Mens efteråret har gulnet bladene på træerne langs Søerne, er det derimod skriggrønne og saftspændte salatblade, der danner rammen om én ud af tre nye retter på vores pan-asiatiske restaurant, Hanzō. Det dygtige køkkenteam hylder både den enkle, friske street food-stil såvel som to af de proteinkilder, vi kommer til at svælge i fra nu af og helt frem til jul: God gris og mørt andekød, naturligvis.

”Larb salat” er en klassiker fra Laos, som også er populær i det thailandske køkken. Her finhakkes og marineres kød med friske urter og pikante krydderier. Vores larb er lidt mere rustik i stilen og byder på tynde skiver af oksekød serveret med tørrede ris, rødløg og mynte i små salatskåle – lige til at spise med fingrene.

Apropos at spise med fingrene, så er grillspyddet nu engang en formidabel opfindelse. Der er noget næsten dyrisk over at sidde og gnave kød fra en pind, og samtidig udgår du fedtede fingre. Win win! Glæd dig til Hanzō’s marinerede gris på spyd med misomayo, citrongræs og forårsløg.

Spyd og and

Sidst men ikke mindst byder det opdaterede menukort på en ægte svinestreg af en andesteg. Skiver af saftigt andebryst serveres med shiitakesvampe, en sød/salt hoisinsauce og svampestøv på toppen. I to små skåle på siden finder du en puré med edamamebønner og en ”makame”-sauce lavet på en særlig form for tamarind.

Frisk på at teste de nye retterHanzō? Så book dit bord allerede i dag. Du kan både bestille herlighederne à la carte eller som en del af vores 13-retters delemenu til kun 350 kr. Se dét er value for money!