På Grill Royal på Kongens Nytorv glæder vi os til i aften at forkæle deltagerne i verdens første døve-kokkekonkurrence i bæredygtig kogekunst med et lækkert måltid, inden de i morgen kl. 11:00 skal konkurrere om titlen ”Deaf Chef 2014”. Den internationale kokkekonkurrence, der i weekenden afholdes i København, og er den første af sin slags i verden.

I morgen vil kokkene ikke alene blive stillet opgaven at kreere en original, smuk og velsmagende treretters menu, de bliver også bedømt på, hvordan de undgår madspild og optimerer brugen af de mange bæredygtige råvarer. Kokkene præsenterer deres bud for et krævende dommerpanel, som efterfølgende vil udpege vinderen af Deaf Chef 2014.

Konkurrencen sætter fokus på behovet for at minimere madspild i gastronomi-branchen og sætter samtidig fokus på menneskelig bæredygtighed ved at betragte en udsat befolkningsgruppe som ressource og ikke en belastning for samfundet.

Har du lyst til at opleve konkurrencen, kan vi fortælle, at der er fri entré, og at eventet afholdes på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Her vil du kunne følge den hektiske stemning med udsigt til de hårdtarbejdende kokke i konkurrencekøkkenerne.

Vi ønsker finalisterne held og lykke med konkurrencen i morgen – og håber, de får en dejlig middag på Grill Royal i aften!

Læs mere om eventet og se de syv finalister her!