Velkommen til Hanzō                                                                                       

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.


 

Dagens craving: Kunne vi friste med saftige hot wings fra Hanzō?

Dagens craving: Kunne vi friste med saftige hot wings fra Hanzō?

Idag har vi en helt bestemt ret i tankerne, og et helt bestemt spisested. De lækreste, saftige og smagfulde hot wings fra Hanzō! Vingerne er med sur/sød, ananas & mynte, og smager så englene synger. Måske du tænker at hot wings er for stærkt for dig, men på grund af den lækre sur/sød sauce og ananas, så går det hele ind og bliver balanceret. Selv nogle af os fra kontoret, som absolut ikke er fan af stærk mad, elsker disse hot wings!

Vingerne kan enten vælges som en af dine forretter, eller som en del af Hanzō Experience.
Vores koncept er simpelt, du kan enten vælge 1, 2, eller 3 retter til 125-225 kr., eller en menu kaldet Hanzō Experience, hvor køkkenet bestemmer. Her er det alle retter markeret med * (se menukortet), som serveres til deling på midten af bordet, ad 3 omgange. Prisen for denne herlighed er 375 kr. pr. person, og her er de lækre hot wings også en del af menuen!

Så hvad skal du så vælge? Uanset hvad anbefaler vi at smage vores saftige hot wings – men vi har så meget lækkert på kortet, og derfor af Hanzō Experience et optimalt valg til dig, som gerne vil prøve lidt af det hele. Du kan læse meget mere om menuen lige her. 

Gjorde vi dig sulten? Book bord til din næste middagsoplevelse lige her – Vi ses!

Efterårshygge med forestillinger og middag på Vesterbro

Efterårshygge med forestillinger og middag på Vesterbro

Efteråret er så småt ved at tage fart, og det betyder flere indendørs aktiviteter. På Vesterbro er der flere forestillinger igang, og hvad ville være bedre end at starte aftenen på en af Madklubbens restauranter?

På Vesterbro har vi både Madklubben Vesterbro og Hanzō, som begge ligger tæt på hinanden.

Madklubben Vesterbro er der rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Her har vi plads til mere end 300 gæster, men stadig med masser af kroge og god stemning, så hyggen og samværet omkring bordet bevares. Vores efterårsmenu byder på sæsonprægede retter, med masser af smag og velbehag. Her går vi ikke så meget op i regler og landegrænser, så længe maden bare smager forrygende. Du kan se hele Madklubben Vesterbro’s menu lige her.

Hanzō ligger tæt på Madklubben Vesterbro, men alligevel er den helt anderledes. Her er temaet Asien og her blandes lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzo er placeret på Værnedamsvej, og her byder vi velkommen i vores farvestrålende spisested, med dæmpet belysning og lækker musik. Udover vores lokaler fortil, så kan du også spise i det “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.

Har vi givet dig nogle idéer til lidt ekstra efterårshygge? Vi håber vi snart ses på Madklubben Vesterbro & Hanzō!

Copenhagen Cooking: Se billeder fra øl-eventet på Hanzō lige her!

Copenhagen Cooking: Se billeder fra øl-eventet på Hanzō lige her!

Copenhagen Cooking sluttede for en uge siden, og vi vil rigtig gerne dele lidt billeder fra aftenen på Hanzō. Lørdag d. 1 september, afholdte Hanzō et fantastisk og intimt event med kun 25 pladser. Eventet hed: The Backroom Beer Feast: Hanzo X Crafted By X De Ølglade Damers Klub.
Billetterene blev revet væk, og det giver måske mening at holde et lignende event en anden gang også – det skal vi nok melde ud om, hvis det sker!

De Ølglade Damers Klub, Crafted By og Hanzō arbejde sammen denne aften, for at skabe det fedeste event til jer. Vi spiste i det ”hemmelige” rum i den gamle køleboks, som man skal gennem køkkenet for at finde. Her blev der serveret vores populære “Hanzo Experience”, som er alle retter markeret med * på menukortet, som serveres til deling. Menuen finder du lige her.

Under middagen blev det asiatiske mad parret med fantastisk øl. Her kom brygmester Jon fra Crafted By forbi, og præsenterede de tre øl, det lille bryggeri under Carlsberg har udviklet til Hanzō: ”Golden Lotus”, ”Spiced Gong” og ”5th Element”. Disse øl kan nydes andre aftenen også naturligvis!

De Ølglade Damers Klub var aftenens værter, og bød velkommen med en særlig cocktail baseret på deres ”K Vinder”-øl med noter af hibiscus og chili. Den er naturligvis også skabt af de gode folk fra Crafted By. Drinken var så populær, at samtlige gæster spurgte indtil en opskrift, og den finder du lige her.

Se alle billederne fra aftenen lige herunder. Er du måske blevet misundelig? Du kan se hele menuen fra Hanzō, samt booke bord lige her!

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Vi nærmer os langsomt nytårsaften 2018/2019. Selvom det endnu føles som et godt stykke ud i fremtiden, så kan vi ikke lade være med at glæde os til denne altid fantastisk smukke og festlige aften. Traditionen tro gentager vi successen fra i fjor og inviterer igen i år til nytårsmiddag hos alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

I år slår vi også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og bingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Frankies Østerbro

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften nytårsaften nytårsaften

Frisk sommerdrink med øl – Hanzō deler opskriften på en fantastisk øl-cocktail

Frisk sommerdrink med øl – Hanzō deler opskriften på en fantastisk øl-cocktail

Har du nogensinde prøvet at lave en cocktail, hvor øl var noget af indholdet? Her deler vi en fantastisk og nem opskrift fra Hanzō!

I lørdags, d. 1 september, afholdte Hanzō et fantastisk event i forbindelse med Copenhagen Cooking. Eventet hed: The Backroom Beer Feast: Hanzo X Crafted By X De Ølglade Damers Klub, og var et intimt event med kun 25 pladser. Billetterene blev revet væk, og det giver måske mening at holde et lignende event en anden gang også – det skal vi nok melde ud om, hvis det sker!

De Ølglade Damers Klub, Crafted By og Hanzō arbejde sammen denne aften, for at skabe det fedeste event til jer. Og man må sige det var en succes! Vi spiste i det ”hemmelige” rum i den gamle køleboks, som man skal gennem køkkenet for at finde. Derudover kom brygmester Jon fra Crafted By forbi, og præsenterede de tre øl, det lille bryggeri under Carlsberg har udviklet til Hanzō: ”Golden Lotus”, ”Spiced Gong” og ”5th Element”.

De Ølglade Damers Klub var aftenens værter, og bød velkommen med en særlig cocktail baseret på deres ”K Vinder”-øl med noter af hibiscus og chili. Den er naturligvis også skabt af de gode folk fra Crafted By. Dette leder mig til opskriften på denne fantastiske, friske & sommerlige øl-cocktail!
Samtlige gæster fra aftenen efterspurgte en opskrift, så nu må vi hellere dele den:

Opskrift til en enkelt drink

  • Isterninger
  • 2 cl lime
  • 2 cl passionsfrugt-sirup
  • 4 cl sake
  • Top med “K Vinder-øl”.

Øllen K Vinder kan skaffes ved kontakt af Crafted By. Den er netop lige blevet tappet, så den er helt frisk fra produktion!
Glæd jeg til en fantastisk drink med smagen af sommer.

Markedsdag på Værnedamsvej & asiatisk frokost hos Hanzō

Markedsdag på Værnedamsvej & asiatisk frokost hos Hanzō

På lørdag d. 1 september lukker Værnedamsvej gaden af, så der er plads til en stor markedsdag. Ligesom i sommers, hvor der også var markedsdag, deltager Hanzō også i denne omgang! Vi takker altid ja, til at være en del af vores nærområde, og dette er bestemt ikke en undtagelse. På dagen rykker alle butikker ud på gaden, og der er mulighed for at nyde dejlig mad hos os, samt gøre unikke fund, tøj, antikviteter, lamper, vintage og meget mere.

Værnedamsvej er en af de smukkeste gader i København, og ligger mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Det er en gade fyldt med stemning, fine delikatessebutikker, kaffebarer, og selvfølgelig også Hanzō. På lørdag stiller vi både langborde op på gaden, og ellers er der også pladsen indenfor.

Så hvilke retter kan du så forvente? Jo nu skal du høre! Vi har 9 forskellige retter på kortet, med en pris på 75-135 kr. pr. ret. Du kan blandt andet nyde en frisk avokadosalat med mango, thaibasilikum, kimchi og et æg på toppen. Derudover har vi også rispandekager med røget laks & yam-dressing, stegte ris med gris østersauce, ingefær, hvidløg & sesam. Alt sammen med smagen af alt det gode fra Asien! Dette var blot nogle af retterne og kortet byder på meget mere, som du kan tjekke ud lige her

Selvom vi nok ikke får ligeså lækker solskinsvejr, som for et par måneder siden, så håber vi da at I kommer forbi! Hanzō har rigeligt med pladser indenfor også, så der er ingen undskyldning, for ikke at komme forbi til en lækker frokost.

Kom og vær med til markedsdag og selvfølgelig med et pitstop på Hanzō. Book dit bord lige her.

Har du fået styr på julefrokosten endnu? Vi giver en hånd!

Har du fået styr på julefrokosten endnu? Vi giver en hånd!

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker: ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Sidste år præsentrede vi vores julede hjemmeside, der har til formål at samle et overblik (pyntet med julestemning) for alle vores restauranter, der har en helt særlig julemenu på bedding. Og ja, vi overvejede dalende sne og gran i kanten af hjemmesiden, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt. Hjemmesiden er igen i år oppe og køre, og her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser. I skrivende stund er vi klar med julemenuen fra en god håndfuld restauranter, og resten er lige på trapperne!

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Ja, du hørte rigtigt! Vi er vilde med Aarhus, vores dejlige personale og den fantastiske modtagelse af Madklubben, som vi har oplevet. Derfor har vi nu fået vokseværk, og er snart på vej med vores anden restaurant i smilets by.

Hvad?
Inspiration og erfaringer vil blive hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det vil hverken være en kopi heraf eller en Madklubben Aarhus 2.0, vi slår dørene op for. Stemningen bliver sat af New Yorker vibes, dansk design samt frankofile fornemmelser, og du kan glæde dig til en à la carte-menu med alt lige fra steak, tatar, fisk, gris og and til grønt og garniture i alle afskygninger for ikke at glemme et anstændigt vinkort med både bredde og dybde. Prislejet kommer til at ligge på omkring 300 kroner for tre retter til aften, og til frokost vil vi servere klassiske bistroretter og smørrebrød til ligeledes favorable priser.

Hvor?
Vi overtager de rustikke lokaler, hvor restaurant og natklub ”Castenskiold” førhen har huseret, på solsiden af åen og blot få hundrede meter fra vores anden adresse på Hack Kampmanns Plads. Forberedelser til ombygningsprojektet er i fuld gang, og vi ser frem til at åbne op for et ny-istandsat spiserum med plads til 120 spisende gæster indendørs. Når vejret er godt, er vi sikre på, at vores 100 udendørs spisepladser på solsiden af åen også vil være et hit.

Hvornår?
Vi vil ikke gå glip af de hyggelige julemåneder, hvorfor vi allerede i november vil være klar til at byde dig indenfor på vores nye restaurant, som vi i skrivende stund arbejder på højtryk for at finde det helt rigtige navn til. På sigt glæder vi os også til at åbne op til morgenmad, så vi i sandhed kan optræde som en heldagsrestaurant på den aarhusianske madscene.

Følg med her på siden, hvor vi opdaterer dig med alle sneak peeks, menukort, billeder og andre nyheder. Er du nysgerrig på at høre mere om vores nye spisested? Så har Aarhus Update skrevet lidt om vores afsløring, og du kan læse med lige her. Stay tuned – vi glæder os!

Restaurant Restaurant

 

Copenhagen Cooking & Madklubben – Få det fulde overblik her!

Copenhagen Cooking & Madklubben – Få det fulde overblik her!

Så er det endelig tid til Copenhagen Cooking, og Madklubben deltager. Det er nogle af de mest fantastiske dage på hele året. Vi glæder os helt til skyerne til at tage jer med på en fantastisk madoplevelse.

Følgende er fra Copenhagen Cookings hjemmeside: Copenhagen Cooking & Food Festival er en årligt tilbagevendende festival i København, der hylder den københavnske gastro-scene og Danmark som madland.
Festivalen er for alle, der elsker mad, og byder på mere end 100 unikke events og arrangementer i løbet af 10 dage i august og september. Temaet for festivalen, ‘Breaking the New’ betyder, at festivalen byder på unikke og anderledes madoplevelser og de nyeste tendenser inden for mad.

Få det hele overblik af Madklubbens deltagelse lige her:

  • Søndag d. 26 august: 3 restauranter på 1 aften: Food Crawl i den gamle PARK-bygning.
    En unik chance for at spise på Tony’s, Madklubben og i selskabslokalerne i den gamle natklub. Madklubbens Food Crawl-koncept bryder rammerne for den klassiske restaurantoplevelse. Her hopper du fra spisested til spisested. Nogle gæster får deres eget bord, mens andre blive sat sammen i mindre grupper. I selskabslokalet spiser alle ved store langborde side om side med nye venner.
    Køb dine billetter lige her.

 

  • Mandag d. 27 august: ”Grim Buffet” Et bæredygtigt tag-selv-bord skabt af FOOD CLUB, EAT GRIM & Too Good To Go.
    I samarbejde med FOOD CLUB på Nørrebro sætter de to kvinder bag GRIM, Carolin Schiemer og Petra Kaukua, fokus på problemet. GRIM leverer uskønne frugter og grøntsager til restauranter samt til private i form af måltidskasser. Råvarerne vil denne aften indgå i et storslået og grønt tag-selv-bord, som viser, at grimme ingredienser sagtens kan blive til smukke smagsoplevelser. Al mad, vin, saft, øl, sodavand, kaffe og te er inkluderet i prisen. Og gæsterne har 1,5 time til at spise sig igennem de vegetariske og veganske retter på buffeten. Der vil ikke være kød på tag-selv-bordet.
    Køb dine billetter lige her.

 

  • Torsdag d. 30 august: Bazaar x Bilal Irshed Trio: Vegansk fællesspisning med 1001 nats grønt.
    Bliv forført af det fortryllende fremmede, når Restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade inviterer til vegansk langbordsmiddag. Vi sidder side om side med nye venner og nyder et arabisk-inspireret festmåltid. Her får i hele 15 retter serveret til deling ”family style” ad fire omgange. Glæd dig til en aften, hvor vi sætter fokus på bæredygtige, grønne retter inspireret af en af verdens rigeste madkulturer.
    Den står bl.a. på baba ganoush, zhug, tabouleh og flammegrillede grøntsager fra nær og fjern. Der skal både duftes, smages og lyttes, når Bilal Irshed Trio sætter lyd til middagen.
    Køb dine billetter lige her.

 

  • Lørdag d. 1 september: The Backroom Beer Feast: Hanzo X Crafted By X De Ølglade Damers Klub
    Var du en af de heldige der nåede at få billet til dette event? Det blev allerede udsolgt, inden vi overhoved nåede at reklamere for det selv. Hvis du nåede at få billetter kan du glæde dig til et eksklusivt event med fokus på øl og det asiatiske køkken. Her samles 25 glade gæster til et festmåltid hos Hanzō, som kréerer 12 forskellige retter serveret til deling i fire heats.
    Vi spiser i det ”hemmelige” rum i den gamle køleboks, som man skal gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler. Brygmester Jon fra Crafted By præsenterer de tre øl, det lille bryggeri under Carlsberg har udviklet til Hanzo: ”Golden Lotus”, ”Spiced Gong” og ”5th Element”.
    De Ølglade Damers Klub er aftenens værter, og vil – foruden at fortælle om sammenhængen mellem asiatisk mad og øl – byde velkommen med en særlig cocktail baseret på deres ”K Vinder”-øl med noter af hibiscus og chili. Den er naturligvis også skabt af de gode folk fra Crafted By.

 

  • Søndag d. 2 september: Food Crawl – 3 restauranter på 1 aften i Indre By.
    En unik chance for at spise på tre forskellige restauranter på én aften. Gå, eller snup cyklen på turen mellem Bistro Royal på Kongens Nytorv, Bazaar i Dr. Tværgade og Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade. Madklubbens Food Crawl-koncept bryder rammerne for den klassiske restaurantoplevelse. Her hopper du fra spisested til spisested uden at forlade København K. Mens nogle gæster får deres eget bord, vil andre blive sat sammen i mindre grupper, ved store langborde eller i spisebaren.
    Køb dine billetter lige her.

Praktisk: Copenhagen cooking er fra d. 24 august, til og med d. 2 september. Vi glæder os til at se jer!

Kommer i forbi det asiatiske hjørne? Nye sommerlige retter på Hanzo!

Kommer i forbi det asiatiske hjørne? Nye sommerlige retter på Hanzo!

Hanzō er noget for sig – og det er maden bestemt også. Vi oplever mange gæster som kommenterer på de lækre, friske og farverige serveringer, som de får hernede. Ikke for at være selvglade, men det forstår vi godt! Og hvis i har været et smut forbi til frokost eller aftensmad, så forstår i det måske også. Vi er i hvert fald rigtig glade for den varme modtagelse, som Hanzō har fået.

Hanzō har netop ændret lidt på kortet og tilføjet nogle nye, og mere sommerlige retter. Sommeren brager jo derudaf – så kokkene på Værnedamsvej, har fundet på nogle nye lækkerier til jer!

Ligesom på mange af vores andre restauranter, så kan man også her vælge 1, 2 eller 3 retter til en pris fra 125-225 kr. (vær opmærksom på tillæg på enkelte retter). Her finder du nye retter så som; lækre hot wings, med sur/sød, ananas & frisk mynte, eller hvad med omgang blæksprutter med ham, tomater & sprød lotusrod? Dette var blot nogle af de nye forretter, og lidt at starte aftenen på!

Til hovedretterne, har vi også tilføjet nye retter. Her kan du prøve en lækker og saftig fisk med pak choy, edemame, sake/rød miso & rogn. Derudover har vi også tilføjet en mør rib eye af kornfodret kvæg fra Uruguay med wasabi, kejserhatte og sød kartoffel. Vi bliver jo helt sultne!
Du kan se hele den nye menu lige her, samt tjekke galleriet ud herunder, for at se alle retterne.

Kommer i forbi? Nyd enten en frokost, eller aftensmad på Hanzō på Værnedamsvej. Book dit bord, til din næste madoplevelse, lige her.

Friske ruller – Røget laks, kimchi vinagrette og advokado

Tatar af oksemørbrad – Soya og yuzu, koriander mayo og nori tang

Blæksprutter – Yam, tomater og lotusrod

Hot wings – Sur/sød, ananas og frisk mynte

Brocoli & blomkål – Østersauce, ingefær, hvidløg og thai basilikum

Edamame – med yam ristet ris og lime 

Kål salat – med daikon, gulerødder vendt med mynte og ingefær 

Stegt fisk og pak choy – Edemame, Sake/rød miso og rogn

Ramen -Braiseret svinenakke, enoki, rødløg og koriander (fås også som vegetarisk)

Rib eye – af kornfodret kvæg fra Uruguay med wasabi, kejserhatte og sød kartoffel