Det er lidt af et gråvejr idag, og derfor tænkte vi, at det var oplagt at hygge derhjemme, med en lækker aftensmad fra Gran Torino. Solen kommer forhåbentlig retur, men derfor kan man jo stadig bestille take away på Nørrebro.

Gran Torino har en lækker take away menu med alt fra antipasti, til lasagne & selvfølgelig pizzaer! Vi åbnede op for take away for et par måneder siden, og vi er glade for den modtagelse vi har fået.

Du kan gå på opdagelse i vores antipasti for blot 35 kr. og 45 kr. stk. Eller du kan vælge vores 4 favoritter til en samlet pris à 100 kr. Derudover kan du også smage vores lækre lufttørret okseinderlår, aka. ”bresaola”, eller en cremet økologisk mozzarella, der også går under navnet ”burrata”. Dette er blot et lille udvalg af vores italienske favoritter, som kan tages med hjem på Gran Torino.

Du finder vores fulde take away-menu lige her. Ønsker du at bestille mad? Så skal du blot følge linket her

Hovedrollen på Gran Torino er naturligvis vores pizzaer, som har alt fra klassiske elementer, til det lidt mere kreative. Vi bager vores pizzaer efter napolitanske traditioner, til en pris mellem 75 – 125 kr.

Udover anti pasti, lasagne & pizzaer, kan du også forkæle dig selv lidt ekstra, med en syndig dessert, eller lidt koldt at drikke. På menuen finder du et udvalg af både sodavand, øl og vin – så der er stensikkert noget for enhver smag.

Lav pizzaen selv med vores eget pizza kit

Vi har tidligere skrevet om vores eget pizza kit, her på bloggen. Så hvis du har lyst til at lave pizzaen selv, så har vi også en mulighed til jer der!

Konceptet er en ukompliceret, hurtigt og en smagfuld fornøjelse. Sættet indeholder 2 x dej, krydret tomatsauce, cremet mozzarella, samt både San Danielle skinke, Ventricina-pølse, grillede peberfrugter og frisk rucola, til at toppe din pizza af med. Du vælger selv, om du ønsker at afhente dit pizza kit i restauranten, eller om vi skal levere det lige til døren. Derfra er det blot at samles og lege pizza-pakke-station på køkkenbordet med de simple step: Rul dejen ud, pynt med ønskede toppings, bag i ovn i max 10 minutter og voilá – aftensmaden er serveret!

Pizza kittet kan blive dit for blot 175 kr., og med følger naturligvis en vejledning, der fortæller, hvordan du laver dine perfekte Gran Torino pizzaer. Skal du kaste dig ud i din nye karrie som “pizzaiolo” derhjemme? Så kan du bestille Gran Torinos Pizza Kit som take away allerede nu ved at klikke lige her.

Rigtig god fornøjelse med det hele, og “buon appetito”!