med, at disse datoer holder stik:

  • Madklubben Nørrebro: Åbner på Sortedam Dossering 7C den 6. februar 2017.
  • Gran Torino: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 7C den 31. december 2016 og genåbner på Sortedam Dossering 5 den 3. februar 2017.
  • Hanzō: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 5 den 21. januar og genåbner på et endnu ukendt sted i Indre By i foråret 2017.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2017. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens andre slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Vesterbro:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Åbent med en særlig tømmermandsmenu
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Madklubben Bistro-de-Luxe:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Madklubben Steak:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

Bistro Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
31. december: Åbent fra kl. 11-15. Herefter nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Steak Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

 Tony’s:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Hanzō:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Alabama Social:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Gran Torino:

23. december: Lukket
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december:Nytårsmiddag – udsolgt!
Fra den 1. januar og frem er Gran Torino lukket grundet en gennemgribende renovering.

Bar Next Door:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Uanset om den står på bøf bearnaise på Bistro Royal, spareribs på Alabama Social, grisebasse på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en helt fjerde kødret på en af restauranterne i vores familie, så har vi et godt bud på hvilken vin, du skal drikke til maden.

Silverado Mt. George Merlot fra 2011 er en ny favoritvin, som kan findes på kortet på alle vores spisesteder. Det kan den, fordi den smager så dejligt og er så alsidig, at den kan klæde en hel vifte af køkkener lige fra det franske over det italienske til det asiatiske.

Den kraftige rødvin kommer fra en vinmark øst for det kendte vinområde Napa i Californien. Smagen er både intens og blød med frugtige noter af blommer, kakao og solbær afsluttet med en krydret eftersmag. Duften byder desuden ind med elementer af kaffe, rosmarin, mynte og solbær. Vinens struktur og friskhed stammer fra jordforholdende på marken, som er rig på grus og vulkanske sten.

Selv om der kun står “Merlot” på etiketten, bliver vinen faktisk også iblandet en smule Cabernet Sauvignon, Malbec og Petit Verdot, inden den gæres på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i 17 måneder. På mange måder en stor vin, som passer perfekt til grillet kød i alle afskygninger.

En flaske 2011 Silverado Mt. George koster 500 kr. på tværs af vores restauranter, og på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade kan du desuden bestille den på glas for 125 kr. Skål!