Hanzō er PT lukket. Restauranten genåbner på en ny adresse i indre København senere i 2017…

I oktober 2014 slog vi dørene op for vores asiatiske restaurant ved Sortedam Dossering, Hanzō.

Her er det gastronomiske fokus på Japan, Thailand, Kina og Vietnam. Vi kan imidlertid også sagtens finde på at låne nogle gode kulinariske idéer fra f.eks. Laos og Cambodja. Vi serverer med andre ord det, vi selv godt kan lide med bred inspiration fra den asiatiske verdensdel.

Har man lyst til lidt af det hele, anbefaler vi The Hanzō Experience, som består af udpluk fra menukortet samt et par esser fra ærmet. I alt 13 retter serveres family- style & delevenligt til alle.

Restauranten har et klassisk, varmt, lyst og stilrent udtryk, smukt trægulv og spisebar i materialer fra Dinesen Wood samt gulv-til-loft-vinduer, som giver dig en fantastisk udsigt til Dronning Louises Bro og fornemmelsen af at sidde helt nede ved vandkanten.

På Hanzō finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. 

Smiley

Smiley

Manifestet

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.