Hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade serverer vi danske og europæiske klassikere med et moderne twist. Oplev den hyggelige julestemning i de smukke lokaler i hjertet af København.

På Madklubben Bistro-de-Luxe disker vi ikke blot op med vores fortolkning af julehøjtidens traditionelle gastronomi. – I kælderen på Store Kongensgade gør vi nemlig meget ud af, at det ikke skal være kedeligt, hvorfor vi elsker at lege med udtryk og indretning i restauranten. Blandt vores væld af lunefulde lanterner, moderne Constanza-lamper, julerøde klinker samt både runde og firkantede borde har vi sneget julestemningen ind, og vi glæder os til at byde jer velkommen!

Legen fortsætter ud i køkkenet, hvor vi eksperimenterer med et frisk pust af de traditionelle juleretter. Prøv vores take på anderilette med sennepsmayo, malt og karse, grisenakke med fedtegrever, sauce med varme krydderier samt rødkål med balsamico og sennepskorn, for ikke at glemme flødeost rørt med valnødder og syltede sommertrøfler serveret med knækbrød. Alle hovedretter assisteres af knuste kartofler med kapers og smør samt hvidkålssalat med tranebær og sennepsvinaigrette. Skulle der være en vegetar i blandt? Så har vi heldigvis også smagfulde fristelser til dig!

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

Bistro-de-Luxe Bistro-de-Luxe Bistro-de-Luxe