På Bazaar lægger vi vægt på det sociale i mad, og derfor får du serveret maden delevenligt til hele bordet. Måske du forbinder flere serveringer med noget, man “kun” gør i weekenden? Bare rolig! Du kan også selv plukke dine favoritter fra vores à la carte menu. Lad os tage dig med i hånden, til en aften på Bazaaren:

Velkommen i Bazaaren – hvad kan du forvente af os?

På Bazaar er alle velkomne!
Uanset hvilken dag på ugen det er, så bestræber vi efter at skabe den fedeste aften for dig. Du kan både komme at spise, men også bare for at nyde nogle cocktails, eller mocktails, i baren. Du er selvfølgelig også velkommen til at gøre begge dele! Vores drinks går hånd i hånd med vores spisekort, og her finder du både krydrede og friske drinks. Vi står for at det skal være en helhedsoplevelse – så det du drikker, skal også komplimentere maden.

Når du træder ind på Bazaar, møder du en spændende atmosfære og duften af varme krydderier. Vi hylder det mauriske køkken, som strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet, til Sydspanien, og videre ned til Marokko i Nordafrika. Maden er vores helt egen, og en personlig fortolkning, af en af verdens rigeste madkulturer. Vil vil skabe en spiseoplevelse og en stemning som du husker, og en du kommer igen for. 

Indretning er blandet, mystisk og varm. Der er hyggelige kroge til en mere intim aften, eller borde ude i det åbne og mere sociale. Vi prøver at skabe en bazaar stemning med varme og jordnære farver, tæpper på gulvene, og et sted som er fuld af liv.

Hvad serverer vi?

Vores retter kan veksle lidt fra uge til uge – men byder altid på retter fra det mauriske køkken. Prøv ” bazaaren rundt” med 15 retter serveret til deling ved bordet. Nyd anretninger med grønt, fisk og kød, serveret til deling ad 4 omgange. Derudover har vi også den “grønne bazaar”, som er 10 vegetariske retter, serveret til deling ad 3 omgange.

Hvis du vælger fra vores à la carte menu, finder du små hapsere og større retter, som kan byde på alt fra lækre dyppelser, grillede elementer, friske retter og søde desserter. Du skal ca. påregne 3-5 af de større retter pr. person, og bestil herudover en række mezze som et forspil til jeres middag.

Du kan tjekke hele vores menu ud lige her.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk hverdagsaften, med stemning af 1001 nats eventyr.