Århus Stifttidende har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling – ja, faktisk tæller det 12. år i træk i denne omgang! Selvom der stadig er et stykke tid til, at den endelige afstemning sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at fortælle Århus Stifttidende, hvem du synes fortjener at blive nomineret i år via linket lige her – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med tirsdag den 25. september.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe Madklubben Aarhus med at blive nomineret til Byens Bedste 2018. Hvis vi selv skal sige det (og det skal vi jo!), så kan kategorien ”Byens Bedste Nye Restaurant” jo være ganske oplagt! Det er dog naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis du er enig i overstående forslag, så skynd dig ind på www.stiften.dk/byensbedste og nominer vores skønne aarhusianer-restaurant til ByensBedste18 – så krydser vi fingrer i mellemtiden!

byens bedste byens bedste byens bedste