”Madklubben-koncernen var en pioner for overkommelig mad i København, og en af de seneste tilføjelser til sin stab er på chichi Frederiksberg.”

Det er ikke hver dag, at vi modtager international hæder for vores restauranter her i dejlige Danmark. Så da en gæst for nyligt gjorde os opmærksom på, at Madklubben Frederiksberg er blevet udnævnt som the place to eat i den britiske avis The Times’s nyeste Københavnerguide, kunne vi ikke næsten ikke holde den rødmende kulør i kinderne nede.

I guiden fremhæver The Times-journalisten vores hyggelige station-lokaler, vores vibrant kunstværker samt hendes positive spiseoplevelse udgjort af vores kartoffel- & porresuppe serveret med creme fraiche, syltede løg og sprød kartoffel efterfulgt af vores stegte torsk assisteret af grillet blomkål, luftig sennepssauce, persille, vesterhavsost og saltet citron.

Vi er super stolte af den positive artikel, som fremhæver netop det, vi ønsker at servere til dig som gæst: God mad serveret i skønne omgivelser til overkommelige priser. Er du interesseret i kigge nærmere på The Times’ guide til København, kan du læse med lige her, og hvis sulten har sat ind, kan du reservere bord til din næste spiseoplevelse på Madklubben Frederiksberg lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på vores chichi Frederiksberg restaurant!