I Pilestræde holder Madklubben Steak til med saftige udskæringer og store bøffer serveret til små priser. Hold julefrokost ”steak house style” i den stemningsmættede kælder eller den lyse stueetage.

På vores adresse i Pilestræde i det indre København finder I en base, hvor vi holder et stærkt fokus på vores fælles passion: Vi elsker kød! Førstesalen er pyntet flot op med fornemme marmorborde samt stilrene Børge Mogensen-stole og i kælderen huserer en hyggelig julestemning med intime spisebåse og komfortable lædersofaer.

Er I ikke til klassisk andeconfit, ris à la mande eller mormors æbleflæsk? Så spis julen ind med en saftig steg og udsøgte side orders. Men frygt ej! – Julen har også en særlig plads i vores hjerter, hvorfor vores julemenu byder på alt lige fra rimmet laks med estragonemulsion, saltet agurk og brøndkarse, braiseret gris med sprøde svær til ”ris a la mande á la Steak” – en vaniljefromage serveret med kirsebærsauce og mandeltuille. Derudover kan vi til de grøntsagsglade sjæle friste med et væld af sæsonbetonede grønne sides og starters.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

steak steak steak