FOOD CLUB er vi utrolig glade for vores samarbejde med Too Good To Go i kampen mod madspild. Fra dag ét har vi hver aften budt søde Too Good To Go-kunder indenfor, og glædeligt overdraget vores overskudsmad fra FOOD CLUBs tag-selv-bord.

Flere af jer er kommet med idéen at tilbyde en vegansk FOOD CLUB-boks i Too Good To Go-appen. Det er en idé, vi kan lide! Derfor kan du fra dags dato vælge en boks spækket med tag-selv-bordets udvalg af lækre plantebaserede retter, når du browser din Too Good To Go-app. Og som vi værner om miljøet, værner vi også om vores sympatiske priser. Derfor kan vores veganske boks blive din for simple 40 kr.

Hvis ikke du er bekendt med Too Good To Go, kan vi fortælle dig, at det er en super nem og brugervenlig måde at bidrage til kampen mod madspild på. Du skal blot åbne app’en, taste ”FOOD CLUB” ind i søgefeltet og slutteligt vælge, om du ønsker at købe en boks fra vores klassiske eller veganske profil. Så undgår vi, at vores overskudsmad går til spilde. Husk, at vi hver aften står klar til at overrække dig din lykkeboks spækket med grøn, økologisk og bæredygtig overskudsmad. Du kan læse mere om vores samarbejde med Too Good To Go lige her.