Julen på Madklubbens restauranter varer længe, men koster knapt så mange penge!

Vi har plads til dig og dit juleselskab, uanset om I er 2, 10 eller 100 personer, der vil spise sammen. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne ved at klikke på “Book Bord” under din ønskede restaurant.

 

 • Nyd en julemiddag i frankofil stil hos Brasserie Royal – en livsnyderrestaurant i øjenhøjde. Sæt dig til rette i smukke omgivelser tæt ved Københavns Rådhus, Grand Teatret, Tivoli og de charmerende stræder.

 • På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus, og her glæder vi os til at byde indenfor til en stemningsfyldt julemiddag med masser af smil!

 • Drop juletraditionerne og tag på en smagsrejse til Bazaar: Madklubbens hyldest til den fabelagtige madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Forvent masser af grønt, eksotiske deleretter og lækre cocktails i glasset.

 • Der er dømt storslået julestemning hos vores nye, imponerende restaurant i den smukkeste Art Deco-bygning ved Østerbro Stadion. Træd ind under det røde neonskilt, op ad trappen og ind i de store spisesale, som blandt andet tæller “Balsalen”, “Orangeriet” og “Guldrummet”. 3 retter fra 225 kr.

 • FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med dine yndlings juleretter og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris. Her finder du jul med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed. 250 kr. mandag til torsdag og 300 kr. fredag og lørdag. Børn fra 0 til 100 kr.

 • Frankies Pizza er en stedet for dig, der ønsker en julefrokost udgjort af et gennemført feast og et væld af flydende fornøjelser. Vores pizza joint har plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel julestemning med et twist, god musik, iskolde øl og kander med cocktails.

 • Nyd det bedste fra Fjernøsten iscenesat som en elegant eksplosion af farver og smag, der klinger af gadekøkken såvel som gourmet. Her står den på 0 % flæskesteg, men 100 % asiatisk julestemning. Du finder Hanzō på Værnedamsvej lige i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg.

 • Find højtidelig julestemning hos Madklubben Frederiksberg i den elegante, gamle togstation centralt placeret lige ved Frederiksberg Centret, Falconer Salen, metroen og Falkoner Bio. Lad dig friste af ukomplicerede juleretter af høj kvalitet til lave priser.

 • Hvordan ville en madglad, italiensk gangster fra New York holde jul? Find svaret for enden af Nyhavn, hvor Tony’s i Havnegade deler ud af sin families favorit juleretter.

 • Den oprindelige Madklubben ligger i Store Kongensgade. Her kan du nyde klassisk jul med et twist, når vores moderne danske og europæiske køkken giver udslag i i smukke juleanretninger.

 • Julestemningen er også nået til Pilestræde, hvor Madklubbens kødglade bror holder til. Her kan du nyde en julemiddag udgjort af saftige udskæringer og store bøffer til små priser samt med stemningsfyldt og smagfuldt tilbehør “on the side”.

 • “Så er det jul på Vesterbro”. Rå indretning, cool design og en pulserende stemning. Dét er Madklubben Vesterbro – også til jul! Vores største restaurant byder på dine livretter med inspiration fra hele verden og en integreret cocktailbar.

 • De amerikanske sydstater på Nørrebro. På Alabama Social får du comfort food og cajunklassikere à la “American Christmas” serveret i stemningsfulde rammer fyldt med nips og spøjse fund.

 • På første parket ved søerne finder du vores italienske pizzapusher, som blander baggårdsstemning fra Napoli med strømlinet dansk design. Dét er italiensk jul ud over det sædvanlige!

 • Nyd julestemning i storby-stil! Vores herskabelige bistro på Kongens Nytorv kombinerer den bedste julestemning og -gastronomi, som Paris, London og New York har at byde på.