I har nok lagt mærke til, at der er flere af vores restauranter, som har skiftet menu. Alabama Social er selvfølgelig også med på beatet, og derfor har vi også fået ny efterårsmenu ved søerne.

Det kolde vejr er på vej over os, og det betyder også et skift i råvarens udvalg. Udover vi har ændret til et nyt sæsonpræget kort, så har vi også nye tilføjelser på menuen.

På Alabama Social står den på 3-retters, og hvad ville ikke være bedre, end at starte med vores nye steak tatar med jalapeño  mayo, tørret tomat og revet ost? Eller hvad med en lækker Alabama salad med grillet og røget endive, pære, blue cheese, ristede pecan nødder og timian sirup. Derefter kommer vi videre til hovedretten, hvor vi har tilføjet en fantastisk fiskeret! Her kan du prøve vores “monkfish”, som er en havtaske med tomatrelish, oliven og hummer bisque.

Til slut runder vi selvfølgelig af med lidt sødt, og her ved vi at rigtig mange vælger vores lækre æble crumble – men hvad med at prøve noget nyt? Her har vi to tilføjelser: Vores chokolade & peanutbutter-kage med kaffe is, eller vores mere friske dessert med lime curd, digestive crumble, is & marengs.

Er du blevet sulten? Se den fulde menu lige her, og skynd dig at booke et bord! Vi glæder os til at se dig.

STEAK TARTARE – Okse tartare, jalapeño  mayo, tørret tomat og revet ost

ALABAMA SALAD – Grillet og røget endive, pære, blue cheese, ristede pecan nødder og timian sirup

BROWN CRAB TACOS – Bløde majs-tacos, krabbesalat, raw slaw, koriander og lime

MONKFISH – Havtaske, tomatrelish, oliven og hummer bisque

CHOCOLATE AND PEANUTBUTTER CAKE – Kaffe is

KEY LIME SUNDAE – Lime curd, Digestive crumble, is, marengs