Hos Madklubben Aarhus på Hack Kampmanns Plads serverer vi julefrokostfavoritter samt fornøjelige fristelser. Oplev den hyggelige julestemning i vores storslåede restaurant på havnen i Smilets By.

Lad historiske rammer med et råt, industrielt præg sætte scenen for din julefrokost anno 2018. Her kan du og dit selskab sætte jer til bords ved rustikke egetræsborde med bestik i krukker omgivet af spisebordsstole fra J.L. Møllers Fabrik i Højbjerg side om side med klassiske designs af Børge Mogensen og Hans J. Wegner.

Og også i køkkenet er de historiske fornemmelser i højsædet. Her hiver vi fat i favoritterne fra fordums tid og leger lidt med livretterne ved at tilsætte en god portion julestemning samt vores helt eget twist. Prøv bl.a. vores gravad laks med varme krydderier, citruscreme, cremet peberrodsfløde, dildolie og smørstegt surdejsbrød. Eller måske vores take på Confit de Canard serveret med tyttebær, kartoffelpuré, sprød salat af vinterkål med solbæreddike, mandler, persille samt en kraftig rødvins-sky? Slutteligt må du ikke glemme klassikeren: Madklubbens risalamande – her i en ny fortolkning med brændte mandler og en frisk kirsebærsorbet.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

aarhus aarhus aarhus