Lørdag d. 26. maj er en forårsdag. En lørdag. En solskinsdag(forhåbentlig!). Men det stopper ikke her. Den 26. maj er også dagen, hvor Madklubben Frederiksberg fylder et år – og det skal selvfølgelig fejres!

Kig forbi restauranten lørdag d. 26. maj i tidsrummet kl. 14 til 16 til en gennemført fødselsdagsfejring på ægte Frederiksberg-manér. Hvis du blot leverer det gode selskab, sørger vi for lidt friske forplejninger på vores regning. Glæd dig til et glas iskold rosé at skåle i samt fristende trøffelpopcorn at snacke løs på i de fine ”Frederikbergske” omgivelser, som vi nu har haft fornøjelserne af at nyde i et helt år.

Tjek også: Trøffelpopcorn bliver Madklubbens nye hit på Roskilde Festival

Læs mere i vores Facebook-event, som du finder her. Meld dig til eventet på Facebook her, og duk op i det angivne tidsrum, når det passer dig, og vi vil stå klar til at byde dig velkommen med åbne arme og et godt glas rosé. Vi glæder os til at se dig på Solbjerg Plads til skønne fødselsdagsfornøjelser!

PS. Skulle vejret drille, rykker vi indenfor. Gratis rosé så længe lager haves. Du skal være fyldt 18 år for at kunne få udskænket alkohol. Gyldigt ID skal kunne fremvises på forlangende.