Velkommen til Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.


 

Interview: Mød de nye chefdrenge i klubben på Alabama Social og Hanzō

Interview: Mød de nye chefdrenge i klubben på Alabama Social og Hanzō

Den 1. august betød første arbejdsdag for Alabama Social’s nye køkkenchef, Jon Jensen, og Hanzō’s nye restaurantchef, Sebastian Nilson Freese Orias . Vi satte de to storsmilende drenge i stævne til en kop morgenkaffe ved Søerne. Det blev til en snak om gastronomiske inspirationskilder, enkel kompleksitet og stærkt sammenhold.

Vil I ikke starte med at præsentere jer selv? Hvem er I? Og hvad lavede I, før I blev en del af Madklubben?

Jon: ”Jamen, jeg er 39 år og bor på Nørrebro. Jeg kommer fra en stilling på Skovshoved Hotel, og før det levede jeg et helt andet liv som professionel kitesurfer. Jeg vandt DM i 2012 og har boet både i USA, Brasilien, Capetown og Fransk Polynesien. For nogle år siden var jeg ude for en voldsom ulykke på vandet, som gjorde, at jeg måtte droppe surfkarrieren. Men jeg elsker stadig at være aktiv, og har også løbet et marathon, efter mit ben kom på plads igen.”

Sebastian: ”Jeg er 31 år og bor på Frederiksberg. Jeg kommer faktisk fra den anden side af komfuret, forstået på den måde, at jeg både har arbejdet i køkkenet på Umami og Sticks ’n’ Sushi, samt været køkkenchef på Wagamama. Det er ved at være nogle år siden, jeg har arbejdet på gulvet, men jeg har sgu savnet det.”

Hvad er der så specielt ved netop det verdenskøkken, I hver især skal arbejde med?

Jon: ”Jeg er uddannet fra Søllerød Kro, og har prøvet kræfter med mange slags køkkener lige fra gourmet til hverdagsmad – fra små restauranter til steder, der kørte 1.000 kuverter om dagen. På Alabama Social skal jeg tænke i nye baner med specielle råvarer fra Sydstaterne og mange andre eksotiske inspirationskilder. Det er måske ikke de mest moderne råvarer med kanel, ananas og barbecue, når det nordiske køkken buldrer derudad med urter og blomster. Men jeg er klar på udfordringen, og vi arbejder allerede nu på en ny menu. Det er sjovt at få lov at mixe mange forskellige stilarter og udvide grænserne for, hvad det meget forskelligartede sydstatskøkken kan.”

Sebastian: ”Det kan siges hurtigt: Det specielle ved det asiatiske køkken er, at det er enkelt og komplekst på samme tid. Noget helt simpelt som et godt stykke fisk eller et særligt stykke tank kan kan både være visuelt og smagsmæssigt overraskende og farverigt.”

Hvad er det bedste ved henholdsvis at stå bag gryderne og ude ved gæsterne?

Jon: ”Det er sammenholdet i køkkenet. Det betyder alt.”

Sebastian: ”Det må være lykken ved at se, hvor glade gæsterne kan blive over noget, vi har arbejdet intenst på at tilberede og servere på den helt rigtige måde.”

Lad os zoome lidt ud. Hvad har været jeres største gastronomiske oplevelse i livet?

Jon: ”Det må være en 3-stjernet Michelin-restaurant, som ligger nord for Barcelona. Selvfølgelig kan jeg ikke huske, hvad den hedder. Men alt interiør er sort, på nær orange vandglas og et orange vindue ud til køkkenet. Jeg har været der to gange. Det var fantastisk og en oplevelse for alle sanser. Ellers må det være Geranium, som faktisk var en overraskende flabet oplevelse i forhold til, hvad man måske skulle tro.”

Sebastian: ”Det er uden tvivl noget, jeg kun kan få i Bolivia. Jeg er halvt bolivianer og er født i landet. Jeg elsker en ret, som alle spiser derovre: Grillet oksehjerte marineret i chili og skåret i tynde skiver. Det serveres med kogte kartofler og peanutsovs. Faktisk er det bare noget ordinært gademad, men det smager helt fantastisk. Damn. Nu bliver jeg sulten.”

Hvad glæder I jer mest til på jeres nye jobs?

Jon: ”At komme ordentligt i gang og lære mine nye kollegaer at kende. Alabama Social har  et lækkert køkken, som der er styr på. Det er ikke en eller anden ramponeret skude, der skal vendes. Det er et stærkt udgangspunkt, hvor der er mulighed for at tænke kreativt fra starten. Det er en luksus, og jeg er allerede virkelig glad for samarbejdet med min dygtige souschef, Cille.”

Sebastian: ”Haha, jeg glæder mig til det hele! Det er jo nyt på mange måder. Jeg har så meget erfaring fra køkkenet, og nu skal jeg ud og møde gæsterne igen. Der er meget, jeg skal have genopfrisket og lære på ny. Det giver mig en fantastisk energi.”

Skal I så konkurrere mod hinanden, når nu I arbejder på to restauranter lige ved siden af hinanden?

”Det tror jeg slet ikke, at vi kan”, griner Jon, før Sebastian bryder ind: ”Det er jo to vidt forskellige restauranter,” og Jon tager over igen: ”Men vi kan derimod samarbejde. Bestille varer sammen, låne hos hinanden og støtte hinanden. Sammen er vi dobbelt så stærke.”

Sebastian: ”Og hvor lækkert er det ikke lige, at man på en måde kan rejse både til Asien og til USA næsten samme sted midt på Nørrebro?”

Gademad og premiereøl fra Brooklyn Brewery: Slå vejen forbi Nørrebro til Street Food Festival

Gademad og premiereøl fra Brooklyn Brewery: Slå vejen forbi Nørrebro til Street Food Festival

Lørdag den 13. og søndag den 14. august danner Søerne rammen om Københavns allerførste Street Food Festival. Food trucks, telte og madcykler valfarter til Dronning Louises Bro, hvor de spreder sig langs Peblinge Dossering på den ene side og langs Sortedam Dossering på den anden side. Det er blandt andre Kødbyens Mad & Marked og Rebel Food, der står bag initiativet.

Der kommer med andre ord til at dufte, smage og lyde af alverdens gadekøkkener lige på dørtrinnet foran vores Nørrebro-restauranter Alabama Social, Hanzō og Gran Torino, samt cocktailfavoritten Bar Next Door. Selvom vi ikke officielt deltager i programmet, har vi alligevel gået og brygget på et uimodståeligt sensommertilbud til den lille gadesult og dertilhørende øltørst.

I forbindelse med Street Food Festival 2016 lancerer Alabama Social og Hanzō Brooklyn Brewery’s spritnye ”Scorcher IPA”. Med friske blomsternoter, fyrretræsaroma og en mundvandfremkaldende bitterhed er Scorcher IPA den perfekte følgesvend til maden, og med en alkoholprocent på 4,5% kan der godt ryge et par stykker indenbords.

Den 13. og 14. august kan du få en kombipakke med hot wings og en Brooklyn Brewery Scorcher IPA for kun 60 kr. På Alabama Social iklædes vingerne en spicy dry rub med barbecuedip på siden, mens Hanzō giver fjerkræet en asiatisk overhaling i form af sur/sød Sriracha-chili, forårsløg og lime.

Hvad: “Street Food Festival x Brooklyn Brewery Scorcher IPA Release
Hvor: Alabama Social og Hanzō
Hvornår: Lørdag den 13. og søndag den 14. til frokost og aften (Kun på Alabama Social søndag)
Hvor meget: 1 portion hot wings + 1 Brooklyn Brewery Scorcher IPA for 60 kr.
Hvordan: Bestilles på restauranten to go og kan nydes langs Søerne.

Scor gratis drinks: Bar Next Door og Heaps indgår samarbejde

Scor gratis drinks: Bar Next Door og Heaps indgår samarbejde

The more the merrier. Sådan kan filosofien bag den sociale app, Heaps, forklares kort og godt. Med udgangspunkt i det populære P3-program ”Festen og Gæsten”, som sendes hver nytårsaften, besluttede en flok gode venner for nogle år tilbage at skabe en app.

Målet var det samme som i radioudsendelsen: At få grupper af venner, som er ude og feste hver for sig, til at mødes og skabe nye relationer på kryds og tværs. The rest is history, og Heaps er nu blevet en bragende succes med vokseværk flere steder i verden.

Heaps fjerner den akavede stemning, der kan opstå på ”one-on-one-dates” og lader i stedet hele vennegrupper mødes til spas og ballade. Deraf opstod en ny, god idé: Heaps Drinks. Den tørstslukkende lillebror til Heaps frister brugerne med gratis drinks på en række af Københavns lækreste cocktailbarer. Formålet? Man får et sted i nærheden at mødes med nye venner, uden at at pengepungen taber pusten.

Tip: Download Heaps til iPhone her

For 69 kr. om måneden får du adgang til Heaps Drinks, og herefter har du mulighed for at hente en gratis cocktail hver eneste dag. Ja, du læste rigtigt: Hver eneste dag. Det er potentielt set 31 cocktails om måneden for kun 69 kr. (Ikke at vi opfordrer til, at du går på bar alle ugens dage, but you get the point).

Madklubbens gennemdesignede cocktailpusher, Bar Next Door ved Dronning Louises Bro, er gået med på et samarbejde med Heaps Drinks. Det betyder, at du kan vælge mellem en ”Fruits, Booze & Bubbles”, en ”Planter’s Punch” eller en ”Coffee & Strawberries” fuldstændig kvit og frit, hvis du er medlem af app’en. Nyd herlighederne indendørs langs den store bar eller med udsigt til Søerne. Arter vejret sig, kan du tage din drink og dine nye venner med ud på fortovspladserne.

Vi glæder os til at byde nye venskaber og masser af tørstige bysbørn og besøgende velkommen på Bar Next Door i samarbejde med Heaps Drinks. Du kan downloade app’en i App Store ved at klikke her. Har du Android, er du desværre nødt til at væbne dig med tålmodighed, da Heaps Drinks indtil videre kun findes til iPhone.

Skål, og god sommer!

Nu kan du skåle i Madklubbens helt egen Nørrebro-øl

Nu kan du skåle i Madklubbens helt egen Nørrebro-øl

Hvordan smager Nørrebro? Et godt bud kunne være smagen af en kold øl på Dronning Louises Bro med udsigt til Søerne og Irmahønens ustoppelige æglæggeri. Lige ved Sortedam Dossering samles essensen af Stenbroen, og her finder du også Madklubbens tre restauranter, Alabama Social, Gran Torino og Hanzō, samt vores rendyrkede cocktailpusher, Bar Next Door.

Med så meget gastronomisk hjerteblod beliggende på dørtrinnet til 2200, fik vi idéen til at skabe vores helt egen øl som en hyldest til bydelen. Naturligvis komplet med vores bygninger, Irmahønen, Irmakaffeposen og et fiktivt “Madklubben”-neonskilt på etiketten. Heldigvis var vores gode venner fra Nørrebro Bryghus i Ryesgade og deres knalddygtige brygger, Emil Rosendahl, med på den. Nu er resultatet landet: Sortedam Dossering IPA.

Glæd dig til en økologisk, lokalproduceret Indian Pale Ale brygget på citra-humle tilsat amerikansk havre, som giver en flot og fyldig skumkrone. Duften og smagen byder på masser af frugt og citrus, samt en opløftende bitterhed, der går godt til maden. Sortedam Dossering IPA er den perfekte følgesvend til det krydrede cajunkøkken på Alabama Social, den eksotiske kogekunst på Hanzō eller den velkendte pizza på Gran Torino. Den kan selvfølgelig også nydes helt på egen hånd på Bar Next Door.

Skynd dig forbi og snup en tår af Madklubbens Nørrebro-restauranter. Den tørstslukkende humlefrækkert på 5,5% koster 60 kr. for 40 cl. og kan kun fås, så længe lager haves.

Skål, og rigtig god sommer!

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Onsdag den 29. juni åbner portene til festivalpladsen i Roskilde, og musikdagene kan for alvor komme i gang. På præcis samme tidspunkt står et team af dygtige medarbejdere fra alle Madklubbens restauranter klar til at servere velsmagende ærlighed til små penge på Roskilde Festival for første gang nogensinde.

Menuen står på en syndig steak ’n’ bearnaise sandwich, cremet perlebygrisotto og et sødt koldskålskys til at at slutte af på. Du kan læse meget mere om retterne her, og alt tyder på, at flere store medier allerede har været inde og smugkigge på herlighederne på vores hjemmeside og sociale medier.

Således skriver Politiken i deres guide til den perfekte festivaldag: ”Frokosten (…) skal indtages i Madklubbens nye bod. Du overvejer sommerrisottoen, som er virkelig pæn på et billede, men ender med en steak-bearnaise-sandwich til 65 kr.”

Berlingskes byguide, AOK.dk, følger også trop: ” Madklubben gør sin entré med vanlig sans for, hvad folket vil have – de har nemlig en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto med sig.”

Flere af de store modemagasiner ser ligeledes frem til at sætte tænderne i vores festivalkokkerier. Elle har fanget, at  ”Det er første gang, at den københavnske restaurant er at find epå Roskilde Festival”, mens Costume har udvalgt os som en ud af blot 3 spise- og drikkeanbefalinger: ”Food Court-stalden ved Gloria bliver igen fyldt med madboder. Blandt årets nye boder finder man den københavnske restaurantkæde Madklubben, der vil servere lækkerier som en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto.”

Sidst men ikke mindst byder ungdomsmagasinet Frenzy også ind med deres anbefaling til, hvor du skal spise på Roskilde Festival: ” Vi skal klart ned og sætte tænderne i en af årets nyheder i Foodcourt, nemlig madklubbens Steak’n’bearnaise sandwich”.

Vi takker for de mange flotte ord og den store opmærksom omkring Madklubbens jomfrurejse på Roskilde. Vi glæder os til at byde alle sultne festivalfoodies velkommen i Food Court fra onsdag den 29. juni til lørdag den 2. juli.

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Torsdag den 23. juni står menuen atter på midsommervise, båltale og flammende fælleskab, når der tændes op til Sankt Hans på tværs af København. Vi har lavet en guide, så du kan finde et bål i gåafstand fra Madklubbens spisesteder og slutte middagen af på varmeste vis.

Indre By:

I historiske og maleriske Nyhavn tændes bålet på vandet kl. 22 med båltale kl. 21:45. Et fantastisk smukt sted at samles, idét bålet kan ses fra alle 3 sider af havneindløbet. Forinden kan du spise klassiske retter på Bistro Royal på Kongens Nytorv, moderne kogekunst med inspiration fra Frankrig og Norden til små penge på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade eller simple, italienske evergreens på Tony’s i Havnegade.

I frodige Ørstedsparken tæt på Nørreport Station er der også dømt flydende flammer, når der tændes op i Sankt Hans-bålet på søen tættest ved Israels plads kl. 22. Er du frisk på en lille gåtur på 5-10 minutter, er Ørstedsparken et oplagt mål, hvis du forinden har spist dig mæt i saftige bøffer på nyrenoverede Madklubben Steak i Pilestræde eller på den nyeste restaurant i familien: Elegante Steak Royal på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus.

Steak Royal ligger også tæt ved Tivoli, og er er du typen, der har årskort eller bare gerne spenderer lidt ekstra på indgang til den gamle have på grænsen mellem Indre By og Vesterbro, så står programmet på bål på Tivolisøen. Tivoligardens lurblæsere spiller bålet i gang kl. 21.30, og efterfølgende er der lysshow både kl. 22:15 og 22:45, når der kun er gløder tilbage.

Vesterbro:

I Enghaveparken står den på intet mindre end to bål: Et børnebål, som tændes kl. 18:00, og et voksenbål, som tændes kl. 21. Som opvarmning anbefaler vi en middag på Madklubben Vesterbro, hvor der fristes med prisvenlige smagsbaskere i urbane rammer. Gåturen til Enghaveplads tager ca. 10 minutter og kan tages langs Istedgades små fine butikker og caféer.

Nørrebro:

Blågårds Plads er der dømt vaskeægte stenbrostemning, når der – traditionen tro – tændes op i bålet kl. 21. Er du mere til flammer, der spejler sig i vand, er der hele to bål på programmet ved Søerne. Vores gode venner fra Kaffesalonen tænder op i deres ved Peblinge Dossering/Dronning Louises Bro kl. 22, mens Plejecentret Sølund nær Fredensbro stikker ild til brændet en anelse tidligere allerede kl. 20:45.

Uanset om du vil spadsere til bålfest på Blågårds Plads eller ved Søerne, er det oplagt at indtage aftensmaden på en af vores tre Nørrebro-restauranter langs Sortedam Dossering: Asiatiske Hanzō, italienske Gran Torino eller amerikanske Alabama Social. Skulle røgen og flammerne gøre dig tørstig, står vores cocktailpusher Bar Next Door naturligvis også klar med lækre drinks helt frem til midnat.

Madklubben ønsker dig og dine kære en dejlig Sankt Hans.

Ugens craving: The Hanzō Sandwich

Ugens craving: The Hanzō Sandwich

For en måned siden åbnede vores asiatiske spiseri ved Søerne for frokostsæsonen, og det har vist sig at være en gedigen succes. Måske er det den flotte udsigt over Søerne, måske er det de lækre nye udendørsmøbler, elller måske er det bare den forrygende mad, der har gjort udslaget? Vi vælger at tro på, at der er en kombination af alle 3.

Hvis du endnu ikke har lagt vejen forbi Hanzō til frokost, kan vi afsløre, at der ligger et lækkert menukort med inspiration fra både de asiatiske gadekøkkener og finere madkulturer og venter på dig. Denne uge craver vi især én ting fra menuen, som i den grad må siges at trække på gadekøkkengenren: The Hanzō Sandwich.

Glæd dig en en kombination af saftigt trevlekød fra både and og gris serveret i en bolle i selskab med syltede grøntsager som agurk, gulerod og kål. Hele herligheden bindes sammen af det klassiske, gærede grøntsagsmix med chili og hvidløg fra Korea kendt som kimchi. Det bedste af det hele? Frækkerten koster kun 75 kr.

Frokosten på Hanzō serveres mandag til lørdag fra kl. 11:30 til 15. Tjek hele menukortet ud her, og sving forbi Sortedam Dossering til din næste frokost.

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Med kun et par enkelte krydser på fraværslisten samledes teamet til Madklubbens kommende Roskilde-bod i går. Ja, du læste rigtigt. For første gang nogensinde drager Madklubben på Nordens største musikfestival, som rammer Dyrskuepladsen i Roskilde for 44. gang i slutningen af juni og starten af juli.

Her rykker vi ind i den såkaldte Food Court, som har til huse i en nedlagt kostald ved Gloria-scenen, der ligger midt mellem festivalens to største scener: Orange og Arena. I Food Court kan musikglade madører gå på opdagelse blandt hele 17 forskellige mindre madboder fra hele landet, og heriblandt altså også Madklubben. Under vores klassiske slogan ”Ærlighed smager bedst”, disker vi op med stor velsmag til små penge, og retterne byder endda på op i mod 90% økologi. Det endelige menukort afslører vi først i den kommende uge.

Vi har fået sat et stærkt hold til vores madbod på Roskilde Festival bestående af medarbejdere fra alle Madklubbens spisesteder i København. Her er både restaurantchefer, køkkenchefer, souschefer, tjenere, kokke, elever og venner af huset samlet i en skøn pærevælling af målrettede unge mennesker, der brænder for at levere det lækre produkt og den gode service. Desuden har vi hørt, at de også er ret gode til ølbowling, mudderdans og krammeuddeling. Vi burde med andre ord være dækket ind med det perfekte Roskilde-team.

Vi glæder os for vildt til at komme afsted, og hvis du skal på Roskilde Festival i år, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at spise hos Madklubben i Food Court lige ved Gloria og Art Zone. Vi åbner onsdag den 29. juni kl. 17 og lukker først igen 4 dage senere, når musikken dør ud natten mellem lørdag den 2. og søndag den 3. juli.

Sidste udkald: Få billetter tilbage til Food Crawl i august

Sidste udkald: Få billetter tilbage til Food Crawl i august

Der er kun gået et par uger, siden billetterne blevet givet fri til Madklubbens første event nogensinde i samarbejde med madfestivalen Copenhagen Cooking & Food Festival. Her kunne vi løfte sløret for en overraskende Food Crawl skabt i samarbejde med en gruppe studerende fra University College Sjælland, hvor gæsterne på én og samme aften får lov til at spise sig gennem hele tre forskellige restauranter.

Interessen har været enorm, og vi kan allerede nu melde om, at 80% af billetterne er blevet solgt. Du skal med andre ord skynde dig at ringe til vennerne og høre, om de er klar på at drikke velkomstdrink på Bar Next Door, spise forretter på Hanzō, hovedret på Gran Torino og en helt særlig ”ikke-dessert” på Alabama Social for kun 200 kr.

Billetterne sælges først-til-mølle, og du kan vælge mellem to forskellige starttidspunkter både tirsdag den 23. og onsdag 24. august. Dog er enkelte seatings allerede enten udsolgt eller meget tæt på, så det er bare med at sikre sig en billet hurtigst muligt.

Du kan læse meget mere om Madklubbens Food Crawl og købe billet her.

Madklubbens Food Crawl: 3 restauranter – 3 kontinenter – 1 aften

Madklubbens Food Crawl: 3 restauranter – 3 kontinenter – 1 aften

I slutningen af august rammer madfestivalen Copenhagen Cooking atter hovedstaden, og for første gang nogensinde tager vi del i løjerne. Med udgangspunkt i den klassiske pub crawl inviterer Madklubbens tre Nørrebro-restauranter langs Sortedam Dossering til en gastronomisk byvandring med internationalt udsyn, hvor du kan beruse dig i madlavning fra Asien, Europa og USA på én og samme aften. Det sker tirsdag den 23. og onsdag den 24. august.

Køb din billet her: Kun 200 kr. for 3 retter serveret på 3 forskellige restauranter

Først bydes du på et glas bobler med eller uden alkohol på Bar Next Door, hvor din billet ombyttes til et Food Crawl Pass med praktiske informationer om aftenens forløb. Herefter går turen til pan-asiatiske Hanzō, som byder på et udvalg af små forretter fra Østen. Hovedretten indtages ved langborde på baggårdsitalieneren Gran Torino, hvor nybagte pizzaer og uimodståelige pastaretter serveres til deling family style. Vores amerikanske sydstats-restaurant, Alabama Social, står for aftenens sidste servering i form af ”chicken ’n’ waffles”: En belgisk vaffel toppet med dybstegt kylling og BBQ-sauce.

Billetprisen på 200 kr. inkluderer en velkomstdrink og tre retter serveret på tre forskellige restauranter. Hertil kan du købe to forskellige drikkevareklippekort til en særlig god pris, som desuden giver 20% rabat på Bar Next Door, når den sidste bid er indtaget. Et klippekort til tre drikkevarer koster 150 kroner, mens et klippekort til fem drikkevarer koster 200 kr. Med et klippekort i hånden kan du frit vælge mellem husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og stempelkaffe eller te. Køber du ikke et klippekort, vil bestilte drikkevarer blive afregnet ved umiddelbart efter bestilling. Der vil også være mulighed for at købe drikkevareklippekort på aftenen.

Madklubbens Food Crawl forsøger at bryde rammerne for den klassiske restaurantoplevelse. Her hopper du fra verdenskøkken til verdenskøkken uden at forlade København, og mens nogle gæster får deres eget bord, vil andre blive sat sammen i mindre grupper, ved store langborde og rundt om køkkenet ved vores spisebarer.

Madklubbens Food Crawl afvikles i samarbejde med en gruppe studerende fra Leisure Management på University College Sjælland. Herved ønsker vi at styrke relationen mellem det akademiske og praktiske felt og hjælpe fremtidens kulturelle og kulinariske projektledere godt på vej.

Praktisk information:

  • Billetter kan købes her – men vent ikke for længe!
  • Madklubbens food crawl kan opleves både tirsdag den 23. og onsdag den 24. august.
  • Der vil være 2 food crawls hver aften: Den første starter kl. 17:30 og den anden kl. 19:00
  • Du bestemmer selv tempoet, dog er der deadlines for, hvornår du senest skal sætte dig til bords på hver restaurant. Disse informationer får du ved check-in. Som udgangspunkt er der sat max. 1 time af på hver restaurant. Regn med et samlet forløb på minimum 2 timer.
  • Det er ikke muligt at ønske specifikke placeringer i restauranterne, og du skal være klar på at sidde til bords med andre food crawl-gæster.
  • Der skal oplyses om eventuelle allergier og andre særlige kosthensyn til kaspar@madklubben.dk senest mandag den 15. august.