Hvordan ville en amerikansk gangster med italienske rødder spise julemiddag? Find svaret på Tony’s Østerbro, som har til huse i imponerende og højloftede lokaler i Østerbro Stadions randbebyggelse fra 1926.

I 90’ernes tidligere PARK Café, finder I nu vores kosmopolitiske, italienske restaurant, hvor vi har skiftet dansegulv og neonlys ud med autentiske parketgulve, snoede vindeltrapper og åbne pejse. Hvis de elegante marmorborde og rustikke lædersofaer begynder at snurre for dig, er det ikke nødvendigvis alkoholindtaget der er synderen, men derimod vores ikoniske KEVI-kontorstole, I finder rundt i restauranten.

International jul kan man vel kalde det, når vi serverer jer vores nyfortolkede, italienske favoritter og drysser dem med ægte, dansk julestemning. – Og italiensk jul er bestemt ikke en kedelig affære! Vi tilsætter lidt ekstra jul i vores særlige ris à la mande lavet på sorte ris med brændte mandler samt i vores italienske flæskesteg – porchetta – serveret på dansk manér med kartoffelmos og julesovs. Men trods de hjemmelige omgivelser betyder det dog ikke, at vi har glemt vores rødder fra den gamle PARK natklub. I vores menu finder I et bredt udvalg af både vin, øl og drinks, der stensikkert kan sætte fut under ”frokosten”.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.