Om Madklubben Grill

Velkommen til Pilestræde 23 midt i det centrale København. Det er her, Madklubben Grill har til hus – og vi har spredt os over hele to etager. Hos os er grillen omdrejningspunktet, og vi griller det meste – lige fra traditionelle, saftige bøffer til friske, sprøde grøntsager, unghane, friskfangede lækkerier fra de danske farvande samt noget af verdens bedste svinekød (det er nemlig dansk). Menuen frister selvsagt også med masser af delikate side orders, saucer og desserter.

Når de lunere årstider melder sin ankomst, ruller vi gerne foldedørene til siden, så inde og ude smelter sammen til ét – og så er vi ikke blege for at skrue op for hyggen, når kulden og mørket sænker sig over byen. Vi byder desuden på et åbnet køkken, sublime cocktails fra vores store cocktail bar samt vin for enhver smag og portemonnæ.

Vi står klar mandag til lørdag fra klokken 17.00 til midnat (køkkenet lukker klokken 22), og vi glæder os til at byde dig velkommen til et hav af lækkerier fra grillen.

Madklubbens Manifest:

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.