Julen er hjerternes fest. Men på Madklubben Østerbro er det bestemt også mavernes fest! På Østerbrogade 79 har vi bygget et storslået spisehus, der tager dig med på en middagsoplevelse i restaurantens smukke lokaler: “balsalen” komplet med åbent køkken og kig til grønsværen, “orangeriet” med glasvægge ud til terrassen eller i det betagende “guldrum”.

Sæt scenen for årets julefrokost med smukt dekorerede rammer, hvor storslåede lyspartier, udsigt til Østerbro Stadion, designklassikere som Søborg- og Folkestolen samt elegante marmorborde sætter stilen. I restaurantens storslåede cocktailbar kreerer bartenderen delikate drinks, der sætter spark i din julestemning, og i køkkenet varmer kokkene op til et gennemført julefeast. Kan vi friste med julefristelser i form af cremet jomfruhummerbisque serveret med stegte kammuslinger, syltede tomater, spanske mandler, fennikel crudité, krydret hummerolie og kørvel? Confit de Canard med kartoffelmos, solbær-syltet rødkål og sauce med varme krydderier? Og måske vores ”Chocolate Bailey’s Sundae” med karamel-iscreme, pecannødder, Bailey’s-saltkaramel og chokoladesovs til dessert?

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

madklubben madklubben madklubben