Vores asiatiske oase møder sydfransk livsstil, når Værnedamsvej lukkes af og forvandles til én stor gadefest lørdag d. 9. juni. Her tager lokale butikker, foreninger og borgere tager imod beboere og gæster med åbne arme for at vise det bedste fra Frederiksberg til de årlige FRBDAGE. Med masser af musik, munterheder og mad på programmet, tager Hanzō naturligvis del i festlighederne, hvorfor vi hele dagen fra kl. 12 og frem står klar til at servere asiatisk autenticitet med bl.a. bánh mì , ramen og bento boxes spækket med alt lige fra grøntsager, yam, kimchici, chili, ris til kokos. Vores frokost serveres udendørs blandt gadens glade gæster, hvor vi til aften rykker indendørs og nyder middagen i vores stemningsfyldte lokaler med fuld udsigt gadefornøjelserne, der står på til kl. 22.

Og du kan godt glæde dig. For frokosten på Hanzō er kommet for at blive! Søndag d. 10. juni åbner vi op for fast frokostservering i de appetitlige eftermiddagstimer hver fredag til søndag i resten af juni, juli og august. Det endelige frokostkort er lige ved at være klar til at blive vist frem, men indtil da kan du lade vores gadefest-menu være et eksklusivt pre-taste på, hvordan en asiatisk frokost tager sig ud på Hanzō.

Er du nysgerrig? Tag et kig på, hvad du kan glæde dig til at sætte tænderne i lørdag d. 9. juni i menuen nedenfor her:

 

HANZŌ FROKOSTMENU LØRDAG D. 9. JUNI

BÁNH MÌ – 75 kr.
Sandwich med kålsalat, chilimayo og koriander
Vælg mellem: Oksefilet, aubergine eller røget laks

KIMCHI RAMEN – 85 kr.
Nudelsuppe med grøntsager
Vælg mellem: Kyllingelår eller okse rib eye

RØD KARRY MED KYLLING – 85 kr.
Kokos, kål og thaibasilikum. Ris følger med.

GRIS “PHAD KRA PHERA STYLE” – 85
Nakkefilet, æg, østerssauce, thaibasilikum og chili. Ris følger med.

BENTO BOX – 125 kr.
4 små retter i box med ris
– Edamame med yamdressing
– Frisk rulle med tun og wasabi mayo
– Røget laks med avocado
– Rød karry med kylling
Forbehold for ændringer

SNACKS – 20 kr.
Edamamebønner med yamdressing og ristede ris
eller
Rejechip og avokado dip

 

Husk også, at det er på lørdag at “Byens Bedste”-festen løber af stablen ved Kunsthal Charlottenborg, hvor Hanzō er nomineret til Byens Bedste på Budget 2018. Læs mere i Facebook-eventet lige her.