Velkommen til Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzō lukkede på sin tidligere placering ved Sortedam Dossering i slutningen af januar 2017, men rykker i løbet af foråret til nye lokaler i Indre By. Følg med i flytteprocessen her på siden, hvor vi også offentliggør en åbningsdato for Hanzō version 2.0 hurtigst muligt.

Seneste nyt fra Hanzō:


Opskrifter : Anders Aagaard laver spareribs på to måder i GO’ Morgen Danmark

Opskrifter : Anders Aagaard laver spareribs på to måder i GO’ Morgen Danmark

Foto: Fra venste: Anders Aagaard, Mikkel Kryger, Puk Elgaard, Bodil Jørgensen og Thomas Buttenschøn

Manden bag Madklubben gæstede søndag den 6. marts endnu engang GO’ Morgen Danmarks studie på Hovedbanegården. Her stod menuen på en hyldest til den spritnye sæson af Netflix-serien ”House of Cards”, hvor den kyniske politiker Frank Underwood traditionen tro spiser spareribs, når hovedet skal renses og hjertet holdes varmt.

Anders tilberedte sine ribs – eller svinekamben, som de hedder på dansk – på to forskellige måder: Med en klassisk, amerikansk BBQ-marinade og med en mere eksotisk, asiatisk marinade inspireret af vores Nørrbro-restaurant, Hanzō. Du kan finde opskriften på BBQ-ribs med brun farin, æblejuice, ketchup, chili og meget mere lige her. Er du mere til asiatiske toner af hoisin-sauce, gærede ”black bean”-sojabønner og teriyaki, ligger opskriften også kun et klik væk.

Mens spareribs traditionelt set serveres med en omgang coleslaw, havde Anders Aagaard taget en lunere, sundere og måske endda lidt sjovere opskrift på kål med i studiet. Her blev spidskål delt i store både og grillet på en glohed pande. Lige inden servering blev ”kålbådene” dækket med revet citronskal, salt, peber og en svinenem dressing lavet på græsk yoghurt, honning og tabasco.

Madklubbens spareribs er den perfekte mumsemad til søndagsmiddagen, hvor du kan gå i gang med koge kødet tidligt på dagen. Vil du i stedet forkæle familien en hverdagsaften, kan du med fordel sætte gang i processen allerede aftenen før. Er du typen, der bare allerhelst vil spise ude? Så kan du teste vores saftige BBQ-ribs hver søndag aften på Alabama Social, hvor det normale menukort erstattes af en ”Lazy Sunday Selection”.

God fornøjelse med ribs fra Madklubben. Og husk: De er ikke lavet rigtigt, hvis ikke du går fra bordet med fedtede fingre.

Image-1

 

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i Euroman-interviewet, som både kan læses online og i den trykte udgave af magasinet. Vi kan afsløre, at interviewet (heldigvis) i langt højere grad handler om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig efter at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken eller klikke her sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Bar Next Door frister med gådefulde cocktails

Bar Next Door frister med gådefulde cocktails

Hvis dit hjerte banker for velshakede drinks, cool cocktails og kække sjusser, så skal du unde dig selv et besøg på Bar Next Door. Det indbydende vandingshul ligger, som navnet også antyder, lige ved siden af vores tre restauranter på Nørrebro: Alabama Social, Gran Torino og Hanzō.

Uanset om du tager plads under ”cocktails & dreams”-skiltet før eller efter en middag på et af vores spisesteder eller blot svinger forbi med det ene formål at kigge bunden af et cocktailglas dybt i øjnene, så glæder vi os til at forkæle dig.

Cocktailmenuen er bygget op omkring et udvalg af klassiske cocktails, samt en talrække af signaturkompositioner. ”En talrække?”, tænker du måske. Ja, vi synes nemlig, at det lyder tilpas ekstravagant og gådefuldt at henvende sig til bartenderen og indforstået hviske: ”Bare en Number 7, tak!”.

Tillad os at præsentere dig for et udvalg af de mest populære “tal” fra Bar Next Door:

No. 5: En smooth tequila-cocktail lavet på ”Calle 23 Blanco” med limejuice, ananasjuice, sukker og ”celery bitters”:

IMG_6814

No. 6: En klassisk sour med “Pimm’s No. 1”, Applejack, citronsaft, sukker og æggehvide:

IMG_6818

No. 7: Gør klar til at redefinere din opfattelse af en daiquiri! “Havana 3”, limejuice, sukker, klementin og rosmarinmarmelade i perfekt harmoni:

IMG_6822

No. 8: En romcocktail til kaffeelskeren: Kaffeinfuseret “Angostura 5”, Kahlua, ”orange bitters”, en smule Campari, karamelsirup, figner, fløde og appelsinskal. Ja tak!

IMG_6831

No. 9: En nyfortolkning af en ”Gimlet” med Beefeater Gin, Aperol, rød grape og danskvand. En vaskeægte tørstslukker:

IMG_6843

No. 10: Den mest kraftfulde kop te, du nogensinde har fået serveret. En kombi af ”Great Kings St. Scotch”, sirup med kamille og honning, humleekstrakt, ”chocolate bitters” og en knivspids citron:

IMG_6836

No. 11: En forfriskende fætter med bourbon, Maraschino, citron, sukker, ginger beer og ”Angostura bitters”:

IMG_6851

Er du blevet tørstig? Det er vi i hvert fald. Vi ses på Bar Next Door, som ligger en spytklat fra Dronning Louises Bro på Nørrebro. Du kan tjekke det fulde barkort og se åbningstider her.

Valentine’s Day på Hanzō: 13 retter + bobler for kun 350 kr.

Valentine’s Day på Hanzō: 13 retter + bobler for kun 350 kr.

Man siger, at vejen til hjertet går gennem maven. Det ordsprog følges til punkt og prikke hos vores asiatiske Nørrebrofavorit, Hanzō, som serverer intet mindre end 13 retters rendyrket kærlighed for bare 350 kr. pr. næse mandag til lørdag.

Når kalenderen skriver Valentine’s Day den 14. februar, slår Hanzō helt ekstraordinært dørene op til en romantisk aften på en søndag. Det betyder ikke, vi skruer op for prisen – til gengæld skruer vi op for amorinerne. Vi serverer nemlig et glas velkomstbobler til dig og din hjertenskær helt kvit og frit.

De mange lækre retter serveres på små fade på midten af bordet i 4 heats. Delekonceptet passer perfekt til en romantisk date, og hvis du er i toptræning med spisepindene, kan du jo med fordel made din udkårne med en frisk forårsrulle eller to. Vi må dog understrege vigtigheden af, at du er ferm med den asiatiske spiseteknik. For der er intet, der kan ødelægge en god date, som en vildfaren spisepind i øjet. Tro os, vi taler af erfaring.

Hvis du synes, at din kæreste/kone/mand/elsker/flirt fortjener en overdådig 13-retters middag med bobler på årets mest romantiske aften, så kan du læse mere om menuen og købe pladser via Madklubben Shop allerede nu.

Vi ses til kogekunst og kærlighed på Hanzō søndag den 14. februar.

Nyt menukort på Hanzō bugner af overskud

Nyt menukort på Hanzō bugner af overskud

 

Spar flybilletten til fjernøsten denne vinter og book i stedet bord hos vores asiatiske storcharmør på kanten af Søerne. Hanzō har netop præsenteret et spritnyt menukort, som med garanti kan holde vinderdepressionen fra døren.

Glæd dig til masser af smagsindtryk, friske råvarer og flotte farver, uanset om du bestiller en enkelt ret, lidt flere eller alle 13 for bare 350 kr. Hanzō’s dygtige køkkenteam bevæger sig som altid i krydsfeltet mellem street food og finere gastronomi, så du på én og samme aften både kan føle dig hensat til en velduftende gyde i Hanoi, en traditionel japansk izakaya-kro og en elegant restaurant på strandkanten i Thailand. Alt sammen samlet på Nørrebro.

Vi kunne sagtens skrive en kærlighedserklæring til hver enkelt ret, men vi vil i stedet nøjes med at fremhæve en håndfuld af de nye fristelser.

Som for eksempel den hjemmelavede svinerilette med saftigt trevlekød rørt med koreansk kimchi, der er en blanding af gæret kål, chili og hvidløg. Anretningen fuldendes af en pærepuré og sprøde, soyaristede hasselnødder:

IMG_6783

En anden favorit er de friske forårsruller med sprødstegte tiggerrejer, agurk, salat og friskplukket koriander. Lige til at hapse med spisepindene:

IMG_6762

Gademadsinspirationen kommer for alvor til udtryk i Hanzō’s nye ”blæksprutte dog”, der har rødder i de klassiske, vietnamesiske ”bánh mì”-sandwiches. Det lune, lyse brød fyldes med friterede miniblæksprutter, pickles og spicy mayo.

IMG_6773

Hvis du vælger 13-retters menuen til 350 kr. pr. snude, står den på hele to forskellige hovedretter: Mør flat iron steak skåret i skiver, serveret med en sød og salt hoisinsauce, samt friteret fisk med karry og kokos:

IMG_6802

IMG_6745

Er du blevet fristet? Godt, det var også meningen. Så kan du med fordel stimulere appetitten endnu mere, ved at tjekke det fulde menukort fra Hanzō ud her. Skulle den blive så voldsom, at du simpelthen er nødt til at svinge forbi og spise, så anbefaler vi varmt at booke bord på forhånd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hanzō.

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Kære gæst, søndag den 17. januar holder vi aftenlukket af den bedst tænkelige årsag: Vi holder nemlig en stor fest for vores dejlige ansatte. Efter et begivenhedsrigt 2015, en travl julesæson og et sprudlende nytår fortjener Madklubbens mere end 300 medarbejdere at blive hyldet.

Vi drager ud i vintermørket for at spise, danse og kåre årets største præstationer blandt vores kokke, tjenere og restauranter. Indrømmet, det bliver svært at vælge, for i 2015 har vores ansatte endnu engang hjulpet med at sætte rekorder, åbne nyt og holde hjulene kørende på en perlerække af hovedstadens mest populære spisesteder.

Vi har valgt at holde festen på ugens mest stille dag. Ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært søndagslukket på alle vores restauranter – også dem, som normalt byder indenfor, når ugen går på hæld. Alabama Social holder dog stadig åbent til brunch og Bistro Royal ligeså til frokost.

Vi takker for forståelsen og glæder os til at byde velkommen med fremragende mad til fair priser igen fra mandag den 18. januar.

Alle billetter er solgt til årets sidste middag, men…

Alle billetter er solgt til årets sidste middag, men…

Der er sat ild til lunten, og i vores køkkener og restauranter ulmer det af forventningsglæde og forberedelser. Torsdag aften eksploderer det hele i god mad, kolde bobler og højt humør, når intet mindre end 8 spisesteder og en enkelt cocktailbar byder nytårsgæster inden for. Den 29. december blev de allersidste billetter solgt, og vi kan derfor melde om alt udsolgt til spisning på årets sidste aften.

Dog er der stadig mulighed for at skåle 2016 ind hos vores populære drinkshule, Bar Next Door, som ligger på første parket ved Søerne.

Her bydes alle velkommen fra kl. 22, når de spisende gæster har gaflet den sidste bid dessert i sig. Kom og bestil en raffineret cocktail eller et glas champagne, og se fyrværkeriet over København spejle sig i Sortedam Dosserings natblanke vand. Først kl. 02 sendes alle de feststemte gæster videre ud i natten.

Vi ønsker alle vores gæster – gamle som nye – et lykkebringende og velsmagende nytår.

PS. Glem ikke, at Madklubben Vesterbro står klar til at pleje dine tømmermænd den 1. januar.

Modgiften til gavepanik: Læg 8 (snart 9) restauranter under træet

Modgiften til gavepanik: Læg 8 (snart 9) restauranter under træet

Er du typen, der har alle julegaver i hus i slutningen af november, og blot bruger december på at brygge gløgg og instagramme billeder af din hjemmelavede konfekt i ro og mag?

Så er denne opfordring ikke henvendt til dig!

Den er i stedet målrettet de højtidspaniske last minute-shoppere, som døjer med to klassiske problemstillinger: 1) De kan dårligt nok kæmpe sig frem for menneskemængderne i byens stormagasiner og butikker i de sidste dage op til jul. 2) De er for idealistiske til bare at købe de første og bedste gaver. Næh, pakkerne under træet skal jo stadig gerne betyde noget.

Heldigvis har vi den perfekte løsning: Et gavekort til Madklubbens etablissementer. Her får du muligheden for at forære en restaurantoplevelse på ikke bare ét, men hele otte forskellige spisesteder bort. Ja, faktisk er der snart tale om 9 restauranter, når vi fra februar 2016 slår dørene op til et spritnyt projekt på Regnbuepladsen klods op ad Københavns Rådhus.

Du bestemmer selv størrelsen på gavekortet. Der er frit slag fra 300 kr. og helt op til 5.000 kr. Det gode ved Madklubbens spisesteder er, at selv små penge varer langt, når der langes ærlig velsmag over disken. Sæt et personligt touch på med en besked til modtageren – måske du har et særligt sted i Madklubben-familien, du gerne vil anbefale?

Når du har købt gavekortet, sendes det direkte til din mail. Print, fold og læg i en fin kuvert med en sløjfe på, og du har den perfekte julegave til madelskeren i dit liv.

Vi glæder os til at hygge om modtageren af den appetitvækkende pakke.

Ny bog hylder arkitekterne bag vores lokaler på Nørrebro

Ny bog hylder arkitekterne bag vores lokaler på Nørrebro

Der er mange forskellige ting, der gør vores 3 restauranter ved Sortedam Dossering til noget særligt. Altså hvis vi selv skal sige det, ik’? Vi er stolte af vores mad, af vores møbler, af vores dygtige kokke og vores søde tjenere.

Og så er vi i den grad stolte af vores beliggenhed. De smukke lokaler i gården og ud mod Søerne på Sortedam Dossering er en kilde til inspiration hver eneste dag. Derfor synes vi også, det er på sin plads at give de visionære folk bag et klap på skulderen. Det er nemlig danske Årstiderne Arkitekter, der har været primus motor på at få renoveret og transformeret den gamle Irma-karré til et levende bytapet af restauranter, caféer, kontorer og lejligheder.

Firmaet har netop udgivet en spritny jubilæumsbog, som blandt andet handler om de stemningsfulde bygninger, både Alabama Social, Hanzō og Gran Torino har til huse i. Vi har fået lov til at dele et par af de flotte billeder, som blev skudt i forbindelse med arbejdet med bogen, og som for alvor viser mødet mellem gammelt og nyt i det krydsfelt, hvor byens hengemte rum bliver tænkt på ny.

Hvis du er arkitekturglad, kan du gå på opdagelse i den spritnye udgivelse ved at købe bogen på Saxo.com. Har du sågar også fået appetit på at opleve arkitekturen under den evigt æglæggende Irmahøne på egen hånd, kan du snildt bestille bord på en af vores restauranter lige her.

Vi ses på Nørrebro!

_I2Q6516-Edit _I2Q6630_I2Q4308-Edit_I2Q4732