Hanzō er nomineret til “Byen bedste på budget” – og du skal med! Mon der er succes i forårsrullen, eller er det nogle andre der løber med prisen? Det må tiden vise!

AOK og Berlingske hylder København og kårer Byens Bedste 2018 lørdag d. 9 juni – der er gratis adgang og det bliver et brag af en fest. Byens Bedste Fest afholdes i Kunsthal Charlottenborgs gård lige ved Kongens Nytorv. Her afsløres alle vinderne og vi glæder os til at dele dagen med alle dem, og jer, som gør København til noget helt særligt.

Vi er meget spændte på resultatet og allerede meget overvældede, over at blive nomineret til denne pris. Dette er vi meget stolte af, og vi håber i vil komme med og gøre festen endnu federe. I er jo dem der gør det muligt for os overhoved at eksistere.
Vi håber selvfølgelig at vi løber med prisen, men uanset hvad, har det været en kæmpe ære at være nomineret.

Der vil være gang i Kødbyen hele dagen, hvor prisuddelingen skydes i gang kl. 18. Derefter vendes der plader frem til kl. 22, hvor der takkes af, og festen fortsætter ude i byen.

Vi glæder os til at se dig! Du kan tjekke Facebook eventet ud lige her.

Der uddeles priser i følgende kategorier:

Byens Bedste Burger
Byens Bedste Take away
Byens Bedste Café
Byens Bedste Brunch/Morgenmad
Byens Bedste Søde sager
Byens Bedste Gastronomi
Byens Bedste For Børn
Byens Bedste Street food
Byens Bedste På Budget
Byens Bedste Modebutik
Byens Bedste Nye restaurant
Byens Bedste Cocktailbar
Byens Bedste Ølbar
Byens Bedste Urbane Initiativ
Byens Bedste Veganske
Byens Bedste Bageri
Byens Bedste Nye butik
Byens Bedste Musikoplevelse
Byens Bedste Kulturoplevelse
Byens Bedste AOK-prisen

Ps. Hvis du mangler noget at tage dig til, inden den store prisuddeling kl 18., så holdes der gadefest på Værnedamsvej. Her vil Hanzō åbne op for deres nye frokost, som er et sneakpeak på deres helt nye frokostmenu, som starter d. 10 juni. Dette kan du læse meget mere om lige her.