Velkommen til Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzō lukkede på sin tidligere placering ved Sortedam Dossering i slutningen af januar 2017, men rykker i løbet af foråret til nye lokaler i Indre By. Følg med i flytteprocessen her på siden, hvor vi også offentliggør en åbningsdato for Hanzō version 2.0 hurtigst muligt.

Seneste nyt fra Hanzō:


Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Traditionen tro holder alle Madklubbens restauranter åbent på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag, og priserne spænder fra 500 til 1.400 kr. pr. person. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til Madklubben Shop, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Eller klik her og få et samlet overblik over de forskellige priser.

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Bistro Royal

Steak Royal

Tony’s

Alabama Social

Hanzō

Gran Torino

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Mangler du den perfekte vinjulegave til far? Skal der ekstra gode flasker på bordet til julefrokosten? Må boblerne til nytår gerne være noget særligt? Eller er du bare på udkig efter lidt nyt til vinsamlingen derhjemme?

Så kom til Madklubbens store vinloppemarked søndag den 13. november. Vi er I gang med at strømline vinkortene på tværs af vores restauranter, og derfor sælger vi ud af de vine, der ikke længere vil være at finde på menuen. Gå på opdagelse blandt flere tusinde flasker til en værdi af over 500.000 kr. Alle vine sælges til indkøbspris, og du kan derfor spare 30-60% i forhold til butiksprisen. Priserne starter omkring de 30 kr. og løber op til omkring 500 kr. for de helt særlige flasker.

Meld dig til vinloppemarkedet på Facebook her!

Foruden et væld af gode vine vil der også være en portion interiør til salg på loppemarkedet. Her kan du blandt andet score lamper, Eames-stole, diverse møbler, glødepærer, tallerkner, Royal Copenhagen-service, glas og muslingegryder. Vi gør opmærksom på, at Madklubbens medarbejdere får adgang til loppemarkedet mellem kl. 11 og 12, og vi derfor ikke kan garantere, at enkelte, specifikke ting ikke vil være udsolgt.

Loppemarkedet afholdes på Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården. Der kan betales med kontanter og kort. Det er ikke muligt at reservere eller sætte ting til side, og alle køb skal derfor medtages med det samme.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Fik vi nævnt, at vores kokke selvfølgelig også er på arbejde? Du kan derfor snuppe en lækker pizza med i handlen, mens du venter i køen, eller som take-away, når turen går videre ud i søndagskøbenhavn.

Hvad: Vinloppemarked + interiør
Hvor: Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården
Hvornår: Søndag den 13. november kl. 13-17
Hvor meget: Spar 30-60% på gode vine.
Hvordan: Fri entré. Betal med kort eller kontanter.

Hold julearrangement på amerikansk, asiatisk eller italiensk ved Søerne

Hold julearrangement på amerikansk, asiatisk eller italiensk ved Søerne

Der er stadig et stykke tid, til juleklokkerne for alvor begynder at bimle, og byen indtages af hjerter, lys og småbuttede mænd iført røde kåber og hvide skæg. Ikke desto mindre er det nu, der skal til at planlægges julekomsammen for kollegaer, venner og familie i november og december.

Overblik: Se juleselskabsmenuer fra alle Madklubbens 9 restauranter

Hvis I er typerne, der hurtigt får nok af gris, brun sovs, rødkål og ris à la mande, når den søde højtid nærmer sig, hvorfor så ikke invitere til en helt anderledes middag med internationalt perspektiv?

På Nørrebro har vi langs Søerne samlet intet mindre end 3 forskellige restauranter dør om dør, der hver især er specialiseret i et spændende verdenskøkken. Her jules der både på amerikansk, asiatisk og italiensk, og du kan byde gæsterne på alt fra et pizza party til en 13-retters tastingmenu.

Alabama Social: Hvis der er et folkefærd, der virkelig forstår at samles om et middagsbord, er det amerikanerne. Vi hylder sydstaterne med en ”byg-selv-julemenu” til selskaber, hvor smagen er i højsædet. Prøv for eksempel de friterede kalkunvinger med tranebær, braiseret gris med græskar og cider-sauce og en apple crumble med kanel-is.

Se hele selskabsmenuen til jul på Alabama Social her.

Gran Torino: Giv julearrangementet et skud livsnyderi fra støvlelandet mod syd. Vælg mellem en 3-retters menu, hvor i selv bestemmer hovedret og dessert – f.eks. en klassisk, italiensk ”panforte” julekage med vaniljeis og kirsebær – eller den lidt mindre menu, hvor et væld af lækre pasta- og pizzaretter deles på bordet ”family style”.

Se hele juleselskabsmenuen fra Gran Torino her.

Hanzō: Skal I for alvor have et break fra den klassiske julemad, er vores asiatiske smeltedigel, Hanzō et godt bud. I den elegante restaurant kan I gå om bord i en 13-retters tastingmenu til kun 350 kr. og sende julestemningen på smagsrejse til Japan, Kina, Thailand, Korea, Cambodja, Vietnam og Laos.

Se selskabsmenuen fra Hanzō, som også gælder til jul.

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Kulturnatten er over os, og København vågner atter i mørket og byder på et væld af spændende oplevelser, kreative events og hyggestunder. Når du har fået spændt adgangs-badgen på brystet, familien og vennerne er samlet og den vilde aftenvandring går gennem byen, så husk på én ting: Selv Kulturnatten kan blive en tam affære på tom mave.

Sørg derfor for at tanke godt op enten før, under eller efter I begiver jer ud på blandt nattens mange indtryk og udflugtsmål. Nedenfor har vi listet vores restauranter efter bydel, så du kan se præcis hvor, du kan få Madklubbens lækre mad til små penge under Kulturnatten 2016.

Tip: Klik på hver bydel for at få en komplet oversigt over oplevelserne i området.

Frederiksstaden:

Byg din egen robot i forskningsministeriet, bliv omgivet af statuer hos Den Kongelige afstøbningssamling, hør godnathistorier for voksne på Medicinsk Museion og tag børnene med på omvisning på Designmuseum Danmark. Der er gang i den historiske del af Indre By på Kulturnatten.

Her skal du spise:

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade

Bistro Royal på Kongens Nytorv

Indre By:

Gå på opdagelse i en verden af film hos Det Danske Filminstitut, bliv børnejournalist for en aften hos Berlingske Media, oplev Rådhuset by night og gå under jorden med Metroselskabet. Lige fra H.C. Andersens Boulevard over Nørreport til Kongens Have: Indre By summer af aktiviteter!

Her skal du spise:

Madklubben Steak i Pilestræde – køkkenet holder ekstraordinært åbent til kl. 23.

Steak Royal ved Rådhuspladsen

Slotsholmen:

Kom indenfor og mød politikerne på Christiansborg, tag på rundvisning på Børsen, oplev søhelte på Tøjhusmuseet og se Thorvaldsens Museum pakket ind i flotte lysprojektioner. Den lille ø midt i København flyder over af kulturelle oplevelser.

Her skal du spise:

Tony’s i Havnegade

Vesterbro:

Byg skulpturer af slik på Kulturanstalten, kig på stjerner i Planetariet, besøg Stjerneradio i Istedgade og kom til lanterneworkshop på Akademiet For Utæmmet Kreativet. Vesterbro er i sit kreative hjørne den 14. oktober.

Her skal du spise:

Madklubben Vesterbro – late night menu fra kl. 22-23 og indbygget cocktailbar, når aftenen lakker mod enden.

Nørrebro:

Tag på kriminalvandring med Politimuseet, oplev Shakespeare fortolket som lyd og lys på Assistens Kirkegård, hør fortællinger fra kvindelige indvandrere og kom til koncert i en gammel kirke. Nørrebro lever op til titlen som kulturel smeltedigel – også denne aften.

Her skal du spise:

Gran Torino på Sortedam Dossering

Hanzō på Sortedam Dossering

Alabama Social på Sortedam Dossering

Her skal du slutte aftenen med lækre drinks:

Bar Next Door på Sortedam Dossering

 

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Normalt holder flere af restauranterne i vores Madklubben-familie hviledag om søndagen, men den 9. oktober kommer der andre boller på suppen. Her åbner alle vores spisesteder nemlig ekstraordinært op for at fejre ankomsten af de nye efterårsmenukort.

Du kan med andre ord vælge og vrage mellem 9 restauranter til en søndagsmiddag med familien eller vennerne – heriblandt altså også Madklubben Steak, Madklubben Bistro-de-Luxe, Steak Royal og Hanzō, som ellers normalt lukker dørene på ugens sidste dag.

Alabama Social har desuden lavet et særligt søndagstilbud, som kun gælder den 9. oktober. Her kan du få en 3-retters menu med hot wings, tykskårede spareribs og hvid chokoladebrownie til kun 200 kr. pr. snude. Snup tilbuddet ved at skrive ”Søndagsmenu” i kommentarfeltet, når du booker online til kl. 17:00, 17:30 eller 18:00.

Vi ses til søndagsmiddag på alle Madklubbens restauranter den 9. oktober!

Nye retter på Hanzō: Se de lækre billeder her

Nye retter på Hanzō: Se de lækre billeder her

Køkkenchef Claus Engelbrecht og hans dygtige team på Hanzō har atter haft den kreative kokkehat på for at finde på nye retter til menuen på vores populære og prisvenlige asiatiske ”melting pot” af et spiseri ved Søerne. Resultatet trækker – som altid – på et væld af inspirationskilder lige fra fine dining til gademad i fjernøsten.

På Hanzō går langt de fleste gæster planken ud med husets 13-retters menu til uhørte 350 kr. Retterne serveres i små skåle og på fade til deling på midten af bordet over 4 på hinanden følgende heats. Er man bange for, at sulten ikke rækker helt så langt, kan de forskellige retter også bestilles à la carte i lidt større udgaver.

Udvalget af herligheder på Hanzō skifter lidt for lidt, og i den seneste tid er kommet flere nye fristelser på kortet. Du kan gå på opdagelse i en håndfuld af dem nedenfor. Tjek hele restaurantens menu ud her, og glem ikke at booke bord på forhånd. Vi ses på Sortedam Dossering nummer 5 – lige under Irmahønen!

1) Skaldyrssalat med hummer, musling, rødbede og ponzu

2) Gyoza med kammusling, shiitakesvampe og yuzu-soja

3) Grisebryst på spyd med peanutsauce og kimchimarineret kål

4) Dagens fangst med stegte kantareller, pak choy og hvidløgswasabi

5) Braiseret oksebryst med rød karry, mangetout og savoykål

6) Limechokoladekage med grøn te og kokos

hummersalat gyiza Svinebryst  FangstOksekødChokokage

Neon, neon, neon: Tjek den nye udsmykning på vores Nørrebrosteder

Neon, neon, neon: Tjek den nye udsmykning på vores Nørrebrosteder

”Irmahønen blinker i mørket, ligger bare der og lægger æg,” synger Kim Larsen i sangen ”Hjerter Dame”.

Den kæmpemæssige neonhøne må betegnes som et københavnsk ikon, og hver dag lægger den æg oven på vores tre restauranter og ene cocktailbar i bunden af bygningerne på Sortedam Dossering.

Det er umiskendeligt Nørrebro-agtigt, når de mange lysreklamer på taget spejler sig i Søerne, og derfor har vi gennem længere tid gået og drømt om hive lidt af neonskæret ned på gadeplan. Resultatet er en lille håndfuld nye skilte på facaden på både Bar Next Door, Alabama Social og Hanzō, som slutter sig til det allerede velkendte neonskilt i baggården på Gran Torino.

Se lyset strømme fra de nye neonbeboere på bygningen her:

IMG_3648IMG_3646  IMG_3649 IMG_3653

 

 

 

 

Gamle Ole! Tag til Nørrebrobanko med Red Barnet og vind gavekort til vores restauranter

Gamle Ole! Tag til Nørrebrobanko med Red Barnet og vind gavekort til vores restauranter

Banko er de seneste år blevet lidt af en dille i København. Man kan komme til kulturbingo på brokvartererne, ungdomsbanko i en nedlagt kirke og til drag bingo på selveste Nationalmuseet. Lørdag den 27. august byder Red Barnet ind med deres helt bankoarrangement i Osramhuset på Nørrebro, og der er et væld af appetitvækkende præmier i puljen.

Der er blandt andet 3 gavekort à 500 kr. på højkant til vores restauranter på Nørrebro. Ét til Gran Torino, ét til Hanzō og ét til Alabama Social. Derudover byder flere af vores gode venner fra den Nørrebro’ske madscene også ind med lækkerier. Det gælder blandt andet Nørrebro Bryghus, Meyers, Relæ, Istid og Møller Kaffe & Køkken, der alle støtter op om den gode sag.

I alt er der præmier for over 12.000 kr. på højkant, og med billige øl, vand og snacks til salg i baren er der næsten ingen undskyldning for at blive væk.

Hvad: Red Barnet Banko
Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4 på Nørrebro
Hvornår: Lørdag den 27. august. Dørene åbner kl. 6:30.
Hvordan: Plader købes i døren: 1 for 50 kr. og 3 for 125 kr.

Interview: Mød de nye chefdrenge i klubben på Alabama Social og Hanzō

Interview: Mød de nye chefdrenge i klubben på Alabama Social og Hanzō

Den 1. august betød første arbejdsdag for Alabama Social’s nye køkkenchef, Jon Jensen, og Hanzō’s nye restaurantchef, Sebastian Nilson Freese Orias . Vi satte de to storsmilende drenge i stævne til en kop morgenkaffe ved Søerne. Det blev til en snak om gastronomiske inspirationskilder, enkel kompleksitet og stærkt sammenhold.

Vil I ikke starte med at præsentere jer selv? Hvem er I? Og hvad lavede I, før I blev en del af Madklubben?

Jon: ”Jamen, jeg er 39 år og bor på Nørrebro. Jeg kommer fra en stilling på Skovshoved Hotel, og før det levede jeg et helt andet liv som professionel kitesurfer. Jeg vandt DM i 2012 og har boet både i USA, Brasilien, Capetown og Fransk Polynesien. For nogle år siden var jeg ude for en voldsom ulykke på vandet, som gjorde, at jeg måtte droppe surfkarrieren. Men jeg elsker stadig at være aktiv, og har også løbet et marathon, efter mit ben kom på plads igen.”

Sebastian: ”Jeg er 31 år og bor på Frederiksberg. Jeg kommer faktisk fra den anden side af komfuret, forstået på den måde, at jeg både har arbejdet i køkkenet på Umami og Sticks ’n’ Sushi, samt været køkkenchef på Wagamama. Det er ved at være nogle år siden, jeg har arbejdet på gulvet, men jeg har sgu savnet det.”

Hvad er der så specielt ved netop det verdenskøkken, I hver især skal arbejde med?

Jon: ”Jeg er uddannet fra Søllerød Kro, og har prøvet kræfter med mange slags køkkener lige fra gourmet til hverdagsmad – fra små restauranter til steder, der kørte 1.000 kuverter om dagen. På Alabama Social skal jeg tænke i nye baner med specielle råvarer fra Sydstaterne og mange andre eksotiske inspirationskilder. Det er måske ikke de mest moderne råvarer med kanel, ananas og barbecue, når det nordiske køkken buldrer derudad med urter og blomster. Men jeg er klar på udfordringen, og vi arbejder allerede nu på en ny menu. Det er sjovt at få lov at mixe mange forskellige stilarter og udvide grænserne for, hvad det meget forskelligartede sydstatskøkken kan.”

Sebastian: ”Det kan siges hurtigt: Det specielle ved det asiatiske køkken er, at det er enkelt og komplekst på samme tid. Noget helt simpelt som et godt stykke fisk eller et særligt stykke tank kan kan både være visuelt og smagsmæssigt overraskende og farverigt.”

Hvad er det bedste ved henholdsvis at stå bag gryderne og ude ved gæsterne?

Jon: ”Det er sammenholdet i køkkenet. Det betyder alt.”

Sebastian: ”Det må være lykken ved at se, hvor glade gæsterne kan blive over noget, vi har arbejdet intenst på at tilberede og servere på den helt rigtige måde.”

Lad os zoome lidt ud. Hvad har været jeres største gastronomiske oplevelse i livet?

Jon: ”Det må være en 3-stjernet Michelin-restaurant, som ligger nord for Barcelona. Selvfølgelig kan jeg ikke huske, hvad den hedder. Men alt interiør er sort, på nær orange vandglas og et orange vindue ud til køkkenet. Jeg har været der to gange. Det var fantastisk og en oplevelse for alle sanser. Ellers må det være Geranium, som faktisk var en overraskende flabet oplevelse i forhold til, hvad man måske skulle tro.”

Sebastian: ”Det er uden tvivl noget, jeg kun kan få i Bolivia. Jeg er halvt bolivianer og er født i landet. Jeg elsker en ret, som alle spiser derovre: Grillet oksehjerte marineret i chili og skåret i tynde skiver. Det serveres med kogte kartofler og peanutsovs. Faktisk er det bare noget ordinært gademad, men det smager helt fantastisk. Damn. Nu bliver jeg sulten.”

Hvad glæder I jer mest til på jeres nye jobs?

Jon: ”At komme ordentligt i gang og lære mine nye kollegaer at kende. Alabama Social har  et lækkert køkken, som der er styr på. Det er ikke en eller anden ramponeret skude, der skal vendes. Det er et stærkt udgangspunkt, hvor der er mulighed for at tænke kreativt fra starten. Det er en luksus, og jeg er allerede virkelig glad for samarbejdet med min dygtige souschef, Cille.”

Sebastian: ”Haha, jeg glæder mig til det hele! Det er jo nyt på mange måder. Jeg har så meget erfaring fra køkkenet, og nu skal jeg ud og møde gæsterne igen. Der er meget, jeg skal have genopfrisket og lære på ny. Det giver mig en fantastisk energi.”

Skal I så konkurrere mod hinanden, når nu I arbejder på to restauranter lige ved siden af hinanden?

”Det tror jeg slet ikke, at vi kan”, griner Jon, før Sebastian bryder ind: ”Det er jo to vidt forskellige restauranter,” og Jon tager over igen: ”Men vi kan derimod samarbejde. Bestille varer sammen, låne hos hinanden og støtte hinanden. Sammen er vi dobbelt så stærke.”

Sebastian: ”Og hvor lækkert er det ikke lige, at man på en måde kan rejse både til Asien og til USA næsten samme sted midt på Nørrebro?”