Vores nye selskabslokaler på Østerbrogade åbner den 1. november 2017. Vi får plads til op til 200 siddende julegæster i den smukke bygning ved Østerbro Stadion, som tidligere har huset legendariske PARK. Man skal være minimum 30 gæster for at kunne booke et selskabslokale på Østerbro.

Hvor det før hed dansegulv og diskolys, er det snart høje hvide træpaneler, GUBI-lamper i benporcelæn og kongeblå gulvtæpper der pryder de smukke lokaler på Østerbro. I vores raffinerede foyer henter vi inspiration fra den hjemlige hygge på Tony’s Østerbro med egetræspaneler, bløde lædersofaer og smukke parketgulve. Vi sikrer herskabelige omgivelser når du og dit selskab går til bords med hvide duge, runde borde samt klassiske krukker og nyder en udsøgt middag udvalgt efter jeres egne præferencer.

Vi har spækket vores julemenu med både fisk, skaldyr, suppe og steg og serverer den både som buffet og à la carte. Hvordan lyder julepostej med rødbeder, syltede agurk og bacon? Eller ceviche af råmarineret helleflynder med chili, lime, puffede ris og olivenolie? Og glem ikke de 3 Europæiske gårdoste serveret med knækbrød samt honningsyltede nødder og rosiner!

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Lyst til at høre mere eller komme i gang med at planlægge årets juleevent? Så kontakt vores bookingafdeling på event@madklubben.dk – de sidder klar til at hjælpe!