Om Madklubben Grill

Lige i midten af Aarhus på solsiden af Åen, hvor der er allermest livligt, og både vandet og aarhusianerne strømmer lystigt forbi. Lige dér, i smukke og rustikke lokaler, som tidligere har huset restaurant og natklub, finder du Madklubbens seneste skud på stammen i Smilets By: Madklubben Grill!

Efter vi åbnede Madklubben Aarhus i foråret 2018, blev det hurtigt til en gensidig forelskelse. Vi er vilde med Aarhus og den fantastiske modtagelse af Madklubben, som vi har oplevet. Derfor besluttede vi hurtigt at åbne vores anden restaurant i Smilets By. Endda blot få hundrede meter fra vores anden adresse på Hack Kampmanns Plads.

Stemningen hos Madklubben Grill er præget af en blanding af storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design. Inspiration og erfaringer er især hentet fra Bistro Royal og Madklubben Grill i København, men det er langt fra en kopi af de to steder, for Madklubben Grill er helt sin egen. En ting er dog sikkert – også her serverer vi fremragende mad til fornuftige priser!

Og navnet Madklubben Grill er slet ikke tilfældigt. For hjertet i vores nye restaurant er uden tvivl grillen, hvorfra vi tilbyder alt fra andebryst, lammeculotte og hummer, til cheeseburger. Kort sagt, så byder restauranten på livretter og nye kreationer med inspiration fra hele verden, samt et hav af både grønne og syndige sides.

Ganske som menukortet er inspireret af hele verden, så er indretningen det samme. Det har været vigtigt for os at finde de rigtige lokaler, og det er vi rigtig glade for, at vi i den grad har fundet. Tiden op til åbningen er gået med at pille ned, sætte op og gøre helt fuldstændig i stand, så vi nu kan byde dig velkommen indenfor til en spiseoplevelse i rå og moderne rammer, der emmer af en smuk blanding af storby og dansk design. Vi har plads til 150 spisende gæster indendørs i de nyistandsatte lokaler – men det er ikke alt.

Placeringen på solsiden af Åen byder på endnu en bonus. Vi har nemlig 100 udendørs spisepladser, som kan tages i brug, når vejret er godt, og vi er sikre på, de bliver et kæmpe hit, når solen kaster sine stråler over Smilets By og Madklubben Grill.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!