5 ord om Hanzō

Shāpu (japansk) = Skarp

Hanzō er opkaldt efter sværdmageren Hattori Hanzō i Quentin Tarantinos filmtrilogi Kill Bill. Ligesom sværdmageren vil vi skabe noget, som er skarpt og fleksibelt på samme tid. Vi arbejder hele tiden på at genopfinde os selv, blive bedre og give vores gæster en oplevelse, der skærer ind til benet. Vi er skarpe uden at være stive i betrækket.

Em trai (vietnamesisk) = Lillebror

Hanzō er Madklubbens adoptivbarn. Den frække dreng i klassen og den flabede bastard, som de andre i familien ruller øjne ad, men ikke kan lade være med at elske. Vi er ikke som de andre – hverken i vores egen restaurantfamilie eller i København som helhed. Det er vi stolte af. I september 2017 genåbnede Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg efter tidligere at have ligget på Nørrebro.

Thī̀ mị̀mī rāk (thailandsk) = Rodløs

Hanzō er på en evig jagt efter sin egen identitet, og leger sig igennem en bred vifte af asiatiske køkkener med inspiration lige fra gademad til gourmet. Rodløsheden danner fundamentet for et drilsk, inspirerende og uforudsigeligt køkken, der ubesværet kombinerer kinesisk, japansk, thailandsk, vietnamesisk, cambodjansk, laotisk og indonesisk med en blanding af eksotisk fandenivoldskhed og nordisk minimalisme.

Chuàngzyò de (kinesisk) = Kreativ

Hanzō følger ikke nødvendigvis de klassiske opskrifter og regler. Vores udgangspunkt er mangfoldigt, og vi er ikke bange for at bryde med normer og forventninger. De kulinariske referencer er talrige, og vi er ligeglade med, hvad der er rigtigt og forkert, så længe det smager godt og ser indbydende ud.

Dikenali (indonesisk) = Genkendelig

Hanzō ved dog også, at genkendelighed er en vigtig del af et måltid, hvor man som gæst skal kunne slappe af. Vi forsøger ikke at genopfinde måden, man spiser på, eller at være noget, vi ikke er. Ligeledes går elementer af  Madklubbens manifest igen på Hanzō: Priserne er sympatiske, til gengæld forventer vi, at du selv er en aktiv medspiller i måltidet.


Madklubbens Manifest:

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå. Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!