Madklubbens bøfpalads i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te.

Der er velvære i højsædet, når vi serverer dette års nytårsmiddag på Madklubben Steak. Københavns centrum er altid en travl affære, og på nytårsaften er der især fart over feltet! I Pilestræde finder I en oase, hvor vi byder den magiske nytårsaften velkommen med lækker mad, ophøjet stemning og flotte rammer. Spis aftenen ind hos os, før I bevæger jer videre ud i det pulserende natteliv og tager hul på 2018 glade, mætte og med nytårsgejst (og måske lidt alkohol) i blodet!

Vi serverer en udsøgt middag bestående af blandt andet pocheret pighvar med glaseret porre, løjrom, muslingeskum og estragonolie, stegt oksemørbrad fra Himmerland serveret med portobellosvampe, persillepuré, fritter og sauce bordelaise samt cremet chokoladekage med passionsfrugt-curd, vaniljeis og brændt chokolade. Skyl maden ned med 5 nøje udvalgte glas vin og byd 2018 velkommen med en SKÅL!

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 250 kr. lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!