Er du allerede ved at være fyldt op med tanken om al den flæskesteg, svær, brun sauce og kartofler, som du skal indtage i den kommende juleperiode? Saml vennerne, familien, kollegaerne, naboen og kæresten til en atypisk julefrokost hos Frankies Pizza.

For selvom menuen måske ikke indebærer alle klassikerne, er grundidéen helt den samme: At samles til et feast udgjort af selskabets favoritter med et væld af flydende julefrokostnøjelser hertil. På Frankies Pizza tilbyder vi nemlig ”Frankies Feast” til dig og dit selskab. Et on going flow af al den pizza du kan spise, samt al den vin du kan drikke til en skarp pris à 300 kr.

Frankies Pizza finder du på to skønne locations i København – og med en tredje på vej! Besøg vores filial på Østerbro, hvor Frankies Pizza holder til i 90’ernes tidligere PARK Café. Hvis restaurantens elegante marmorborde og rustikke lædersofaer begynder at snurre for dig her, er det ikke nødvendigvis alkoholindtaget, der er synderen, men derimod vores ikoniske KEVI-kontorstole, I finder rundt i restauranten.

Alternativt kan du svinge forbi Nørrebro, hvor Frankies Pizza har adresse på Sortedam Dossering – blot et stenkast fra Københavns famøse søer. Her kan du lade lyse, farverige og funky lokaler danne ramme for din julefrokost lokaliseret centralt i København.

Slutteligt lander vores tredje Frankies Pizza-filial på Vesterbro i den nærmeste fremtid. En hyggelig lille biks midt på Vesterbrogade, hvor vi også glæder os til at kunne byde dig indenfor. Mere information følger!

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! ”Frankies Feast” kan nydes uanset om i ankommer 2, 20 eller 200 personer.

frankies frankies frankies

Billeder af Yu Zhao.