Velkommen til Hanzō

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Han blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.


 

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

Mød Claus, han er ny køkkenchef på Hanzō

Mød Claus, han er ny køkkenchef på Hanzō

Foto: Køkkenchef Claus forfiner sin spisepindeteknik i selskab med Hanzōs souschef, Omm. 

Madklubbens østerlandske spiseri ved søerne fik i starten af februar en ny kaptajn ved roret. Hans navn er Claus Engelbrecht Hansen, og han har en fortid som chef de partie på den verdenskendte restaurant Nobu i London og sidenhen som køkkenchef på Umami her i København. Der er med andre ord tale om en herre, der kan sit asiatiske køkken til fingerspidserne.

Vi satte den 39-årige køkkenkommandant i stævne for at høre mere om hans inspirationskilder og skyde billeder af et par af de retter, han har sat på menuen i løbet af de seneste måneder.

Du har arbejdet for nogle rigtig tunge navne inden for asiatisk gastronomi. Hvad er det, der er så tiltrækkende ved netop den genre?

”Det er letheden. Der er så mange undertoner i maden og ingredienserne i det asiatiske køkken. Små nuancer og forskelle man kan skrue på og kombinere på kryds og tværs for at opnå en form for velsmag, der inspirerer uden at være kompliceret.”

Hanzō er jo en fusion af en masse asiatiske køkkener. Har du selv en favorit?

”Ja, det må være det japanske køkken. Her er letheden virkelig udtalt. Den fine smag er i fokus, der sker ikke så meget på én gang og du bliver ikke forvirret. Der er en ro omkring smagsoplevelsen. Til sammenligning er det thailandske køkken mere et kickspark i hovedet. Det kan dog også fungere godt som indslag i en menu. Altså bare som en metafor, ikke?!”

IMG_2003
Japanske “gyoza”-dumplings med svinekød, and, korianderpuré og sprød tang.

Hvordan er det at arbejde med en masse forskellige asiatiske madkulturer på én gang?

”Det er superfedt og interessant at kunne plukke fra alle hylder. Det giver plads til leg og fungerer som en daglig inspirationskilde. Jeg kan blive inspireret af alt fra et grillspyd, jeg har smagt i en snusket street food-bod i Tokyo til en asiatisk Michelin-middag, jeg har spist i New York. Jeg elsker kontrasterne mellem hverdagsmad og gourmet. Spændingen opstår lige midt i mellem.”

IMG_2012
Spyd med kylling, aga-miso og sprødt kyllingeskind.

Hvad kendetegner den måde, du laver mad på?

”Det lyder mega corny,” griner Claus og uddyber: ”Men jeg laver mad med kærlighed. Og min kærlighed til mad er bred. Jeg har både arbejdet for Meyer, lavet pizzaer på Vesterbro og japansk fusionsgourmet i London. Fælles er dog, at jeg aldrig bliver 100% regelret forstået på den måde, at jeg godt kan lide at blande inspirationskilder, tilgange og ingredienser på nye måder. Selvfølgelig altid med respekt for ophavet. Det er moderne madlavning, som jeg kan lide det.”

Hvis du har fået lyst til at opleve det pan-asiatiske køkken med Claus i spidsen, er det bare med at få booket bord på Hanzō i en ruf. Du kan tjekke hele menukortet ud her, og ja, du læste rigtigt; du kan få hele 13 retter for uhørte 350 kr. Vi ses på Sortedam Dossering nummer 5.

IMG_2036
Forrest: Ananas med rød miso, kokos og granatæble
Bagest: Vandbakkelser med chokolade, morgenduft og mousse.

Nørrebro er flyttet ind på Madklubben.dk

Nørrebro er flyttet ind på Madklubben.dk

Hvis du er jævnlig gæst på vores hjemmeside, har du måske lagt mærke til, at der er sket lidt af hvert her på det sidste. Vi har for eksempel fået en ny oversigt over vores restauranter, ligesom der er blevet ryddet op i alskens knapper og gamle features på forsiden.

Den største ændring er dog, at vores tre restauranter og ene cocktailbar på Nørrebro er ”flyttet hjem”. Tidligere skulle du over på en separat hjemmeside for at tjekke menukort og læse nyheder fra Gran Torino, Alabama Social, Hanzō og Bar Next Door. Sådan er det ikke længere, for nu kan du nemlig gå på opdagelse i hele Madklubbens familie ét sted – lige her på Madklubben.dk

Flytningen er et led i en strømligning af dit digitale besøg hos Madklubben, og vi er slet ikke færdige endnu. Snart vil hver enkelt restaurant få et mere personligt udtryk, og allerede i næste uge går vi i krig med en ny og forbedret navigation i vores mobilløsning. Så bliver det meget nemmere at finde inspiration og booke bord, når du er på farten.

Vi håber, at du kan lide de nye tiltag på hjemmesiden. Det er ikke prangende, det hopper og danser ikke og det begynder ikke at spille musik ud af det blå. Næh, det er simpelt, det er sort på hvidt og det er ærligt. Og ærlighed smager jo, som bekendt, bedst.

Velkommen på Madklubben.dk

”Holder I åbent til påske?”

”Holder I åbent til påske?”

Det spørgsmål er vi blevet stillet mange gange i løbet af de sidste par dage over telefon og mail såvel som på de sociale medier. Svaret er ”ja!”, naturligvis har vi åbent til påske. Alle Madklubbens otte restauranter og ene cocktailbar holder fast i de almindelige åbningstider lige på nær Madklubben Steak, som holder en enkelt lukkedag mandag den 28. marts.

Du kan derfor spendere helligdagene med at spise soul food ved Søerne, bistroklassikere på Kongens Nytorv, pizza i en baggård eller noget helt fjerde. Er du på udkig efter retter med påskestemning, kan vi for eksempel anbefale biksemad med spejlæg til frokost på Bistro Royal, hønseæg med stenbiderrogn på Madklubben Bistro-de-Luxe, scrambled eggs til brunch på Alabama Social eller en hel skær-selv-kylling med tilbehør på Madklubben Vesterbro.

Som altid holder Hanzō, Madklubben Steak og Madklubben Bistro-de-Luxe lukket søndag aften. Men fortvivl ikke, for vores resterende fem restauranter står klar med åbne arme.

Madklubben ønsker dig og dine kære en god og velsmagende påske.

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Har du en passion for gode restaurantoplevelser? Og er du sælger i sjælen og helt ud til fingerspidserne? Så er det dig, vi har brug for hos Madklubbens familie af restauranter. Vi søger en dynamisk og passioneret sælger, der både forstår vores gæsters behov, samt de muligheder vi kan tilbyde gæsterne i vores restauranter.

Du får et job i en virksomhed, der er i konstant vækst og udvikling. Konceptet er klart, medarbejderne unge og dedikerede, og ledelsen giver frihed til at udfolde det ansvar, vi forventer, du tager på dig.

Om jobbet:

Jobbet består af proaktivt/opsøgende salg af selskabsarrangementer til virksomheder, organisationer, incoming bureauer mm. for såvel tidligere som nye gæster. Dette vil foregå både telefonisk, via mail og til tider via møder med potentielle gæster på de forskellige restauranter.

Udover salgsopgaver vil der også være konkrete bookingopgaver, der skal udføres på vores bookingkontor i samarbejde med dine kollegaer i bookingafdelingen.

Der ligger en stærk kultur og passion for god mad og ærlig kommunikation i Madklubbens univers. Den skal du kunne identificere dig med, tage på dig og bære videre rundt i hele organisationen. Samtidig har restauranterne hver deres udtryk, som du skal sætte dig ind i og formidle til vores gæster.

Om dig:

Vi leder efter en kollega, der kan sige ja til følgende punkter:

  • Du ånder og lever for dit salgsarbejde og forstår det i praksis og teori.
  • Du er en dygtig formidler.
  • Du er selvkørende og initiativrig.
  • Du har let ved at skabe relationer og vinde tillid.
  • Du har erfaring fra lignende stilling.
  • Du har erfaring fra et servicefag, gerne fra restaurationsbranchen.
  • Du er fleksibel.

Søg jobbet:

Lyder jobbet spændende, og er du frisk på udfordringen med at opbygge en endnu større berøringsflade for Madklubbens travle organisation med masser af glade medarbejdere og gæster, så send din ansøgning og CV til sine@madklubben.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

  • Jobbet er en fuldtidsstilling.
  • Arbejdstiden er primært i dagstimerne i hverdagene, men der vil også være aftenarbejde.
  • Startdato: Snarest.
  • Løn efter kvalifikationer.

 

 

Opskrifter : Anders Aagaard laver spareribs på to måder i GO’ Morgen Danmark

Opskrifter : Anders Aagaard laver spareribs på to måder i GO’ Morgen Danmark

Foto: Fra venste: Anders Aagaard, Mikkel Kryger, Puk Elgaard, Bodil Jørgensen og Thomas Buttenschøn

Manden bag Madklubben gæstede søndag den 6. marts endnu engang GO’ Morgen Danmarks studie på Hovedbanegården. Her stod menuen på en hyldest til den spritnye sæson af Netflix-serien ”House of Cards”, hvor den kyniske politiker Frank Underwood traditionen tro spiser spareribs, når hovedet skal renses og hjertet holdes varmt.

Anders tilberedte sine ribs – eller svinekamben, som de hedder på dansk – på to forskellige måder: Med en klassisk, amerikansk BBQ-marinade og med en mere eksotisk, asiatisk marinade inspireret af vores Nørrbro-restaurant, Hanzō. Du kan finde opskriften på BBQ-ribs med brun farin, æblejuice, ketchup, chili og meget mere lige her. Er du mere til asiatiske toner af hoisin-sauce, gærede ”black bean”-sojabønner og teriyaki, ligger opskriften også kun et klik væk.

Mens spareribs traditionelt set serveres med en omgang coleslaw, havde Anders Aagaard taget en lunere, sundere og måske endda lidt sjovere opskrift på kål med i studiet. Her blev spidskål delt i store både og grillet på en glohed pande. Lige inden servering blev ”kålbådene” dækket med revet citronskal, salt, peber og en svinenem dressing lavet på græsk yoghurt, honning og tabasco.

Madklubbens spareribs er den perfekte mumsemad til søndagsmiddagen, hvor du kan gå i gang med koge kødet tidligt på dagen. Vil du i stedet forkæle familien en hverdagsaften, kan du med fordel sætte gang i processen allerede aftenen før. Er du typen, der bare allerhelst vil spise ude? Så kan du teste vores saftige BBQ-ribs hver søndag aften på Alabama Social, hvor det normale menukort erstattes af en ”Lazy Sunday Selection”.

God fornøjelse med ribs fra Madklubben. Og husk: De er ikke lavet rigtigt, hvis ikke du går fra bordet med fedtede fingre.

Image-1

 

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i Euroman-interviewet, som både kan læses online og i den trykte udgave af magasinet. Vi kan afsløre, at interviewet (heldigvis) i langt højere grad handler om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig efter at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken eller klikke her sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Bar Next Door frister med gådefulde cocktails

Bar Next Door frister med gådefulde cocktails

Hvis dit hjerte banker for velshakede drinks, cool cocktails og kække sjusser, så skal du unde dig selv et besøg på Bar Next Door. Det indbydende vandingshul ligger, som navnet også antyder, lige ved siden af vores tre restauranter på Nørrebro: Alabama Social, Gran Torino og Hanzō.

Uanset om du tager plads under ”cocktails & dreams”-skiltet før eller efter en middag på et af vores spisesteder eller blot svinger forbi med det ene formål at kigge bunden af et cocktailglas dybt i øjnene, så glæder vi os til at forkæle dig.

Cocktailmenuen er bygget op omkring et udvalg af klassiske cocktails, samt en talrække af signaturkompositioner. ”En talrække?”, tænker du måske. Ja, vi synes nemlig, at det lyder tilpas ekstravagant og gådefuldt at henvende sig til bartenderen og indforstået hviske: ”Bare en Number 7, tak!”.

Tillad os at præsentere dig for et udvalg af de mest populære “tal” fra Bar Next Door:

No. 5: En smooth tequila-cocktail lavet på ”Calle 23 Blanco” med limejuice, ananasjuice, sukker og ”celery bitters”:

IMG_6814

No. 6: En klassisk sour med “Pimm’s No. 1”, Applejack, citronsaft, sukker og æggehvide:

IMG_6818

No. 7: Gør klar til at redefinere din opfattelse af en daiquiri! “Havana 3”, limejuice, sukker, klementin og rosmarinmarmelade i perfekt harmoni:

IMG_6822

No. 8: En romcocktail til kaffeelskeren: Kaffeinfuseret “Angostura 5”, Kahlua, ”orange bitters”, en smule Campari, karamelsirup, figner, fløde og appelsinskal. Ja tak!

IMG_6831

No. 9: En nyfortolkning af en ”Gimlet” med Beefeater Gin, Aperol, rød grape og danskvand. En vaskeægte tørstslukker:

IMG_6843

No. 10: Den mest kraftfulde kop te, du nogensinde har fået serveret. En kombi af ”Great Kings St. Scotch”, sirup med kamille og honning, humleekstrakt, ”chocolate bitters” og en knivspids citron:

IMG_6836

No. 11: En forfriskende fætter med bourbon, Maraschino, citron, sukker, ginger beer og ”Angostura bitters”:

IMG_6851

Er du blevet tørstig? Det er vi i hvert fald. Vi ses på Bar Next Door, som ligger en spytklat fra Dronning Louises Bro på Nørrebro. Du kan tjekke det fulde barkort og se åbningstider her.

Valentine’s Day på Hanzō: 13 retter + bobler for kun 350 kr.

Valentine’s Day på Hanzō: 13 retter + bobler for kun 350 kr.

Man siger, at vejen til hjertet går gennem maven. Det ordsprog følges til punkt og prikke hos vores asiatiske Nørrebrofavorit, Hanzō, som serverer intet mindre end 13 retters rendyrket kærlighed for bare 350 kr. pr. næse mandag til lørdag.

Når kalenderen skriver Valentine’s Day den 14. februar, slår Hanzō helt ekstraordinært dørene op til en romantisk aften på en søndag. Det betyder ikke, vi skruer op for prisen – til gengæld skruer vi op for amorinerne. Vi serverer nemlig et glas velkomstbobler til dig og din hjertenskær helt kvit og frit.

De mange lækre retter serveres på små fade på midten af bordet i 4 heats. Delekonceptet passer perfekt til en romantisk date, og hvis du er i toptræning med spisepindene, kan du jo med fordel made din udkårne med en frisk forårsrulle eller to. Vi må dog understrege vigtigheden af, at du er ferm med den asiatiske spiseteknik. For der er intet, der kan ødelægge en god date, som en vildfaren spisepind i øjet. Tro os, vi taler af erfaring.

Hvis du synes, at din kæreste/kone/mand/elsker/flirt fortjener en overdådig 13-retters middag med bobler på årets mest romantiske aften, så kan du læse mere om menuen og købe pladser via Madklubben Shop allerede nu.

Vi ses til kogekunst og kærlighed på Hanzō søndag den 14. februar.

Nyt menukort på Hanzō bugner af overskud

Nyt menukort på Hanzō bugner af overskud

 

Spar flybilletten til fjernøsten denne vinter og book i stedet bord hos vores asiatiske storcharmør på kanten af Søerne. Hanzō har netop præsenteret et spritnyt menukort, som med garanti kan holde vinderdepressionen fra døren.

Glæd dig til masser af smagsindtryk, friske råvarer og flotte farver, uanset om du bestiller en enkelt ret, lidt flere eller alle 13 for bare 350 kr. Hanzō’s dygtige køkkenteam bevæger sig som altid i krydsfeltet mellem street food og finere gastronomi, så du på én og samme aften både kan føle dig hensat til en velduftende gyde i Hanoi, en traditionel japansk izakaya-kro og en elegant restaurant på strandkanten i Thailand. Alt sammen samlet på Nørrebro.

Vi kunne sagtens skrive en kærlighedserklæring til hver enkelt ret, men vi vil i stedet nøjes med at fremhæve en håndfuld af de nye fristelser.

Som for eksempel den hjemmelavede svinerilette med saftigt trevlekød rørt med koreansk kimchi, der er en blanding af gæret kål, chili og hvidløg. Anretningen fuldendes af en pærepuré og sprøde, soyaristede hasselnødder:

IMG_6783

En anden favorit er de friske forårsruller med sprødstegte tiggerrejer, agurk, salat og friskplukket koriander. Lige til at hapse med spisepindene:

IMG_6762

Gademadsinspirationen kommer for alvor til udtryk i Hanzō’s nye ”blæksprutte dog”, der har rødder i de klassiske, vietnamesiske ”bánh mì”-sandwiches. Det lune, lyse brød fyldes med friterede miniblæksprutter, pickles og spicy mayo.

IMG_6773

Hvis du vælger 13-retters menuen til 350 kr. pr. snude, står den på hele to forskellige hovedretter: Mør flat iron steak skåret i skiver, serveret med en sød og salt hoisinsauce, samt friteret fisk med karry og kokos:

IMG_6802

IMG_6745

Er du blevet fristet? Godt, det var også meningen. Så kan du med fordel stimulere appetitten endnu mere, ved at tjekke det fulde menukort fra Hanzō ud her. Skulle den blive så voldsom, at du simpelthen er nødt til at svinge forbi og spise, så anbefaler vi varmt at booke bord på forhånd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hanzō.