For små to uger siden åbnede Hanzō op for deres bud på en asiatisk frokost, og vi er vilde med retterne og de smukke farver! Hanzō har åbent til frokost hver fredag til søndag, og byder på asiatiske favoritter, som du kan nyde i de kommende sommermåneder på Værnedamsvej.
Værnedamsvej er en af de smukkeste gader i København, og ligger mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Det er en gade fyldt med stemning, fine delikatessebutikker, kaffebarer, og selvfølgelig også Hanzō. Vi er vilde med placeringen, som både indbyder til frokost indenfor og på fortovet.

Så hvilke retter kan du så forvente? Jo nu skal du høre! Vi har 9 forskellige retter på kortet, med en pris på 75-135 kr. pr. ret. Du kan blandt andet nyde en frisk avokadosalat med mango, thaibasilikum, kimchi og et æg på toppen. Derudover har vi også rispandekager med røget laks & yam-dressing, stegte ris med gris østersauce, ingefær, hvidløg & sesam. Alt sammen med smagen af alt det gode fra Asien! Dette var blot nogle af retterne og kortet byder på meget mere, som du kan tjekke ud lige her.

Er du til asiatisk mad, en plads i solen og god atmosfære? Så er Hanzō på Værnedamsvej lige noget for dig!

Nedenfor ser du billeder af nogle af vores skønne frokostretter;
Rispandekage med røget laks (Koriander, forårsløg, og yam-dressing).
Avocadosalat (Mango, thaibasilikum, kimchi og stegt æg).
Gris og ris (Stegte ris med nakkefilet af gris, østerssauce, ingefær, hvidløg og sesam).
Bánh mì (Vietnamesisk baguette med rib eye, røget laks ELLER stegt aubergine, samt kimchimarineret kål, chilimayo, syltet agurk, hjertesalat og masser af friske krydderurter). 

Vi glæder os til at se dig.