Velkommen til Hanzō                                                                                       

Hanzō er Madklubbens asiatiske gastrobastard, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Hanzō blander lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvor vi byder velkommen til en fyrig restaurantoplevelse i den farvestrålende spisesal eller et af de “hemmelige” rum, som du skal ud gennem køkkenet for at finde – præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler.


 

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Du kan stadig nå det! Stem på Hanzō til Byens Bedste 2018

Du kan stadig nå det! Stem på Hanzō til Byens Bedste 2018

Vi er simpelthen pavestolte og ellevilde af glæde over, at Madklubbens asiatiske gastrobastard, Hanzō, er nomineret til Berlingske og AOK’s Byens Bedste-konkurrence. Hanzō er nomineret i kategorien: ”Byens Bedste på Budget” – en kategori, der ligger Madklubbens vision om at servere god mad til en fornuftig pris meget nært.

Vi er super taknemmelige for alle de dejlige stemmer, som I har sendt vores vej indtil videre. Har du endnu ikke afgivet din stemme? Så kan du hjælpe team Hanzō med at vinde den eftertragtede titel ved at stemme på os lige her. Vi har brug for DIN hjælp for at vinde!

Afstemningen slutter d. 21. maj, og vi krydser alle arme, ben, hår og fingrer, der kan krydses. For nu lyder der et stort TAK for din stemme herfra.

Kom med til asiatisk-inspireret øl-event på Hanzō til Copenhagen Cooking Food Festival 2018

Kom med til asiatisk-inspireret øl-event på Hanzō til Copenhagen Cooking Food Festival 2018

Nyder du smagsoplevelser fra det asiatiske køkken? Løber munden i vand, når du tænker på skønne specialbryg? Og drømmer du om at skåle med de kvinder, der bryder med forestillingen om, at øl er en mandeting? Så skal du være med, når Hanzō lægger hus til ”The Backroom Beer Feast” til dette års Copenhagen Cooking Food Festival.

Arrangementet er stablet på benene i selskab af Crafted By og De Ølglade Damers Klub, og hylder hele pakken ovenfor i ét intimt og selskabeligt event. Vi samler 25 glade gæster til et asiatisk 12-retters festmåltid i det ”hemmelige” baglokale på Hanzō. Til middagen vil brygmester Jon fra Crafted By præsentere de tre specialøl, der er brygget til Hanzō: ”Golden Lotus”, ”Spiced Gong” og ”5th Element”, og aftenens værter fra De Ølglade Damers Klub vil fortælle lidt om den geniale kombination, som asiatisk mad og øl udgør. Men inden alt dette løber af stablen, vil vi først og fremmest skåle hinanden velkommen med en unik Crafted By x De Ølglade Damers Klub øl-cocktail.

Arrangementet afholdes lørdag d. 1. september kl. 19.00 i Hanzōs lokaler på Værnedamsvej 14. Skal du være med? Så kan du købe billetter for den favorable pris á 395 kr. allerede nu – du skal blot klikke her. Prisen inkluderer 12 retters middag, en øl-cocktail og tre øl. Vi glæder os til at se dig!

Nominering: Hjælp Hanzō med at vinde titlen som ”Byens Bedste på Budget 2018”

Nominering: Hjælp Hanzō med at vinde titlen som ”Byens Bedste på Budget 2018”

Billede lånt af AOK.dk.

What a happy day! På Hanzō er vi meget glade for at modtage den dejlige nyhed om, at vores asiatiske gastrobastard på Værnedamsvej er nomineret i Byens Bedste 2018 afholdt af det kære AOK. Helt specifikt er Hanzō nomineret til den spændende titel som ”Byens Bedste På Budget”, og er oppe imod et småt, men skarpt felt. Mens vi kæmper med at få hænderne ned af bare begejstring, sender vi dig et stort ønske om din hjælp til at lade os løbe med sejren – og dette er ikke muligt uden din stemme.

Hvordan stemmer jeg på Hanzō?

Hvis du kan mindes dejlige oplevelser på Hanzō, og synes, at en Madklubben-restaurant bør anerkendes for at servere god mad til sympatiske priser, så kan du afgive din stemme i konkurrencen online. Kig forbi AOK’s stemmeside lige her, sæt dit hak ved Hanzō og indtast din mail. Bum. Så let kan det gøres!

Herfra lyder der på forhånd et stort tak for alle stemmer. Vi kvitterer glædeligt med virtuelle kys og kram – og de kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du slår din vej forbi Hanzō på Værnedamsvej 14 i nærmeste fremtid.

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Når Dansk Vegetar Forening udfordrer alle landets spisesteder til at servere et bud på en lækker plantebaseret spiseoplevelse, siger vi ikke nej! Derfor glæder vi os til at deltage i dette års VeggieWeek, og pakke en udsøgt vegansk middag ind i vores velkendte Madklubben koncept.

Og hvad betyder det så? Jo. Kan du fristes af friske ruller med syltet daikon/forårsløg? Stegt og karamelliseret blomkål med løgvinaigrette med trøffel? Eller æblesorbet med hvid chokolade? Så vil du helt sikkert nyde godt af de udsøgte 3-retters menuer, henholdsvis Madklubben Bistro-de-Luxe og Hanzō disker op med i anledningen af dette års VeggieWeek. Fik vi nævnt, at menuerne er skabt fuldstændig uden kød, fjerkræ, fisk eller skaldyr såvel som æg og mælkeprodukter?

VeggieWeek løber i år af stablen i uge 11, og du kan nyde din grønne middag på vores to restauranter mandag til torsdag kl. 18. Den komplette menu på Madklubben Bistro-de-Luxe finder du her og Hanzōs menu lige her. Prisen for de tre retter lyder på 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr, og ønsker du en fabelagtig flaske vin, behagelige bobler eller delikate drinks til din middag, kan drikkevarer bestilles på aftenen.

Er der andet, jeg bør vide? Når du har købt din billet, er det vigtigt, at du også reserverer et bord på den på gældende restaurant, og noterer i din bookingkommentar, at du besøger os i forbindelse med VeggieWeek. Reservation til Hanzō finder du her og til Madklubben Bistro-de-Luxe her.
Slutteligt er der ikke andet at sige, end vi glæder os til at se dig og hylde de geniale grøntsager i dit selskab!

1 ret 125, 2 retter 200, 3 retter 225: Hanzō på Værnedamsvej får hverdagsvenlig prisstruktur

1 ret 125, 2 retter 200, 3 retter 225: Hanzō på Værnedamsvej får hverdagsvenlig prisstruktur

”Hanzō er Madklubbens adoptivbarn. Den frække dreng i klassen og den flabede bastard, som de andre i familien ruller øjne ad, men ikke kan lade være med at elske.”

Sådan lyder en del af teksten om Hanzō, vores asiatiske restaurant på Værnedamsvej, som du kan læse i sin helhed her. Nu tyder alt på, at den frække dreng er ved at vokse op, for han har valgt at implementere den populære og prisvenlige menustruktur, du kender fra mange andre af Madklubben-familiens gode spisesteder.

Har I så ikke længere den store tasting-menu til 375 kr?

Jo, bare rolig. Hanzō disker stadig op med den såkaldte ”Experience”, som inkluderer stort set alle retter fra menukortet serveret til deling i et raskt tempo. Men vi oplever, at mange gemmer den store ”Hanzō Experience” til weekender og særlige anledninger, og derfor gør vi det nu endnu nemmere og mere overkommeligt at besøge restauranten på hverdage. 

Hvordan fungerer det nye priskoncept?

Præcis som på andre af Madklubbens restauranter. Du vælger selv en, to eller tre retter fra menuen alt efter sult og temperament. Du har mulighed for at opgradere enkelte af retterne i form af tilkøb som f.eks. skaldyrsdumplings, oksemørbradtatar eller saftig rib eye, men der er selvfølgelig også rig mulighed for at sammenstykke en middag uden at overskride budgettet. Vælger du 3 retter, må du gerne få to forretter og en hovedret eller en hovedret og to desserter. Dog kan kan du ikke vælge 3 hovedretter uden at skulle betale lidt ekstra. Det synes vi er meget fair.

Var der ikke også noget med en Bento Box?

Jo, for noget tid siden lancerede vi Hanzō’s Bento Box: En madkasse efter japansk forbillede opgraderet til luksusniveau med fire skønne retter og en efterfølgende dessert til en samlet pris på kun 225 kr. Det er et oplagt valg, hvis du gerne vil prøve flere forskellige retter på én gang til en særlig favorabel pris. Perfekt til hverdagsbesøget eller weekendmiddagen før byturen.

Læs meget mere om Hanzō, og se det nye menukort her. Fristet til et besøg? Så kan du nemt og hurtigt booke bord ved at klikke her.

Hanzo

 

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Hanzō på Værnedamsvej introducerer overdådig ”Bento Box” til særlig vinterferiepris

Hanzō på Værnedamsvej introducerer overdådig ”Bento Box” til særlig vinterferiepris

”En 4-retters menu præsenteret i en smuk, japansk madkasse efterfulgt af dessert.” Sådan kan Hanzō’s nye Bento Box forklares på bare én sætning.

I realiteten ligger der en lang og detaljeret kulturhistorie bag fænomenet. Hvad der startede som en praktisk frokostløsning for over 1.500 år siden – inspireret af japanske landmænds frøkasser med små afdelinger til kød, fisk og ris – har siden spredt sig til Kina, Korea, Philippinerne and beyond. Nu om dage spænder Bento Box-konceptet lige fra skolefrokost til luksuriøs aftensmad.

Den Bento Box, der nu lanceres hos Madklubbens asiatiske gastrolømmel på Værnedamsvej, må siges at falde i den sidstnævnte kategori: ”Luksus Bento.” Hos Hanzō får du 4 skønne retter i din box, og når kassen er tømt, byder vi på en lille dessert til afrunde oplevelsen.

Hanzo’s Bento Box kommer til at koste 225 kr., men i vinterferiens uge 7 introducerer vi det nye koncept til en helt særlig pris på kun 175 kr. Med andre ord: Skynd dig at få booket bord i perioden 12. til 18. februar.

Indholdet i boxen vil skifte løbende fra uge 8 og frem, men i vinterferien 2018 får du for 175 kr.:

  • Stenbiderrogn med syrlig yuzu-soja, avocadocreme, salat og sprøde gyozaskaller
  • Forårsruller med jordskokker og broccoli – hertil tamarind-misosauce og spicy agurkesalat
  • Friske ruller med tuntatar, ponzu, sesam og wasabimayo
  • Sur/sød-kyllingevinger med grøntsager og ris
  • Dagens sorbet med marengs

Tag på gastronomisk vinterferie på Hanzō

Tag på gastronomisk vinterferie på Hanzō

Føler du, at du er den eneste, der ikke har vinterferie-planer i den famøse uge 7? Frister en getaway til Indonesien? En smuttur til Thailand? Eller en kærestetur til Kina? Pak dine sager, og se at komme afsted! Men i stedet for at sætte kurs mod Københavns Lufthavn, ret da i stedet snuden mod Værnedamsvej, hvor du finder alle dine drømmedestinationer smeltet sammen til en oase af smagsoplevelser. – Uanset tid og dato. Her sætter Hanzō feriefornemmelse og farve på tilværelsen, når du sætter tænderne i vores udvalg af asiatiske anretninger.

Uanset om det er en trist tirsdag, en lang lørdag eller en festlig fredag står Hanzō klar til at byde dig indenfor i varmen. Gå all in på vores fulde 13-retters menu til den simple pris af 375 kr., eller udpluk selv enkelte af dine favoritter fra vores à la carte menu. Du kan blandt andet nyde en raffineret forret af tatar af oksemørbrad serveret med yuzu, soya, sesamolie, avocado og rogn. En smagfuld hovedret af black bean-stegt kalkunlår i rød karry med kokos, kål og thaibasilikum. Og slutteligt kokospandekager med karamelcreme, mango og appelsin til dessert. Alle hovedretter serveres med ris og fennikelsalat, når du bestiller dem à la carte.

Kan du heller ikke vente med at komme afsted? Se nærmere på vores menukort lige her, og book et bord til en velfortjent vintergetaway lige her.