Med Rådhustårnet som genbo og de charmerende stræder i ryggen finder du Brasserie Royal midt på Regnbuepladsen på en af byens mest centrale placeringer. Her inviterer vi dig indenfor hos Madklubbens bud på et fransk spisehus, hvor en hyggelig og indbydende julestemning vil herske på begge etager.

Uanset om julen skåles ind på mande-manér i fadøl og sang eller sippes til i cocktails og smalltalk, garanterer vi ægte julefrokost-stemning med stor cocktailbar, langborde og central beliggenhed! Besøg vores smukke stueetage med elegante marmorborde, lækkert lysindfald og stilfulde spisestole. Glem ej at kigge ned i kælderen, hvor intime spisebåse, dæmpet belysning og kernelæder spiller op til en lækker, luksuriøs og livlig julefrokost.

Nyd en jul af frankofilt format! Vores forretter og hovedretter byder på alt fra sprøde salater og saftige steaks til skaldyr i sæsonens forklædning, og vores desserter tager juleånden til sig med stemningsfyldte smagsnoter. Glæd dig til bl.a. hø-røget laks med rævesauce, dild og agurk. Confit de canard med kartoffelmos, rødkål og julesauce. For ikke at glemme vores klassiske ris à la mande kirsebærsauce og brændte mandler.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

brasserie royal  brasserie royal