”En 4-retters menu præsenteret i en smuk, japansk madkasse efterfulgt af dessert.” Sådan kan Hanzō’s nye Bento Box forklares på bare én sætning.

I realiteten ligger der en lang og detaljeret kulturhistorie bag fænomenet. Hvad der startede som en praktisk frokostløsning for over 1.500 år siden – inspireret af japanske landmænds frøkasser med små afdelinger til kød, fisk og ris – har siden spredt sig til Kina, Korea, Philippinerne and beyond. Nu om dage spænder Bento Box-konceptet lige fra skolefrokost til luksuriøs aftensmad.

Den Bento Box, der nu lanceres hos Madklubbens asiatiske gastrolømmel på Værnedamsvej, må siges at falde i den sidstnævnte kategori: ”Luksus Bento.” Hos Hanzō får du 4 skønne retter i din box, og når kassen er tømt, byder vi på en lille dessert til afrunde oplevelsen.

Hanzo’s Bento Box kommer til at koste 225 kr., men i vinterferiens uge 7 introducerer vi det nye koncept til en helt særlig pris på kun 175 kr. Med andre ord: Skynd dig at få booket bord i perioden 12. til 18. februar.

Indholdet i boxen vil skifte løbende fra uge 8 og frem, men i vinterferien 2018 får du for 175 kr.:

  • Stenbiderrogn med syrlig yuzu-soja, avocadocreme, salat og sprøde gyozaskaller
  • Forårsruller med jordskokker og broccoli – hertil tamarind-misosauce og spicy agurkesalat
  • Friske ruller med tuntatar, ponzu, sesam og wasabimayo
  • Sur/sød-kyllingevinger med grøntsager og ris
  • Dagens sorbet med marengs