Brasserie Royal har vi et sæsonpræget spisekort, og derfor er vi netop gået over til efterårsmenuen. Vi vil gerne tage jer igennem vores nye menu, og i kan godt glæde jer!

Eftersom vi skiftede navn fra Steak Royal til Brasserie Royal her i sommers, med nyt koncept, samt nyt spisekort, så er det ikke meget vi har ændret på i denne omgang. Vi har opdateret kortet i forhold til sæsonen, med flere efterårselementer og fantastiske smage.

Vi vil altid anbefale lidt snacks eller en forret til at starte med. Her kan du starte med lidt snacks, hvor du kan vælge mellem; 3 stk. østers, violette chips, saltede mandler & serranoskinke. Du kan naturligvis også vælge dem alle! Derudover har vi også tilføjet to nye forretter. Prøv enten vores “Caviar”, som består af 30g. caviar “Royal Selection”, serveret med blinis, rødløg og creme fraiche. En helt fantastisk start på middagen! Eller hvad med en vores “Asiatiske laks”, som er en laksecarpaccio med sesam, soya, wasabi, ingefær, lime og koriander. Også en vinder!

Derefter kan du bevæge dig videre til hovedretten, hvor vi også har tilføjet to nye retter på menuen! Prøv vores lækre og saftige hamburger på oksekød, serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyère og dijonnaise. Burgeren serveres naturligvis med varme sprøde pommes frites og chilimayo. Mums!
Udover burgeren har vi også nogle fantastiske spare ribs på kortet. Disse er med pikant BBQ sauce og majskolbe med timiansmør. Vi bliver helt sultne!

Blev du fristet? Se hele vores efterårsmenu lige her – Book bord lige her.

ØSTERS – 3 stk. med lime, ingefær og chili

VIOLETTE CHIPS (med dijonaise) – SALTEDE MANDLER – SERRANOSKINKE 

CAVIAR – 30g. caviar “Royal Selection” serveret med blinis, rødløg og creme fraiche

ASIATISK LAKS – Laksecarpaccio med sesam, soya, wasabi, ingefær, lime og koriander

HAMBURGER – Stegt hakkebøf serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyère og dijonnaise
serveres med varme sprøde pommes frites og chilimayo

BBQ SPARE RIBS ” FRILANDSGRIS”  – Stegte spare ribs med pikant BBQ sauce og majskolbe med timiansmør