Velkommen til Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzō lukkede på sin tidligere placering ved Sortedam Dossering i slutningen af januar 2017, men rykker i løbet af foråret til nye lokaler i Indre By. Følg med i flytteprocessen her på siden, hvor vi også offentliggør en åbningsdato for Hanzō version 2.0 hurtigst muligt.

Seneste nyt fra Hanzō:


Hanzō er klar med asiatisk favoritfrokost

Hanzō er klar med asiatisk favoritfrokost

Onsdag den 11. maj slår to af Madklubbens Nørrebro-restauranter dørene (eller skulle vi sige fortovet?) op til frokostservering. Efter et efterår og en vinter i hi, glæder vi os til atter at byde frokostsultne københavnere og besøgende velkommen på Alabama Social og Hanzō. Sidstnævnte har netop sluppet menukortet fri, så du kan på opdagelse i alle de retter, der frister fra mandag til lørdag kl. 11:30-15:00.

Hanzōs frokostkort byder både på gamle kendinge og nye drenge i klassen, og som altid befinder vi os i et kulinarisk leje mellem street food og finere madlavning – naturligvis med asiatisk fortegn.

Der er 2 forskellige snacks og 9 frokostretter på menukortet i prislejet 25 til 155 kr., hvor langt de fleste hovedretter dog ligger omkring 75-95 kr. Glæd dig blandt andet til dagens friske forårsrulle serveret med sprøde grøntsager, kimchi-dressing og sesam-mayo, nudelsuppe med kyllingelår og urter, samt den stegte hvidfisk med coleslaw, sprød panko og yam-sauce, som har gået sin sejrsgang på aftenmenuen.

Vi spår, at særligt to retter vil opnå status som frokostfavoritter. Den første er en genganger fra sidste sæson: Blåmuslinger dampet i risvin med kokos, chili og koriander. Den anden er en nyskabelse i en bolle: ”The Hanzō Sandwich” er propfyldt med braiseret gris og and, peanuts, syltede grøntsager og koreansk kimchi.

Saml appetit med hele det nye frokostkort her. Glem ikke at bestille bord på forhånd, for der er rift om pladserne på vores østerlandske spiseri ved søerne – især når solen skinner.

IMG_2287

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16. Han efterfølges af DJ-vennerne Emil Petterson og Frederik Nielsen, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA og Sven Francisco (Rust) fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil du kunne finde priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Kære mor, vil du med ud og spise?

Kære mor, vil du med ud og spise?

Søndag den 8. maj er det Mors Dag. Har du husket gaven? Hvorfor ikke give mor et afbræk fra hverdagen og invitere hende med på en af vores 9 restauranter i København? Med mindre hun da er typen, der hellere vil indfri sit gavekort i cocktails på Bar Next Door.

Med et print-selv-gavekort til Madklubbens spisesteder og barer kan du hurtigt og nemt give en madglad gave videre til verdens dejligste mor. Der er desuden gode chancer for, at hun bliver så glad, at hun ender med at invitere sit yndlingsbarn med. Win win!

Gavekortet er lige til at lægge i en kuvert, og det gælder i de næste tre år. Så har mutti også god tid til at beslutte sig for, om det skal for eksempel skal benyttes på uforlignelig asiatisk gastronomi på Hanzō, elegante serveringer på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en saftig bøf på Madklubben Steak eller Steak Royal. Fælles for alle vores restauranter er, at der serveres god mad til ulamindelig sympatiske priser – så behøver du ikke sprænge banken, bare fordi mor skal luftes.

Vil du ud og spise på selve Mors Dag? Så har både Bistro Royal, Madklubben Vesterbro, Gran Torino, Alabama Social og Tony’s søndagsåbent den 8. maj. Find en oversigt over alle vores restauranter her, hvor du også hurtigt og nemt kan booke bord online.

Madklubben – (k)ærlighed smager bedst!

Appetitvækkende konkurrence tager Facebook med storm

Appetitvækkende konkurrence tager Facebook med storm

Drømmer du om en tur til det fjerne Asien? Så kan du bare tage bus 5A til Dronning Louises Bro. Vi har nemlig samlet det bedste fra en lang række asiatiske køkkener i én slagkraftig bouillonterning af en restaurant ved navn Hanzō.

Hos Hanzō trækker vi blandt andet på inspirationskilder fra Japan, Kina, Thailand, Vietnam, Laos og Cambodja, hvilket kommer til udtryk i en vidtfavnende og mundvandsfremkaldende menu. Der er hele 13 forskellige retter på kortet, og selv om de alle kan bestilles enkeltvis, vælger langt de fleste gæster at gå hele planken ud: Alle 13 retter fås nemlig som en delevenlig menu serveret på midten af bordet for bare 350 kr.

Retterne på menuen skifter løbende i takt med sæsonen og køkkenchef Claus’ luner. I den forgangne uge har vi således skiftet flere af elementerne ud, og det fejrer vi med en lodtrækning på Hanzōs Facebook-side. I skrivende stund har mere en 1.500 mennesker deltaget i håbet om at vinde en 13-retters middag for 2. Selv om det er en imponerende portion, er oddsene stadig mere favorable, end hvis du spiller Onsdagslotto eller sætter penge på Lord Bendtners fremtid.

Så sving ind forbi Hanzō på Facebook, smid et lod i puljen og giv gerne vores asiatiske Nørrebrospiseri ved Søerne et like med på vejen.

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

Mød Claus, han er ny køkkenchef på Hanzō

Mød Claus, han er ny køkkenchef på Hanzō

Foto: Køkkenchef Claus forfiner sin spisepindeteknik i selskab med Hanzōs souschef, Omm. 

Madklubbens østerlandske spiseri ved søerne fik i starten af februar en ny kaptajn ved roret. Hans navn er Claus Engelbrecht Hansen, og han har en fortid som chef de partie på den verdenskendte restaurant Nobu i London og sidenhen som køkkenchef på Umami her i København. Der er med andre ord tale om en herre, der kan sit asiatiske køkken til fingerspidserne.

Vi satte den 39-årige køkkenkommandant i stævne for at høre mere om hans inspirationskilder og skyde billeder af et par af de retter, han har sat på menuen i løbet af de seneste måneder.

Du har arbejdet for nogle rigtig tunge navne inden for asiatisk gastronomi. Hvad er det, der er så tiltrækkende ved netop den genre?

”Det er letheden. Der er så mange undertoner i maden og ingredienserne i det asiatiske køkken. Små nuancer og forskelle man kan skrue på og kombinere på kryds og tværs for at opnå en form for velsmag, der inspirerer uden at være kompliceret.”

Hanzō er jo en fusion af en masse asiatiske køkkener. Har du selv en favorit?

”Ja, det må være det japanske køkken. Her er letheden virkelig udtalt. Den fine smag er i fokus, der sker ikke så meget på én gang og du bliver ikke forvirret. Der er en ro omkring smagsoplevelsen. Til sammenligning er det thailandske køkken mere et kickspark i hovedet. Det kan dog også fungere godt som indslag i en menu. Altså bare som en metafor, ikke?!”

IMG_2003
Japanske “gyoza”-dumplings med svinekød, and, korianderpuré og sprød tang.

Hvordan er det at arbejde med en masse forskellige asiatiske madkulturer på én gang?

”Det er superfedt og interessant at kunne plukke fra alle hylder. Det giver plads til leg og fungerer som en daglig inspirationskilde. Jeg kan blive inspireret af alt fra et grillspyd, jeg har smagt i en snusket street food-bod i Tokyo til en asiatisk Michelin-middag, jeg har spist i New York. Jeg elsker kontrasterne mellem hverdagsmad og gourmet. Spændingen opstår lige midt i mellem.”

IMG_2012
Spyd med kylling, aga-miso og sprødt kyllingeskind.

Hvad kendetegner den måde, du laver mad på?

”Det lyder mega corny,” griner Claus og uddyber: ”Men jeg laver mad med kærlighed. Og min kærlighed til mad er bred. Jeg har både arbejdet for Meyer, lavet pizzaer på Vesterbro og japansk fusionsgourmet i London. Fælles er dog, at jeg aldrig bliver 100% regelret forstået på den måde, at jeg godt kan lide at blande inspirationskilder, tilgange og ingredienser på nye måder. Selvfølgelig altid med respekt for ophavet. Det er moderne madlavning, som jeg kan lide det.”

Hvis du har fået lyst til at opleve det pan-asiatiske køkken med Claus i spidsen, er det bare med at få booket bord på Hanzō i en ruf. Du kan tjekke hele menukortet ud her, og ja, du læste rigtigt; du kan få hele 13 retter for uhørte 350 kr. Vi ses på Sortedam Dossering nummer 5.

IMG_2036
Forrest: Ananas med rød miso, kokos og granatæble
Bagest: Vandbakkelser med chokolade, morgenduft og mousse.

Nørrebro er flyttet ind på Madklubben.dk

Nørrebro er flyttet ind på Madklubben.dk

Hvis du er jævnlig gæst på vores hjemmeside, har du måske lagt mærke til, at der er sket lidt af hvert her på det sidste. Vi har for eksempel fået en ny oversigt over vores restauranter, ligesom der er blevet ryddet op i alskens knapper og gamle features på forsiden.

Den største ændring er dog, at vores tre restauranter og ene cocktailbar på Nørrebro er ”flyttet hjem”. Tidligere skulle du over på en separat hjemmeside for at tjekke menukort og læse nyheder fra Gran Torino, Alabama Social, Hanzō og Bar Next Door. Sådan er det ikke længere, for nu kan du nemlig gå på opdagelse i hele Madklubbens familie ét sted – lige her på Madklubben.dk

Flytningen er et led i en strømligning af dit digitale besøg hos Madklubben, og vi er slet ikke færdige endnu. Snart vil hver enkelt restaurant få et mere personligt udtryk, og allerede i næste uge går vi i krig med en ny og forbedret navigation i vores mobilløsning. Så bliver det meget nemmere at finde inspiration og booke bord, når du er på farten.

Vi håber, at du kan lide de nye tiltag på hjemmesiden. Det er ikke prangende, det hopper og danser ikke og det begynder ikke at spille musik ud af det blå. Næh, det er simpelt, det er sort på hvidt og det er ærligt. Og ærlighed smager jo, som bekendt, bedst.

Velkommen på Madklubben.dk

”Holder I åbent til påske?”

”Holder I åbent til påske?”

Det spørgsmål er vi blevet stillet mange gange i løbet af de sidste par dage over telefon og mail såvel som på de sociale medier. Svaret er ”ja!”, naturligvis har vi åbent til påske. Alle Madklubbens otte restauranter og ene cocktailbar holder fast i de almindelige åbningstider lige på nær Madklubben Steak, som holder en enkelt lukkedag mandag den 28. marts.

Du kan derfor spendere helligdagene med at spise soul food ved Søerne, bistroklassikere på Kongens Nytorv, pizza i en baggård eller noget helt fjerde. Er du på udkig efter retter med påskestemning, kan vi for eksempel anbefale biksemad med spejlæg til frokost på Bistro Royal, hønseæg med stenbiderrogn på Madklubben Bistro-de-Luxe, scrambled eggs til brunch på Alabama Social eller en hel skær-selv-kylling med tilbehør på Madklubben Vesterbro.

Som altid holder Hanzō, Madklubben Steak og Madklubben Bistro-de-Luxe lukket søndag aften. Men fortvivl ikke, for vores resterende fem restauranter står klar med åbne arme.

Madklubben ønsker dig og dine kære en god og velsmagende påske.

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Har du en passion for gode restaurantoplevelser? Og er du sælger i sjælen og helt ud til fingerspidserne? Så er det dig, vi har brug for hos Madklubbens familie af restauranter. Vi søger en dynamisk og passioneret sælger, der både forstår vores gæsters behov, samt de muligheder vi kan tilbyde gæsterne i vores restauranter.

Du får et job i en virksomhed, der er i konstant vækst og udvikling. Konceptet er klart, medarbejderne unge og dedikerede, og ledelsen giver frihed til at udfolde det ansvar, vi forventer, du tager på dig.

Om jobbet:

Jobbet består af proaktivt/opsøgende salg af selskabsarrangementer til virksomheder, organisationer, incoming bureauer mm. for såvel tidligere som nye gæster. Dette vil foregå både telefonisk, via mail og til tider via møder med potentielle gæster på de forskellige restauranter.

Udover salgsopgaver vil der også være konkrete bookingopgaver, der skal udføres på vores bookingkontor i samarbejde med dine kollegaer i bookingafdelingen.

Der ligger en stærk kultur og passion for god mad og ærlig kommunikation i Madklubbens univers. Den skal du kunne identificere dig med, tage på dig og bære videre rundt i hele organisationen. Samtidig har restauranterne hver deres udtryk, som du skal sætte dig ind i og formidle til vores gæster.

Om dig:

Vi leder efter en kollega, der kan sige ja til følgende punkter:

  • Du ånder og lever for dit salgsarbejde og forstår det i praksis og teori.
  • Du er en dygtig formidler.
  • Du er selvkørende og initiativrig.
  • Du har let ved at skabe relationer og vinde tillid.
  • Du har erfaring fra lignende stilling.
  • Du har erfaring fra et servicefag, gerne fra restaurationsbranchen.
  • Du er fleksibel.

Søg jobbet:

Lyder jobbet spændende, og er du frisk på udfordringen med at opbygge en endnu større berøringsflade for Madklubbens travle organisation med masser af glade medarbejdere og gæster, så send din ansøgning og CV til sine@madklubben.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål omkring jobbet, så ring gerne til HR-chef Pernille Larsen på 2620 4662 eller Salgs- og servicechef Sine på 2622 2610.

  • Jobbet er en fuldtidsstilling.
  • Arbejdstiden er primært i dagstimerne i hverdagene, men der vil også være aftenarbejde.
  • Startdato: Snarest.
  • Løn efter kvalifikationer.