De er søde, de er røde, de er bløde. Sæsonen for danske jordbær er sparket i gang, og på flere af Madklubbens restauranter kan du sætte skeen i desserter med det skønne bær, som vist faktisk rent biologisk set er en nød. Og så alligevel ikke, for det er alle kernerne i overfladen, der er nødder, mens frugtkødet bare holder sammen på dem. Det korrekte ord er en flerfoldssamfrugt eller – lidt mere i øjenhøjde – en såkaldt “falsk frugt”.

Anyways, det er en helt anden snak, og vi må hellere holde fokus på det, det hele handler om: Syndige, sukkerholdige og smask-uimodståelige sommerdesserter. Gå på opdagelse i 4 forskellige af slagsen i billeder herunder:

Madklubben Bistro-De-Luxe i Store Kongensgade
Jordbær med honningguf, flødeis og jordbærsaft
50 kr.

IMG_8726

Steak Royal ved Rådhuspladsen
Jordbærpavlova med sprød marengs, jordbærcoulis og mynte
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Bistro-de-Luxe

Madklubben Steak i Pilestræde
Strawberry Sundae med vaniljeis, jordbærsauce og chokoladecrumble
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro på Vesterbrogade
Panna Cotta med sprød marengs, rabarber og jordbær
50 kr.

Madklubben Vesterbro