Vores herskabelige bistro på Kongens Nytorv kombinerer det bedste fra Paris, London og New York. Hvis I er på udkig efter et julearrangement, hvor ”elegance” er nøgleordet både i indretning og mad, er Bistro Royal det oplagte valg.

Hvis hverken tid eller midler rækker til en weekend getaway henover jul, findes der heldigvis et alternativ! På Bistro Royal sikrer vi ægte bistrostemning, præcis som I finder den på gadehjørner i internationale storbyer. – Bedst af alt? Vi er blot en tur til Kongens Nytorv i Indre By væk. Her serverer vi (udover lækker mad) højt humør og skønne omgivelser med brune lædersofaer, intime spisebåse og stilfulde Børge Mogensen-stole.

Rollerne i vores julemenu spilles af både udsøgte specialiteter og klassiske favoritter. Spis julen ind med cremet hummerbisque serveret med æble, saltbagt selleri og kørvel, confiteret andelår med trøffel-kartoffelmos, lun rødkål, hasselnødder samt julesauce eller nyd en tournedos rossini på smørristet croûton med trøffelsauce, stegt foie gras, friskrevne trøfler og gyldne, sprøde pommes frites. Vores desserter holder bestemt heller ikke juleferie og adapterer højtiden i vores jule-chokolademousse serveret med appelsinmarengs og karamelliserede nødder eller panna cotta af hvid chokolade assisteret af kirsebær og sprøde ris.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

bistro royal bistro royal bistro royal