Madklubbens spisested, Bazaar, i Dronningens Tværgade trækker tråde til det mauriske køkken, mystik og Mellemøstens sociale spisekultur. Her kan du ud over julens velkendte skvæt af kanel og kardemomme, se frem til en julemiddag krydret med Mellemøstens ikoniske ”zaatar” og den marrokanske blanding ”raz el hanout”.

For hvis du allerede har lovet dig væk til både familiens, venindens, arbejdets og fritidsklubbens julefrokost, kan tanken om al den danske julemad, du skal indtage henover jul nærmest forekomme overvældende. I stedet for julebordets væld af steg, flæsk, sauce og sprøde svær byder menuen på Bazaar på en mageløs ”mezze” med alskens småretter udgjort af tusind og én nats grønt,  flammekysset kød, muskat, stjerneanis, spidskommen, chili og korianderfrø, farvestrålende salater med blodrøde granatæblekerner, frisk mynte og persille, samt grillet brød i selskab med alverdens dyppelser og chutneys. Kort sagt: Et socialt, delevenligt og storslået festmåltid.

Og ikke blot maden tager dig på en smagsrejse gennem Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Ligeså gør restaurantens interiør, hvor stringent 1960’er-arkitektur møder en pulserende hulestemning med stærke farveindtryk i et kontrastfyldt restaurantlandskab. Her skaber sorte lofter, skæve flisevægge, polstrede sofaer, mønstrede tæpper og en dæmpet belysning et rigt udtryk samt en tilbagelænet atmosfære for din sammenkost denne jul.

Ønsker I at høre mere om muligheder, samt hvordan I booker bord? Kontakt os på mail@restaurantbazaar.dk. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! I kan tage et kig på Bazaars menu ved at klikke her.

bazaar bazaar bazaar